рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вольнова радить носити сукні, а Марина Кінах з 17 років збирає окуляри

  1. Орфографічна помилка в тексті:

16 апреля 2012, 12:11 Переглядів: 16 апреля 2012, 12:11 Переглядів:   Співачка Катерина Бужинська до весни готова

Співачка Катерина Бужинська до весни готова. Фото з сайту Бужинської.

Українські знаменитості розповіли, що зараз в моді, і які зміни в своєму гардеробі вони зробили цієї весни.

Публічні люди особливо люблять міняти свій зовнішній вигляд, займатися шопінгом і демонструвати свої обновки на різних світських заходах. У розпал весни ТСН.ua поцікавився у українських селебрітіз, які обновки в свій гардероб вони прикупили, яким чином змінили імідж або зачіску.

Співачка Катерина Бужинська до весни готова - оновила свій гардероб черговим сукнею і туфлями. "Я купила один костюм-двійку - класична сукня бежевого і блакитного кольорів і коротенький піджачок, і різнокольорові босоніжки. Я не купую одяг до певної дати. Немає і такого, щоб я цілеспрямовано йшла оновлювати гардероб до весни. Коли я потрапляю в магазини або до дизайнерам, то я купую, що мені подобається. Для мене не принципово, де купувати одяг. Головне, щоб на мені добре виглядало, приховувало недоліки і підкреслювало переваги, і щоб це було модно ", - розповідає Бужинська.

Щодо одягу, то співачка вважає за краще сукні та, бажано, яскравих кольорів. В її шафі їх близько 35 і більше 50 пар взуття. Каже, що одягає туфлі не більше двох разів. Є у Бужинської і штани, але всі вони, як каже сама співачка, ексклюзивні, з безліччю кишень і шаленою бахромою.

"Я люблю яскраві речі. У мене чорних і сірих речей в гардеробі дуже мало. Переважно строкате, веселе, що піднімає настрій. Люблю принти, квіти, бірюзу, смарагд, малиновий. Гардероб у мене веселий", - продовжує співачка. На таку красу співачка, мабуть, витрачає не малу суму грошей. Але ще більше вона платить за концертні вбрання.

"Найбільше я витратила на концертну сукню від" УкрШик ". Нове сукня коштувала близько 20 тисяч доларів: обшито напівдорогоцінним камінням, коралами, витрачено 15 кг каменів Swarovski, старовинної буковинської вишивкою", - радіє Бужинська. Дочка співачки - 5-річна Олена - теж модниця. "Вона любить одяг зеленого кольору, тому що зараз улюблений герой - крокодил Гена", - розповіла Бужинська.

Дружина політика Анатолія Кінаха Марина до сезону накупила футболок і двосторонню вітровку - рожево-бежевого і синього кольорів. "Потепліло, і хочеться чогось світлого. Дуже модний в цьому сезоні бірюзовий - я навіть окуляри в оправі бірюзовою собі замовила. Очок у мене багато. Я їх збираю з 17 років, і мені з ними шкода розлучитися. Окуляри - мій імідж, крім того, що вони мені потрібні для життя ", - розповідає Марина Кінах .

Окуляри - мій імідж, крім того, що вони мені потрібні для життя , - розповідає Марина   Кінах

Марина Кінах, фото: Юрій Шуригін, like.lb.ua

В одязі вона консервативна. "Я дотримуюся старих традицій, щоб сумка поєднувалася з взуттям, шарфиком або окулярами. Ношу демократичні німецькі марки. Якщо шию на замовлення, то тільки в українських дизайнерів. Подобається Айна Гассе, Голда Виноградська, Тетяна Іващенко", - зізналася Марина. Ще один критерій одягу Марини Кінах - зручність. Наприклад, взуття вона завжди купує на розмір більше, і якщо туфлі на підборах, то не вище 7 см.

Народний депутат Олег Ляшко недавно в ЗМІ розповідав, який він шмоточник, як любить гарний одяг і балувати себе подарунками. Але ТСН.ua він говорив уже зовсім інше.

"У мене зараз немає ні часу, ні можливостей оновлювати гардероб. Раніше одягався тільки в Україні, і не розумію, навіщо їхати за кордон за речами. Де дешевше, де дорожче, чесно кажучи, не знаю. Я можу і на ринку одягатися. Нещодавно на Барабашово у Харкові костюм придбав ", - зізнався Ляшко.

Сьогодні ж за джинси він готовий віддати не більше 100 доларів. Каже, що "дуже акуратно носить одяг, тому у нього немає необхідності щомісяця купувати новий одяг".

