рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який гарнір приготувати до курки - покроковий рецепт з фото

  1. Кращий овочевий гарнір до смаженої курки
  2. складові
  3. Як правильно вибрати інгредієнти
  4. Покроковий рецепт приготування
  5. Смачний рис на гарнір до запеченої курки
  6. складові
  7. Як правильно вибрати інгредієнти
  8. Покроковий рецепт приготування
  9. Гарнір до відбивних з курки
  10. складові
  11. Як правильно вибрати інгредієнти
  12. Як правильно подавати гарнір
  13. секрети гарнірів

Напевно, мало на цьому світі знайдеться їдців, які були б байдужі до курочку. Соковиті відбивні, рум'яні ніжки, гостренькі крильця - це справжній рай для любителів м'ясних насолод. Але рано чи пізно перед кожною господинею постає невблаганне питання: що приготувати на гарнір до курки? Дійсно, звичний набір страв, які ми звикли подавати до страв з курячого м'яса, досить обмежений: пюре, макарони, кілька видів каш - ось, мабуть, і всі сусіди пані Курочки. Однак чи варто замикати себе в рамки настільки убогого набору страв? Впевнена, що немає, тому сьогодні ми розглянемо кілька простих, але в той же час оригінальних гарнірів!

Кращий овочевий гарнір до смаженої курки

На питання, який гарнір підходить до курки найкраще, немає однозначної відповіді, адже багато в чому це справа особистого смаку. Куряче м'ясо відмінно поєднується з картоплею, крупами і, звичайно ж, зі всілякими комбінаціями овочів. Ось з них-то ми, мабуть, і почнемо!

Кухонний інвентар: ніж, обробна дошка, сковорода, лопатка.

складові

Кабачок цукіні 1 шт. Морквина 1 шт. Солодкий перець 1 шт. Брокколі (заморожена) 300 г Зелений горошок (заморожений) 200 г Стручкова квасоля (заморожена) 200 г Соєвий соус 4-5 ст. л. Соняшникова олія 30 мл Сіль і перець за смаком

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Брокколі можна замінити брюссельської або цвітною капустою.
  • Інгредієнти цього рецепта можуть варіюватися як кількісно, ​​так і якісно - просто додайте будь-які овочі, які ви любите.
  • Не варто включати в цей рецепт хіба що помідор: через свою соковитості він може трохи «розквасите» все блюдо.

Не варто включати в цей рецепт хіба що помідор: через свою соковитості він може трохи «розквасите» все блюдо

Покроковий рецепт приготування

  1. Почистіть моркву і наріжте її тоненькими кружальцями.
  2. На сильному вогні розігрійте сковороду, налийте на неї рослинне масло і викладіть моркву.
  3. Поки обсмажується морква, наріжте кабачок цукіні кубиками середнього розміру і також відправте його на сковороду.
  4. Болгарський перець наріжте смужками і відправте обсмажувати слідом за морквою і цукіні, не забуваючи періодично помішувати.
  5. Коли овочі на сковороді почнуть підходити, посуньте їх на одну сторону лопаткою, а на іншу викладіть заморожену стручкову квасолю.
  6. Відтанула квасоля змішайте з іншими овочами, і виконайте таку ж процедуру з замороженої брокколі, попередньо розрізаної на кілька часточок.
  7. Через кілька хвилин знову акуратно перемішайте страву, з'єднавши капусту з овочами, і додайте зелений горошок.
  8. Додайте до страви 4-5 столових ложок соєвого соусу, поперчіть і при бажанні - трохи досоліть (перед цим потрібно обов'язково спробувати блюдо, адже соєвий соус солоний сам по собі). Потомити овочі ще 5 хвилин, зніміть з вогню і подавайте як гарнір до апетитною курочку.

відеорецепт приготування

Коли людина з щирим захопленням розповідає про те, що робить, це дійсно підкуповує. Автор цього відео настільки закохана в блюдо, яке готує, що навіть тим, хто овочі не дуже-то шанує, обов'язково захочеться його спробувати!

