рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати свіжий шпинат на гарнір по пошаговому рецептом

  1. Тушкований шпинат з вершками
  2. складові
  3. Як правильно вибрати інгредієнти
  4. Шпинат з яйцем
  5. послідовність приготування
  6. послідовність приготування
  7. Декілька порад

Для багатьох корисна їжа означає несмачну їжу. Особливо, якщо мова йде про овочі та травах, таких як брокколі або шпинат. Але сьогодні я спробую вам довести, що шпинат може бути таким же смачним, як і корисним.

Гарнір зі шпинату має безліч рецептів, при цьому дуже простих і швидких, так як шпинат можна довго готувати, або він втратить всю свою користь. А в ньому міститься її величезна кількість: жирні кислоти, клітковина, кальцій, натрій, залізо, вітаміни А, Е, С, В і це ще не весь перелік. І все це сприяє здоров'ю ваших зубів, шкіри, суглобів, попереджає анемію і сприяє діяльності кишечника.

Кожен може знайти в ньому користь для себе. А якщо навчитися його правильно готувати, то ще й задоволення і приголомшливий смак. Тому я пропоную вам кілька рецептів гарнірів.

Тушкований шпинат з вершками

Кухонне начиння і техніка: ніж, дошка, лопатка, сковорода.

складові

Лук порей 40 г Шпинат 300 г Часник 4 г Вершкове масло 15 г Оливкова олія 30 мл Вершки (30%) 40 мл Сіль, перець за смаком

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Листя повинні бути зеленого насиченого кольору. Якщо це не так, то вони вже не свіжі.
  • Трохи зімніть листочок в руці, і якщо він хрумтить, то шпинат свіжий.
  • Якщо ви берете заморожений шпинат, то уникайте такого, на якому багато льоду.

послідовність приготування

  1. На гарячу сковороду вилийте оливкова олія і викладіть вершкове.
  2. Обсмажте дрібно нашатковану цибулю і часник буквально 2 хвилини. Для багатьох корисна їжа означає несмачну їжу
  3. Додайте шпинат і смажте, поки він не зменшиться в обсязі.
  4. Посоліть і поперчіть.
  5. Вилийте вершки і тушкуйте ще пару хвилин.
  6. Приємного!

Відео рецепта приготування шпинату

Подивіться відео, щоб ще раз побачити всі деталі і з першого разу правильно приготувати смачний гарнір. Ролик дуже короткий, але зрозумілий.

Шпинат, тушкована в Сливках з Цибулею-порей || iCOOKGOOD on FOOD TV || гарніри

Шпинат з пореєм і вершковим соусом відмінно доповнить відварну картоплю або рис, а також стане прекрасною начинкою для штруделя або млинчиків.

Шпинат, тушкована в Сливках з Цибулею-порей || iCOOKGOOD on FOOD TV || гарніри

Складові:
Шпинат 300 г
Вершки 30% 40 г
Лук порей 40 г
Часник 4 г
Масло вершкове 15 г
Оливкова олія 30 мл
Перець за смаком
Сіль за смаком

приготування:
Обсмажуємо нарізану порей і часник до готовності. Додаємо шпинат. Приправляємо сіллю і перцем.

Коли шпинат зменшиться в обсязі, додаємо вершки. Трохи упарюємо і подаємо.

Кулінарний канал Food TV - це відео-версії кращих рецептів сайту iCookGood.ru

Всі рецепти неодноразово перевірені і використовуються професійними кухарями в популярних ресторанах.

Кожен день з понеділка по п'ятницю - новий рецепт відмінної якості!

Підписуйтесь на Food TV: http://goo.gl/x85tDz
Приєднуйтесь на Facebook: https://www.facebook.com/cook.goood
Дружите вКонтакте: https://vk.com/cook_good
Слідкуйте за оновленнями в Instagram: https://www.instagram.com/cook_good/
Ми є і в Google+: https://plus.google.com/104350952483285530009

-

GASTROLAB.TV
Професійна відео / фото зйомка рецептів. Кулінарні відеоролики «під ключ», з ефектною подачею блюда на кожному етапі приготування, динамічним звуковим супроводом і оригінальним дизайнерським оформленням в будь-якому стилі.