"Насправді, в плані старомодності я беспонтовий. Ще 15 років тому я купив джинси Lagerfeld і футболку Trussardi, які недавно подарував, - розповідає Ляшко і продовжує. - Колись в Парижі в ресторані я зустрів дизайнера Валентино. Випадково побачив його: старий уже, потертий, але талановитий ". Але в честь такого "знайомства" дружині, яка була разом з ним, від Валентино Ляшко все одно нічого не купив.

Співачка і телеведуча Ольга Полякова теж зустрічає весну з обновками. Короткі сукні співачка проміняла на довгі до підлоги. "Після пологів я вирішила трохи змінити свій стиль одягу і доповнити гардероб довгими, в підлогу, струмливими сукнями і сарафанах, такий одяг робить жінку дуже романтичною і жіночною", - говорить артистка. Нещодавно вона повернулася з відпустки, яку вона провела в Арабських Еміратах. Там у співачки було достатньо часу не тільки для того, щоб насолодитися морем і пляжем, але і походити по місцевих магазинах. "У мусульманських країнах тіло жінки намагаються максимально закрити, тому в магазинах дуже багато такого одягу, яка підходить мені по моїй новій концепції", - говорить артистка.

Буквально в перші дні перебування в ОАЕ , Полякова купила собі сарі яскраво-синього кольору, прикрашене вишивкою і бісером, від модного нині індійського дизайнера Маніше Арори. "Це плаття моментально піднімає настрій! Я його відразу помітила, як тільки ми увійшли в магазин. А коли приміряла, то відразу зрозуміла - це моє!", - ділиться враженнями Полякова. Трохи пізніше Оля придбала довгий пліссірованний в вертикальну смужку сарафан від Хлое. Сподобався Полякової та кораловий сарафан від Діани фон Фюрстенберг.

А перед самим від'їздом на батьківщину телеведуча придбала чорне плаття, розшите бісером та мереживом, від Тома Форда. Уже в Києві Оля порадувала себе сірою сумкою від Шанель, яку вона замовила в міланському бутіку. В Україні такі поки не продаються. Ще порадувала себе туфлями від Маноло Бланік з квітковим принтом.

Дизайнер Юлія Айсіна до весни поповнила свій гардероб обновками власного виробництва, а також не обійшлося і без нового взуття: "Зараз, коли потепліло, я практично щодня ношу туфлі коричневого кольору на шпильці і з відкритим носком. Вони підходять практично під весь одяг. В цьому сезоні мені захотілося більше яскравих кольорів. Тому в моєму гардеробі з'явилося дуже багато речей лимонного кольору: сумка, різні блузки. Взагалі, яскраві кольори - це моя улюблена весняна тенденція. Хоча і взимку намагалася носити яскраві речі, але більшість людей в нашому кліматі схильні носити темні речі. Тому приємно бачити, як з приходом весни з'явилися люди у світлій і яскравому одязі ".

Незважаючи на те, що Юлія може одягнути себе з ніг до голови, іноді вона купує речі та інших дизайнерів: "Мені подобається багато іноземних дизайнерів. Я купую джинси інших виробників тільки тому, що я їх не шию. Також можу собі дозволити купити сумку іншого дизайнера. А всі інші речі в гардеробі - виключно з моїх власних колекцій, адже мені подобається те, що я роблю ".

Незважаючи на те, що в колекціях Юлії можна побачити багато витончених суконь, в повсякденному житті вона віддає перевагу більш практичний одяг: "Я любителька штанів, так як веду дуже активний спосіб життя", - каже дизайнер.

Також вона рекомендує не забувати про аксесуари: "Чим більше прикрас, тим краще. Біжутерія може дуже сильно вплинути на створення образу. Багато дівчат не приділяють цього моменту належної уваги. Дуже важливий також підбір сонцезахисних окулярів. І не забувайте про шарфи і браслети. Я завжди це рекомендую своїм клієнткам. Можна надіти просту білу майку-борцовку з джинсами, доповнити це яскравими прикрасами та шарфом - образ буде виглядати дуже дорого і стильно ".

Звичайно, у Юлії є свої улюблені аксесуари: "У мене з'явилися дві пари нових сонцезахисних окулярів. Одні - це зелені" лисички "Dolche & Gabbana - я їх називаю окулярами для настрою. Також є окуляри Chrome Hearts, які підходять під всі наряди".

До такого популярного розваги серед багатьох ВІП-ів, як шопінг за кордоном, Юлія відноситься стримано: "Одного разу я з'їздила в Мілан і спробувала поєднати це з шопінгом. Мені це не принесло ніякої радості. Я не люблю шопінг апріорі, мені не приносить це задоволення . Наприклад, якщо мені потрібно купити джинси в магазині, я роблю це дуже оперативно - мені достатньо 5 хвилин. Можливо, так відбувається, тому що все моє життя пов'язане з модою ".