Смачний рис на гарнір до запеченої курки

Гарнір до курки, приготовленої в духовці, можна готувати прямо разом з нею: що може бути простіше, ніж обкласти шматочки м'яса скибочками картоплі, розсипати пряними травами і очікувати смачного результату. Але сьогодні ми розглянемо інше блюдо, ідеально поєднується з запеченими курячими ніжками.

Час приготування: 50 хвилин.
Кількість порцій: 4-6.
Кухонний інвентар: каструля, глибока неемальована сковорода з кришкою, деко, духовка.

складові

Рис 500 г Курага 300 г Ізюм 500 г Рослинна олія 400 мл Курячі гомілки 6 шт. Сік лимона 2 ч. Л. Часник 3-4 зубчики Мед 1 ст. л. Сіль і перець за смаком Вода 1 л

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Пам'ятайте, що якісний родзинки повинен бути темного кольору.
  • Яскраво-помаранчева курага повинна насторожити, краще вибрати продукт менш яскравого відтінку.
  • Рис для цієї страви можна взяти пропарений.

Рис для цієї страви можна взяти пропарений

Покроковий рецепт приготування

  1. Викладіть 6 курячих гомілок в миску, збризніть їх лимонним соком (приблизно 2 чайні ложки), додайте 3-4 роздавлені зубчики часнику, злегка поперчіть і посоліть, а потім додайте 1 столову ложку меду. Перемішайте курочку так, щоб все ніжки вкрилися ароматним маринадом, і дайте постояти 5 хвилин. Потім викладіть гомілки на змащене маслом деко і відправте в духовку, розігріту до 200 ° С, на 40 хвилин.
  2. Промийте під проточною водою 500 г рису. Наберіть в каструлю 1 л води, підсолити її і доведіть до кипіння. У киплячу воду опустіть рис і варіть 15 хвилин.
  3. У неемальовану каструлю або глибоку сковороду налийте приблизно 400 мл рослинного масла, опустіть туди 300 г кураги і 500 г родзинок, і потім сухофрукти на несильному вогні близько 15-20 хвилин.
  4. Готовий рис промийте під холодною водою і з'єднайте його з сухофруктами в неемальовану сковороді. Акуратно все перемішайте, накрийте кришкою і поставте на плиту на 3 хвилини.
  5. Дістаньте з духовки готові курячі гомілки, викладіть їх на тарілки разом з рисом і сухофруктами, і насолоджуйтеся незвичайним смаковим поєднанням!

відеорецепт приготування

Від кадрів цього відео так і віє солодкуватим ароматом гарніру і пряної курочки. Дивіться і надихайтеся на власні кулінарні звершення!

Гарнір до відбивних з курки

Час приготування: 45 хвилин.
Кількість порцій: 2-3.
Кухонний інвентар: дві сковороди, широка миска для клярі, ємність для панірування, терка, ніж, кухонний молоток, обробна дошка, харчова плівка, паперові серветки.

складові

Куряче філе 500 г Твердий сир 100 г Куряче яйце 2 шт. Пшеничне борошно 2-3 ст. л. Панірувальні сухарі 4-5 ст. л. Соняшникова олія 4 ст. л. Капуста 750 г Цибулина 1 шт. Гриби (шампіньйони) 200 г Чорнослив 100 г Сіль і спеції за смаком Копатько 200 мл

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Якщо ви не проти повозитися, вибирайте чорнослив з кісточкою - він корисніший.
  • При покупці грибів звертайте увагу на запах - ваш нюх вас не підведе.

