рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чак-рол-стейк по рецепту з фото

  1. Рецепт чак-рол стейка на сковороді
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. Рецепт чак-рол-стейка з коньяком
  5. складові
  6. покрокове приготування
  7. Рецепт чак-рол-стейка зі сметанним соусом
  8. складові
  9. покрокове приготування
  10. приготуємо соус
  11. Кулінарні рекомендації

Чак-рол-стейк має неповторними смаковими якостями, а його незабутній аромат просто зводить з розуму. На перший погляд здається, що в приготуванні такого стейка немає нічого складного. Частково це правда, однак існують деякі кулінарні хитрощі, які і відрізняють чак-рол-стейк від інших подібних страв.

Пропоную вам докладний опис нескладних рецептів з покроковими відео і фотоматеріалами, дотримуючись яких, ви неодмінно здивуєте своїх близьких і друзів кулінарними здібностями.

Рецепт чак-рол стейка на сковороді

Кухонне приладдя: кухонний керамічний ніж; сковорідка гриль; кухонні щипці; дошка для нарізання; фольга; плоска велика тарілка.

складові

стейк мармурової яловичини 290-310 г часник 4 зубчики свіжий розмарин 3-4 гілочки вершкове масло 25-35 г свіжий чебрець 3-4 гілочки сіль крупного помелу на смак подрібнений чорний перець на смак оливкова олія 12-15 мл

покрокове приготування

  1. Яловичий стейк вагою 290-310 г ретельно промиваємо проточною водою, після чого позбавляємо від зайвої жирового прошарку і великих прожилок. Обтирає м'ясо паперовими рушниками, щоб позбавитися від зайвої рідини.
    Чак-рол-стейк має неповторними смаковими якостями, а його незабутній аромат просто зводить з розуму
  2. Підготовлену яловичину солимо, перчимо відповідно до ваших смаковими уподобаннями. Поливаємо стейк 3-5 мл оливкової олії і руками рівномірно розподіляємо спеції і масло по поверхні м'яса.
  3. Перевертаємо стейк на іншу сторону і повторюємо вищеописаний процес: солимо, перчимо, обмазуємо маслом. Ми залишаємо виріб в такому вигляді приблизно на 10 хвилин, дозволяючи м'ясу замаринувати.
  4. Очищаємо від лушпиння 4 зубчики часнику, промиваємо і просушують його. Злегка розчавлює зубчики, натиснувши на них ножем.
  5. Після закінчення маринування зчищають з м'яса зайву сіль. Сковороду-гриль ставимо на максимальний вогонь і сильно розігріваємо її. Викладаємо стейк на розпечену сковороду суху і смажимо його дві хвилини.
  6. Після закінчення даного часу додаємо до м'яса 25-35 г вершкового масла і десь 5 мл оливкової олії.
  7. У шипляче масло відправляємо роздавлений часник, 3-4 гілочки розмарину і 3-4 гілочки чебрецю. Смажимо м'ясо ще 1 хвилину, після чого перевертаємо його на іншу сторону.
  8. Готуємо стейк ще три хвилини, час від часу поливаючи його соусом з вершкового масла і спецій, в яких він смажиться. На плоску тарілку кладемо фольгу, поверх якої викладаємо готовий стейк. Не сильно щільно закриваємо м'ясо фольгою і залишаємо його «відпочивати» десь на десять хвилин. Витягуємо стейк з фольги, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо на стіл.
  9. Готово!

Відео рецепта чак-рол-стейка

Ознайомтеся з відео, і ви дізнаєтеся, як приготувати ароматний і апетитний чак-рол-стейк на сковороді і яка частина яловичини найкраще підійде для цього.

Рецепт чак-рол-стейка з коньяком

Час приготування: 30-35 хвилин.
Калорійність (на 100 г): 129-133 ккал.
Кількість порцій: дві середньої прожарювання.
Кухонне приладдя: кухонний керамічний ніж; сковорідка гриль; дошка для нарізання; фольга; кілька плоских тарілок; кухонні щипці; келих або стакан; сірник для барбекю.

