рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Куряче філе на пару з гарніром з тушкованої капусти

  1. Інгредієнти для курячого філе на пару з гарніром з тушкованої капусти
  2. Готуємо гарнір - тушковану капусту

Куряче філе на пару готувати дуже просто. Не вірте тим, хто каже, що м'ясо виходить сухим, вони просто не вміють його готувати! Існує кілька простих прийомів зберегти курячу грудку соковитою. По-перше, шматки м'яса повинні бути досить товстими (1,5-2 сантиметри). По-друге, його потрібно обов'язково в що-небудь загорнути, щоб пара не змивав спеції. Для цих цілей підходять листя цибулі порею або виноградне листя. По-третє, готувати грудку потрібно не більше 8 хвилин, а потім дати їй «відпочити». Куряче філе на пару готувати дуже просто

Куряче філе на пару з гарніром з тушкованої капусти

На гарнір до парової курці приготуйте тушковану капусту зі спеціями. З імбиром, куркумою і болгарським перцем - це традиційне блюдо стане відмінним доповненням до соковитою курочку.

  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 2

Інгредієнти для курячого філе на пару з гарніром з тушкованої капусти

  • 280 г філе з курячої грудки;
  • 100 г цибулі порею;
  • 250 г білокачанної капусти;
  • 100 г болгарського перцю;
  • 150 г моркви;
  • 10 г імбиру;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 перчик чилі;
  • 3 г зерен гірчиці;
  • 3 г меленої куркуми;
  • 5 г паприки меленої;
  • 10 мл олії оливкової;
  • сіль.

Спосіб приготування курячого філе на пару з гарніром з тушкованої капусти

Філе курячої грудки розкриваємо «метеликом» і розрізаємо на дві частини. Якщо грудка велика, то для двох порцій достатньо половини «метелики», яку потрібно розрізати на два шматки товщиною приблизно 1,5-2 сантиметри.

Потім маринуємо курку - посипаємо меленою паприкою і дрібною сіллю за смаком, цих приправ досить для приготування на пару.

Обробляє і маринуємо курячу грудку

У каструлю з киплячою водою кладемо на 1 хвилину два великих зелених листа цибулі порею. Дістаємо порей з окропу, охолоджуємо в холодній воді. Загортаємо м'ясо в листя, кладемо на решітку пароварки. Готуємо 7-8 хвилин.

Виймаємо готове м'ясо з пароварки, кладемо на тарілку, залишаємо «відпочивати» 5 хвилин.

Виймаємо готове м'ясо з пароварки, кладемо на тарілку, залишаємо «відпочивати» 5 хвилин

Загортаємо курячі грудки в бланшірованние листя порею і готуємо на пару

Готуємо гарнір - тушковану капусту

У жаровні нагріваємо рафінована оливкова олія. Обсмажуємо півхвилини дрібно нарізаний корінь імбиру і стручок червоного чилі без насіння і перегородок. Потім додаємо порубаний або пропущений через прес часник і готуємо ще півхвилини.

Потім додаємо порубаний або пропущений через прес часник і готуємо ще півхвилини

У розігрітій олії обсмажуємо імбир, гострий перець і часник

Світлу частину стебла цибулі порею ріжемо кільцями, кидаємо в жаровню, смажимо 2 хвилини.

Додаємо в обжарку нарізану цибулю порей

Нарізаємо тонкими скибочками свіжу моркву, відправляємо до цибулі.

Додаємо тонко нарізану моркву

Болгарський перець чистимо від насіння і перегородок, ріжемо невеликими кубиками, кладемо слідом за морквиною.

Додаємо нарізану кубиками солодкий болгарський перець

Білокачанну капусту шаткуємо тонкими смужками, чим тонше, тим швидше приготується гарнір. Додаємо капусту до решти інгредієнтів, насипаємо приблизно 5 г дрібної солі. Закриваємо жаровню щільно, тушкуємо на тихому вогні 15 хвилин.

Додаємо до обсмаженою овочам нашатковану капусту

Приблизно через 7 хвилин насипаємо мелену куркуму, зерна гірчиці і мелену червону паприку.

Посипаємо тушковану капусту спеціями

За 5 хвилин до готовності знімаємо кришку і випаровуємо рідина на середньому вогні.

За 5 хвилин до готовності відкриваємо кришку і випаровуємо рідина

На тарілку кладемо порцію тушкованої капусти, зверху - нарізане товстими скибочками куряче філе, приготоване на пару. Посипаємо блюдо цибулею і зернами гірчиці за смаком. Смачного!

Куряче філе на пару з гарніром з тушкованої капусти

Куряче філе на пару з гарніром з тушкованої капусти, приготоване з мінімальною кількістю масла, підійде тим, хто піклується про свою фігуру і готує здорову їжу!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com