Найдорожча річ у гардеробі Айсіної теж її власного виробництва: "Це вечірню сукню, в якому дуже багато ручної роботи. Про собівартості навіть не скажу, але можу назвати вихідну ціну - якби я його продавала моїм клієнтам, воно коштувало б близько $ 10 тис . ", - ділиться Юлія.

Телеведуча Світлана Вольнова не тільки грунтовно підготувалася до весни, але вже встигла і "оприлюднити" свої наряди: "Всі мої весняні обновки можна було бачити на сторінках журналів. Одна з них - це червоне плаття на корсеті. Я пошила на замовлення корсет, на який надягають чохли суконь. Ще одну сукню англійського дизайнера я купила в вінтажному бутіку Good buy fashion. Також в моєму гардеробі з'явилася ягуаровий плащ. Раніше хижі принти здавалися вульгарними, а зараз це дуже актуально, тому що жінки-хижачки завжди вітаються чоловіками ". Вольнова, як справжня модниця, любить закордонний шопінг і знає "рибні місця": "Скоро я збираюся за покупками в Америку - там кращі ціни. Дуже екстравагантний і модний поза тенденціями шопінг, який взагалі може бути, - це шопінг в Лондоні. Але він досить дорогий. Там бувають цікаві знахідки. Наприклад, є лінія молодих дизайнерів, серед яких можна знайти абсолютно приголомшливі речі. Я колись таким чином відкрила Олександра Маккуїна, коли його ще ніхто не знав - це було 12 років тому. В Парижі шалено дорогий шопінг, але не тако й різноманітний як в Англії. На мій погляд, краще за все робити покупки в Нью-Йорку ".

На мій погляд, краще за все робити покупки в Нью-Йорку

Світлана Вольнова, фото: e-motion.tochka.net

До всього іншого, Світлана Вольнова знає толк в блошиних ринках: "У нас це не прийнято, але я люблю покопатися і знайти щось цікаве. Я цього навчилася на одному з ринків Лондона. Люблю знайти щось вінтажну, потім зміксувати це з речами перших дизайнерських ліній. на блошині ринки треба приходити рано вранці. є блошині ринки, на яких практично немає дизайнерських речей. А є ринки, де можна знайти дійсно раритетні речі - наприклад, сукня 20-х років може коштувати в районі 700 фунтів. І люди ганяються за подібними речами ".

У телеведучої є фаворити і серед українських дизайнерів: "Краще для червоних доріжок і для того, щоб пустити пил в очі за кордоном - це речі Сергія Єрмакова. Дуже практична і зручна остання колекція Олени Голець - це європейський одяг, в італійському стилі. Ще мені сподобалася колекція Юлії Айсіної. У неї був прекрасний показ. Це одяг для зваблювання ".

Світлана не женеться за трендом або статусними речами: "Нещодавно я була на фотосесії в маленькому магазинчику Cat Orange і була дуже здивована. Це українська марка і там симпатичні сукні з натурального шовку продають за смішними цінами - вони стоять буквально 700 грн. Якщо говорити про вітчизняні магазинах ділового одягу - це "Мішель". Там можна знайти вишукані речі. Нещодавно я переглянула колекцію La Perla - теж хороша. Там чудові плащі сірого кольору. Але, думаю, що плащі скоро будуть неактуальні. Зазвичай я ходжу в цей магазин за бюстгальтера ми з пуш-ап - вони там сексуальні, як раз на мене ".

Вольнової не чужа практична жилка при підборі гардеробу: "Я не можу собі дозволити викласти $ 100 тис. За плаття від Dior. І навіть коли віддаєш $ 2 тис., Наприклад, Chanel, то відчуваєш докори сумління. Можна пошити набагато дешевше, а гроші витратити більш дбайливо. Адже все ж в одязі головне - це тіло ".

Світлана не забуває про зручність при підборі одягу: "Я зовсім не шопоголік. Для мене одяг існує в двох вимірах - це речі на вихід і одяг, в якій я можу ходити по вулиці. Для повсякденного використання мені дуже подобається MaxMara - у них дуже зручні брюки, жакети. Також подобаються колекції Стелли Маккартні - хороший крій. Раніше в моєму гардеробі було більше брюк, а зараз - більше спідниць. Дуже люблю італійський стиль, комбіную речі різних дизайнерів. люблю так званий стиль сицилійської вдови: приталений жакет, під яким мереживна футболка або бюст'є, спідниця зі шлицей ззаду. Якщо жінка носить спідниці, вона підсилює свою жіночу енергію, а якщо носить штани - закриває свою енергію. Якщо хочете спокушати, то, будь ласка, носіть спідниці та сукні ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вольнова радить носити сукні, а Марина Кінах з 17 років збирає очки". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com