складові

стейк мармурової яловичини 2 шт. кухонна сіль на смак подрібнений чорний перець на смак коньяк 18-20 мл помідор середнього розміру 1 шт. базилік 2 гілочки оливкова олія 15-20 мл вершкове масло 10-15 г

покрокове приготування

  1. Два шматочка м'яса виймаємо з упаковки і дозволяємо йому «подихати» протягом 25-30 хвилин. Поливаємо стейки 10-13 мл оливкової олії і ретельно розмазує його по всій поверхні м'яса.
  2. Відправляємо підготовлені стейки на розпечену сковороду-гриль і обсмажуємо їх з обох сторін на максимальному вогні по 2-3 хвилини.
  3. Викладаємо обсмажене м'ясо на тарілку і кладемо зверху по шматочку вершкового масла.
  4. Коли масло розтане, посипаємо стейки з обох сторін сіллю і подрібненим чорним перцем відповідно до ваших смаковими уподобаннями.
  5. Не дуже щільно накриваємо виріб фольгою і залишаємо в такому вигляді на 3-5 хвилин.
  6. Томат моєму і вирізаємо плодоніжки, після нарізаємо його тонкими кільцями, які красиво розкладаємо на тарілці.
  7. Помідори злегка солимо і перчимо і трохи поливаємо оливковою олією.
  8. Руками рвемо дві гілочки базиліка на маленькі шматочки і викладаємо їх поверх томатів.
  9. Видаляємо фольгу зі стейків і перекладаємо їх на помідори з базиліком. У склянку наливаємо 18-20 мл коньяку і підпалюємо його сірником для барбекю. Виливаємо палаючу рідину на м'ясо і в такому вигляді подаємо блюдо до столу.
  10. Готово!

Відео рецепта чак-рол-стейка з коньяком

Подивіться нижченаведений відеоматеріал, і ви дізнаєтеся, як правильно готувати ніжний і смачний чак-рол-стейк з яловичини на сковороді.

Рецепт чак-рол-стейка зі сметанним соусом

Час приготування: 30-35 хвилин.
Калорійність (на 100 г): 129-133 ккал.
Кількість порцій: дві середньої прожарювання.
Кухонне приладдя: кілька ємностей різної величини; кухонний керамічний ніж; мірний стакан і кухонні ваги; сковорода великого діаметра, бажано з тефлоновим покриттям; дошка для нарізання; Чеснокодавилка; фольга; кухонні щипці; паперові рушники.

складові

стейк мармурової яловичини 2 шт. кухонна сіль на смак оливкова олія 15-20 мл вершкове масло 25-30 г чебрець 5 гілочок подрібнений чорний перець на смак часник 5 зубчиків сіль крупного помелу 5-8 г перець крупного помелу 5-8 г сметана 55-60 мл хрін столовий

покрокове приготування

Відкриваємо упаковку з двома яловичими стейками і дозволяємо їм «подихати» 20-30 хвилин.

приготуємо соус

  1. У глибоку миску викладаємо 55-60 мл сметани. Туди ж додаємо 18-20 мл столового хрону, трохи розмішуємо компоненти. Солимо і перчимо отриману суміш в залежності від ваших смакових уподобань.
  2. Очищаємо від лушпиння 5 зубчиків часнику, після чого промиваємо їх проточною водою. Два зубчики пропускаємо через прес і отримане часникове пюре додаємо в миску зі сметаною.
  3. Ретельно все перемішуємо і залишаємо в сторону настоюватися.

