рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покрокові рецепти приготування шпинату

  1. Рецепт страви зі шпинатом за 25 хвилин
  2. складові
  3. послідовність приготування
  4. відеорецепт
  5. Тушкований шпинат з цибулею-пореєм в вершках
  6. складові
  7. Приступаємо до приготування
  8. відеоролик
  9. Рецепт приготування свіжого шпинату по-іспанськи з фото
  10. складові
  11. починаємо готувати
  12. відеорецепт

Сьогодні я хочу вам запропонувати кілька рецептів з приготування одного з найбільш дієтичних і найкорисніших рослин - шпинату. Це унікальний вид родини лободових, який багатий на вітаміни групи В, А, С, калій і мінеральні речовини. А його приготування не займе у вас більше півгодини.

Рецепт страви зі шпинатом за 25 хвилин

Кухонний інвентар: зручний ніж; дошка для нарізання; широка сковорода; терка; кухонні щипці.

складові

Очищений часник 1 зубчик Вершкове масло 50-70 г Оливкова олія 1 ст. л. Свіже листя шпинату 1-1,5 кг Сіль за смаком Мелений перець чорний за смаком Мускатний горіх 3 шт. Свіжовичавлений лимонний сік 1 г

послідовність приготування

  1. Попередньо промиваємо 1-1,5 кг листя свіжого шпинат і чекаємо, щоб вся вода з них скла.
  2. На сковороду наливаємо 1 ст. л. оливкового масла і 50-70 г вершкового. Розігріваємо і кладемо подрібнений зубчик часнику, який додасть оригінальності смаку.
    Сьогодні я хочу вам запропонувати кілька рецептів з приготування одного з найбільш дієтичних і найкорисніших рослин - шпинату
  3. Після висипаємо на добре прогріте масло весь шпинат. Додаємо сіль, чорний мелений перець і будь-які інші приправи, які ви любите, за смаком.
  4. На середній терці натираємо 3 шт. мускатного горіха і посипаємо їм шпинат в сковороді. Все перемішуємо кухонними щипцями і доводимо до готовності. Шпинат повинен зменшитися в обсязі в 3 рази.

подача

Перед подачею злегка збризніть блюдо 1 г свіжовичавленого соку лимона. Ваш ароматний і незабутній шпинат можна подавати до столу. Також ви можете дізнатися, як легко і смачно приготувати суп-пюре зі шпинату .

Якщо у вас під рукою не виявилося свіжого листя, ви завжди можете трохи змінити цей рецепт приготування і порадувати близьких таким же блюдом, але з замороженим шпинатом. А для тих, хто не уявляє своє життя без овочів, я пропоную унікальний рецепт фаршированих печериць в духовці і мультиварці.

Чи знаєте ви? Італійці вважають за краще смажений шпинат як гарнір до поленті - пюреобразной кукурудзяну кашу з великою кількістю вершкового масла, сиру і смажених грибів.

відеорецепт

Це коротеньке відео більш детально розповість вам про рецепт смачного страви зі свіжого шпинату. Свої враження і питання ви можете залишити в коментарях.

Тушкований шпинат з цибулею-пореєм в вершках

Час приготування: 25 хв.
Калорійність: 35 ккал.
Кількість порцій: 1 шт.
Кухонне приладдя: сковорода; зручний ніж; дошка для нарізання; лопатка для перемішування.

складові

Свіже листя шпинату 300 г Оливкова олія 30 мл Лук-порей 40 г Вершкове масло 15 г Очищений часник 4 г Вершки жирні 30% 40 г Перець і сіль за смаком

Приступаємо до приготування

  1. Попередньо дрібно нарізаємо 4 г часнику і 40 г цибулі-порею. Чистою водою промиваємо 300 г свіжого листя шпинат і даємо їм злегка просохнути.
  2. На сковороду виливаємо 30 мл оливкової олії і добре розігріваємо.
  3. Висипаємо дрібно нарізані цибулю і часник. Доводимо до готовності.
  4. Після того як цибуля і часник придбали легкий золотистий колір, висипаємо листя свіжого шпинату на сковороду і обсмажуємо все, періодично помішуючи лопаткою.
  5. Солимо і перчимо до смаку. Коли шпинат зменшився в обсязі, вливаємо 40 г вершків, перемішуємо і даємо всьому блюду злегка упаритися.

подача

Шпинат з вершками можна подавати як основну страву. Деякі господині вважають за краще його у вигляді гарніру. Найчастіше господині вважають за краще компонувати його з різними видами риби або м'яса. Також я пропоную дізнатися, як приготувати легкий - салат з шпіната-.

відеоролик

Подивившись це відео, ви дізнаєтеся, як крок за кроком і швидко приготувати страву за рецептом зі свіжим шпинатом і вершками. Також ви можете залишити свої враження, рецепти і питання в коментарях.

Рецепт приготування свіжого шпинату по-іспанськи з фото

Час приготування: 25-30 хв.
Калорійність: 34,2 ккал.
Кількість порцій: 4 шт.
Кухонне обладнання: каструля на 3-4 л; зручний ніж; дошка для нарізання; невеликі скляні ємність для запарювання; Пательня; кухонні лопатка.

складові

Листя свіжого шпинату 1 кг Ізюм 50 г Вода 2 л Свіжий помідор 1 шт. Кедрові горішки 40-50 г Оливкова олія 2 ст. л. Ріпчасту цибулю середнього розміру 1 шт.

починаємо готувати

  1. Попередньо промиваємо 1 кг свіжого листя шпинату. У каструлю наливаємо 2 л води, доводимо до кипіння і опускаємо шпинат на 10 хвилин. Солимо до смаку.
  2. Запарюємо 50 г родзинок. На сковороді просушують 40-50 г кедрових горішків і дістаємо їх.
  3. У той час як вариться шпинат, зверху і знизу 1 помідора робимо легкий хрестоподібний надріз і заливаємо його окропом на 2-3 хвилини.
  4. Зливаємо гарячу воду з помідора і з легкістю очищаємо його від шкірки. Дуже дрібно його нарізаємо.
  5. Дрібно нарізаємо 1 цибулину. На сковороду вливаємо 2 ст. л. оливкового масла і розігріваємо його. Висипаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо до приємною золотистої, після додаємо помідор.
  6. Зливаємо воду з готового шпинату. Після того як помідор на сковороді став м'яким, додаємо ізюм і даємо пропаритися 2-3 хвилини.
  7. У відварений шпинат додаємо 2-2,5 ст. л. пассеровкі і перемішуємо.

подача

Готову страву викладаємо на тарілку і посипаємо кедровими горішками. Ваше страва готова! Приємного дієтичного апетиту!
До речі, якщо ви любитель овочів, бобових і експериментів з ними, я пропоную вам ще кілька -рецептов приготування червоної квасолі.

відеорецепт

Це невелике відео підкаже, як швидко, просто і легко здивувати своїх близьких приємним вечерею - шпинатом по-іспанськи. Свої коментарі та враження ви можете залишити в коментарях.

Сьогодні я розповіла вам кілька варіантів того, як просто приготувати нове і смачне блюдо зі шпинатом. До речі, якщо у вас немає можливості придбати свіже листя, ви завжди можете використовувати ці рецепти з фото для приготування страви із замороженого шпинату. Свої запитання, рецепти і кухонні «Лайфхак» залишайте в коментарях.

Чи знаєте ви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com