рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт приготування гарніру до котлет з фото

  1. Кус-кус з овочами по-марокканські
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. відеорецепт
  5. Смажений рис з овочами по-китайськи
  6. складові
  7. Процес приготування
  8. відеорецепт

Кожен раз, розмірковуючи, що приготувати на гарнір до котлет, я заходжу в глухий кут. Всі ми давно звикли до традиційних круп, картоплі і навіть тушкованих овочів, а так деколи хочеться чогось незвичного, оригінального і, звичайно, апетитного.

Вихід був знайдений, коли я вирішила вивчити національні кухні інших країн світу, і знайшла безліч оригінальних страв, які можна використовувати в якості доповнення до м'ясних страв.

Сьогодні я поділюся своїми улюбленими рецептами китайської і марокканської кухні, щоб ви більше не ламали голову над питанням, який гарнір приготувати до котлет.

Кус-кус з овочами по-марокканські

Кус-кус - це крупа з пшениці, яка використовується як основа для однойменного страви африканської кухні. Популярний в Тунісі, Алжирі, Лівії і в Марокко. Кус-кус роблять з манної крупи, іноді і з інших злаків. Традиційно крупа готується на пару, доповнюється бараниною, рибою, куркою або тушкованими овочами. Готують і солодкий кус-кус з сухофруктами, виноградом і горіхами.

У наших супермаркетах у продажу часто зустрічається пакетований кус-кус, вже пропарений і підсушений. Готується такий напівфабрикат протягом 5 хвилин і саме його я буду сьогодні використовувати для приготування смачного гарніру до котлет.

Кухонна техніка: велика сковорода; ніж; дошка для нарізування; лопатка для розмішування.

складові

Крупа кус-кус 1 скл. Гаряча вода 1,5 скл. Червоний перець свіжий або заморожений 2 шт. Заморожена або свіжа суміш овочів (горох, кукурудза, морква) 1 скл. Імбир сушений 2 щіпки Приправа каррі ¼ ч. Л. Солодка паприка приправа ¼ ч. Л. Лук білий 1 шт. Сіль щіпка-дві Чорний перець мелений за смаком Оливкова олія або соняшникова 4 ч. Л.

покрокове приготування

  1. Дрібно нарізаю головку цибулі, розігріваю на сковороді 4 чайні ложки масла. Обсмажую цибулю, поки не почне золотитися.
    Кожен раз, розмірковуючи, що приготувати на гарнір до котлет, я заходжу в глухий кут
  2. Нарізаю 2 червоних перцю і відправляю до цибулі, коли той підрум'яниться.
  3. Слідом в сковороду висипаю суміш овочів, горошок, кукурудзу і морква.
  4. Наливаю трохи води і додаю спеції: 2 щіпки сушеного імбиру, ¼ чайної ложки каррі, ¼ чайної ложки паприки солодкої, за смаком сіль і перець. Все добре перемішую.
  5. Накриваю сковороду кришкою і даю овочам згасити хвилин 7-10.
  6. Коли овочі будуть готові, висипаю в сковороду стакан крупи і заливаю склянкою окропу. Перемішую і накриваю кришкою сковороду.
  7. Тушу рівно 5 хвилин на маленькому вогні. Подаю до столу гарячим.

Ось такий апетитний і оригінальний гарнір до курячим або рибних котлет можна приготувати з даного рецептом. Кус-кус з тушкованими овочами і даними складом приправ виходить ароматний, розсипчастий і обов'язково стане улюбленим на вашому столі.

відеорецепт

Пропоную вам також подивитися відео, де докладно показано приготування такого гарніру з кус-кусом.

Смажений рис з овочами по-китайськи

Смажений рис - поширена складова страв східно-азіатської, а особливо китайської кухні. Дуже популярний смажений рис також в Японії, на Тайвані та інших країнах. І кожна національність має свої традиції, а також певний список страв зі смаженої рисової крупи. Існує два відмінних способу приготування цієї страви, коли обсмажують вже зварений рис і коли обсмажується сухий рис, а вода додається після. Відповідно до традицій, інші інгредієнти також або додаються до рису в процесі смаження, або готуються окремо.

Рис з обсмаженими овочами по даним рецептом стане ідеальним гарніром до м'ясних або курячим котлет.

Час приготування: 40-55 хвилин.
Кількість порцій: 1-2.
Калорійність на 100 г: 195 ккал.
Кухонна техніка: каструля; велика сковорода; ніж; дошка для нарізування; лопатка для розмішування.

складові

Рис довгозерний 200 г Вода 2 скл. Сіль ¼ ч. Л. Чорний перець або суміш перців щіпка Перець червоний 0,5 шт. Морква 0,5 шт. Огірки 0,5 шт. Цибуля ріпчаста 0,5 головки Яйця 1 шт. Зелений цибулька 1 стебло Оливкова олія Екстра Вірджін 3-4 ч. Л. Масло нерафіновану соняшникову 1-2 ч. Л. Соус соєвий 1-2 ст. л. Кунжут (за бажанням) 30 г

Процес приготування

  1. Відварюю рис в пропорціях 1 до 2, трохи не доводячи до повної готовності. Нарізаю дрібними кубиками цибулю, моркву, огірок і червоний перець.
  2. На сковороді розігріваю 3 чайні ложки оливкової олії і 1 ложку соняшникової.
  3. Обсмажую морква на маленькому вогні.
  4. Через пару хвилин додаю цибулю, обсмажую до золотистого. Додаю в сковороду перець і ще 2 хвилини обсмажую овочі разом.
  5. Додаю огірок і обсмажую буквально 1 хвилину.
  6. У сковороду висипаю відварений рис. Поливаю соєвим соусом, за смаком, 1 або кілька столових ложок, і ще додаю трохи оливкового масла. Солю і перчу теж за смаком. Все перемішую.
  7. Відсуваю рис на одну половину сковороди, а на другий на невеликій кількості соняшникової олії смажу яйце. При цьому постійно помішують його лопаткою, щоб обсмажилися окремі дрібні шматочки.
  8. Коли яйце пожежі, перемішую його з рисом і овочами.

При подачі посипаю дрібно нарізаною цибулею, можна присипати кунжутом, якщо любите.

відеорецепт

Також додаю відео приготування смаженого рису з вищеописаного рецептом.

Сподіваюся, мої нетрадиційні рецепти доповнень до другого блюда припали вам до смаку, а я пропоную вам урізноманітнити домашнє меню і приготувати на вибір традиційний гарнір до м'яса , відповідний гарнір до курки і ідеально підібраний гарнір до риби .

Залишайте коментарі зі своїми варіантами гарнірів, а я бажаю вам приємного апетиту!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com