Брендовані рецепти, інтерв'ю з кухарями, презентації товарів, телепередачі і повноцінні фільми - великий досвід дозволяє команді GASTROLAB.TV створювати в оптимальні терміни високоякісний продукт світового рівня.

GASTROLAB.TV завжди готові до співпраці!

https://i.ytimg.com/vi/66l7J-weoE4/sddefault.jpg

PT1M23S

https://www.youtube.com/watch?v=66l7J-weoE4&feature=youtu.be

2016-03-22T18: 00: 00.000Z

Шпинат з яйцем

  • Час приготування: 20 хвилин.
  • Кількість порцій: 1-2.
  • Кухонне начиння і техніка: каструля, дошка, ніж, ложка.

складові

Шпинат 175 г Яйця 2 шт. Сметана 120 г Чорний перець за смаком Сіль за смаком Лимонний сік 12 мл Бальзамічний оцет 8 мл

послідовність приготування

  1. Поставте варитися яйця круто.
  2. Шпинат добре промийте і дрібно наріжте.
  3. Лимонний сік змішайте з оцтом і сіллю.
  4. Сметану швидко перемішайте з перцем.
  5. У тарілку вилийте третина сметани, викладіть шпинат, залийте соусом. а потім додайте нарізані дрібною соломкою яйця.
  6. Перемішайте, вилийте решту сметану і знову перемішайте. Блюдо готове!

Шпинат з часником

  • Час приготування: 10 хвилин.
  • Кількість порцій: 1.
  • Кухонне начиння і техніка: сковорода, дошка, ніж, ложка.

складові

Оливкова олія 2 ст. л. Шпинат 300 г Часник 4 зубчики Сіль, перець за смаком

послідовність приготування

  1. На гарячу сковорідку хлюпніть масло.
  2. Часник дрібно накришити і обсмажте в олії.
  3. Коли він почне пахнути, висипте листя шпинату. Якщо вони дрібні, то можна смажити цілком, якщо немає, то краще наріжте.
  4. Смажте, поки шпинат не пустить вологу, і вона випарується зі сковороди.

З чим подавати шпинат

Шпинат - це чарівний варіант до будь-якого другого блюда. Його можна подати з відвареними або запеченими в духовці м'ясом або рибою. Можна приготувати котлети, відбивні або м'ясні рулетики. Можна просто додати маленькі шматочки м'яса, свіжі овочі і посипати шпинат сиром. Відмінно поєднуються різні сорти сиру і шинка з гарніром зі шпинату. А ще можна подати келих білого вина до вашого основної страви.

Декілька порад

  • Чи не варіть і не тушкуйте шпинат довго, так як він втратить корисні властивості і стане навіть шкідливим.
  • Щоб яйця не лопнули при варінні, їх потрібно класти в холодну підсолену воду.
  • Щоб швидко очистити часник, спочатку притисніть його плоскою стороною ножа, тоді лушпиння легко зніметься.

Інші варіанти

Як ви вже зрозуміли, гарнір може бути не тільки корисним, але і смачним. Якщо ви в цьому недостатньо переконалися, то спробуйте зробити гарнір з кабачків . Або зробіть приголомшливо смачну і корисну червону квасолю на гарнір . Якщо ж ви прихильник більш стандартної кухні, то подивіться, як смачно приготувати гречку на гарнір , Адже в цій крупі також багато корисних мікроелементів. А якщо і гречка вже трохи набридла, то можна зварити перловку на гарнір , І отримати ситний обід для всієї сім'ї. Тому, якщо ви не можете придумати, що приготувати на вечерю, то ви просто погано шукали, адже варіантів смачною і корисною їжі дуже багато.

А ви вже полюбили шпинат? Як ви його готуєте? З чим подаєте? Розкажіть про свої цікаві варіанти в коментарях.

Com/watch?
А ви вже полюбили шпинат?
Як ви його готуєте?
З чим подаєте?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com