Покроковий рецепт приготування

  1. Куряче філе промийте під проточною водою і акуратно промокніть паперовими рушниками або серветками.
  2. Кожну філешку розріжте на кілька пластів, загорніть в харчову плівку і відбийте за допомогою кухонного молотка.
  3. У широкій мисці змішайте 2 яйця, 100 г натертого на тертці твердого сиру, 2-3 ложки борошна, сіль і спеції.
  4. Поставте на вогонь сковороду і розігрійте в ній рослинне масло.
  5. М'ясо умочіть в приготований кляр, запаніруйте в сухарях і обсмажте з двох сторін до готовності.
  6. Чорнослив залийте окропом і залиште на 15 хвилин.
  7. Наріжте 750 г капусти, цибулину наріжте тонкими півкільцями, а гриби - пластинками.
  8. На одній сковороді спассеруйте капусту, на інший - обсмажте гриби разом з цибулею до готовності.
  9. З'єднайте капусту, гриби і цибулю, додайте нарізаний чорнослив, посоліть за смаком і потримайте на повільному вогні під кришкою ще 5-10 хвилин. Ось і все, оригінальний гарнір до отбівнушкам готовий!

відеорецепт приготування

Не обов'язково оригінальність криється в рідкісних і дорогих інгредієнтів. Подивіться це відео, і ви дізнаєтеся, як домогтися незвичайного смаку, поєднуючи звичні всім нам інгредієнти.

Як правильно подавати гарнір

Мистецтво подати гарнір є, мабуть, не менш важливим, ніж умінні смачно його приготувати. Ляпнути ложку каші на тарілку зуміє всякий, а ось як красиво і апетитно доповнити основне блюдо з курки? Якщо ви подаєте гарнір на одній тарілці з м'ясом, викладіть його акуратним півколом. Можна також подати гарнір окремо, в такому випадку надайте йому (якщо це можливо) форму рівною гірки, і не забудьте прикрасити зеленню або відповідними овочами. Не допускайте, щоб страва встигло охолонути, не дочекавшись свого часу на столі, в крайньому випадку - підігрійте його.

секрети гарнірів

  • Якщо гості застали вас зненацька, і вам зовсім ніколи продумувати тонкощі майбутньої трапези, приготуйте один з так званих «універсальних гарнірів»: пюре з картоплі, відварений рис, гриби або салат зі свіжих овочів. Ці продукти абсолютно спокійно поєднуються з усіма видами м'яса і риби, які тільки можуть знайтися у вас в холодильнику.
  • Ви готуєте велике застілля і не знаєте, як догодити всім і кожному? Приготуйте кілька гарнірів, що підходять до основної страви, і будьте впевнені, що гості не підуть голодними і незадоволеними.
  • Не нехтуйте гарнірами, які готуються разом з м'ясним блюдом - це завжди дуже смачно, крім того, економиться час і брудниться менше посуду.

варіанти гарнірів

  • Варто тільки трохи проявити фантазію і розібратися в теоретичній базі питання, і ваші обіди і вечері стануть неповторні своєю різноманітністю. Так, наприклад, крім звичних нам макаронів, існує величезна кількість гарнірів до котлет , Які припадуть до душі всієї сім'ї.
  • Гарнір до м'яса - це тема для окремої розмови. Кожна поважаюча себе господиня повинна розібратися, які продукти любить свинина, а які не переносить яловичина. Здавалося б, це дрібниці, але ж немає нічого важливішого за дрібниць, особливо в мистецтві кулінарії.
  • Також важливо вміти підібрати оригінальний гарнір до риби , Який би поєднувався з її специфічним смаком.

Вивчайте поради іменитих кухарів, самі пробуйте з'єднувати нові інгредієнти і діліться результатами своїх експериментів в коментарях!

Але рано чи пізно перед кожною господинею постає невблаганне питання: що приготувати на гарнір до курки?
Однак чи варто замикати себе в рамки настільки убогого набору страв?
Ляпнути ложку каші на тарілку зуміє всякий, а ось як красиво і апетитно доповнити основне блюдо з курки?
Ви готуєте велике застілля і не знаєте, як догодити всім і кожному?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com