приготуємо стейк

  1. Сковороду ставимо на максимальний вогонь і сильно розігріваємо її. М'ясо ретельно обтирає паперовими рушниками, щоб видалити зайву вологу.
  2. Стейки скроплюємо 8-10 мл оливкової олії і ретельно розтираємо його по всій поверхні м'яса. Вливаємо 5-10 мл оливкової олії на розпечену сковороду і відразу ж викладаємо підготовлені шматки яловичини.
  3. Обсмажуємо м'ясо з обох сторін по три хвилини, після чого трохи підсмажуємо з боків.
  4. Опускаємо 25-30 г вершкового масла в сковороду з стейками.
  5. Решта три зубчики злегка розчавлює за допомогою ножа і відправляємо до вершкового масла. Туди ж викладаємо 5 гілочок чебрецю. Поливаємо стейки соусом і смажимо їх ще 1-1,5 хвилини.
  6. Перекладаємо м'ясо на тарілку і нещільно закриваємо його фольгою. Ми залишаємо вироби в такому вигляді хвилин на п'ять.
  7. Видаляємо фольгу, солимо і перчимо яловичину відповідно до власних смакових переваг. На тарілку, в стороні від стейків, викладаємо приготований соус і подаємо блюдо до столу.

Відео рецепта чак-рол-стейка з соусом

Подивившись представлений нижче відеоматеріал, ви швидко навчитеся смажити чак-рол-стейк на сковороді і дізнаєтеся, як приготувати пряний соус до ніжному м'ясу, який ідеально з ним поєднується.

Кулінарні рекомендації

  • Для приготування чак-рол-стейка використовуйте м'ясо, вирізане з шийної частини молодого бичка. Це м'ясо в міру жорстке, однак після обсмажування стейк виходить дуже соковитим і ніжним.
  • Нарізайте яловичину виключно поперек волокон, в іншому випадку м'ясо може вийти жорстким. Класичний чак-рол-стейк має товщину 2-2,5 см.
  • Діставши яловичий стейк з холодильника, ні в якому разі не починайте його відразу смажити. Оскільки м'ясо ще холодне всередині, навіть після більш тривалої обсмаження воно може залишитися сирим і жорстким. Дозвольте стейку прогрітися до кімнатної температури приблизно півгодини.
  • Для того щоб м'ясо вийшло соковитим і ароматним, його необхідно обов'язково замаринувати - так жилки размягчатся, а м'ясо вбере в себе спеції.

Рекомендовані рецепти приготування стейків

  • Уразите близьких і друзів своїми кулінарними здібностями, приготувавши їм ароматний і ніжний Рибай-стейк . Ніжні шматочки м'яса просто тануть у роті, а неповторний аромат сприяє посиленню апетиту.
  • Також пропоную вам нескладний і швидкий спосіб приготування -мачете-стейка-, смак якого безсумнівно оцінять цінителі м'яса.
  • -Стейк стріплойн- в перекладі з англійської мови звучить, як «частина філе смуга». М'ясо настільки ніжне і соковите, що встояти перед такою стравою просто неможливо.
  • Обов'язково спробуйте посмажити ароматний і живильний -фланк-стейк. Дане частування є доступною альтернативою іншим стейкам.
  • Денвер-стейк готується просто, швидко і неодмінно сподобається вашій родині та друзям.

Тепер ви навчилися готувати ніжний і соковитий чак-рол-стейк і дізналися, як можна ефектно подати його гостям. Якщо ви знаєте інші способи подачі цього ароматного частування, обов'язково поділіться ними зі мною. Заздалегідь дякую вам за нову інформацію. Розкажіть, які соуси ви готуєте для чак-рол-стейка? Який гарнір, з вашого досвіду, найкраще поєднується з даними ласощами? Насолоджуйтесь цим надзвичайно ароматного і ніжного м'яса і приємно забивати всіх своїми кулінарними здібностями! Удачі вам і їжте на здоров'я!

Розкажіть, які соуси ви готуєте для чак-рол-стейка?
Який гарнір, з вашого досвіду, найкраще поєднується з даними ласощами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com