рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стиль для цветотипа «Осінь»

  1. Особливості цветотипа «Осінь»
  2. Колірна гамма, рекомендована осінньому цветотипу
  3. Рекомендації по підбору гардероба

Жінки, народжені під заступництвом осені , Воістину розкішні. Адже великодушна добродійка не пошкодувала для них ні фарб, ні тепла, ні яскравості відтінків, обдарувавши їх по-царськи щедро і рясно.

Саме тому осінні дівчата викликають у оточуючих переважно позитивні почуття, здаються особами чуттєвими і повними життя. Поруч з ними тепло і затишно. Ними хочеться милуватися, їм хочеться наслідувати.

Ну, а для того, щоб слідувати було дійсно чому, вам, наші блискучі Осені, слід навчитися висловлювати свої даровані самою природою дані в правильну форму. Почуття стилю - ось, чого ми збираємося навчити вас на сторінках сайту sympaty.net. Адже мало бути восени і нести в собі дорогоцінну променисту родзинку, потрібно ще змусити заграти її всіма своїми гранями і відтінками. Сьогодні на порядку денному - особливості і тонкощі вибору власного стилю для цветотипа «Осінь».

Сьогодні на порядку денному - особливості і тонкощі вибору власного стилю для цветотипа «Осінь»

Особливості цветотипа «Осінь»

Перш, ніж ми почнемо сьогоднішню лекцію, дозвольте ще раз озвучити основні характеристики самого насиченого і повного фарб з чотирьох відомих науці цветологіі типажів.

Отже ...

  • Шкіра. Осінні панянки досить рідко скаржаться на проблеми зі шкірою: вона чиста, не схильна до дефектів, дуже ніжна, як правило, позбавлена ​​рум'янцю і не схильна до засмаги. Веснянки - це типовий прояв для даної Колерова категорії.
  • Волосся. Руда «осінь» - класика кольорово-жанру. Однак оттеночная гамма осіннього кольоротипу досить варіативна - від мідно-русявого до темно-коричневого з відтінком червоного дерева.
  • Очі. В основній своїй масі осінні дівчата темноокі. Для них характерні темно-карі, насичено зелені, янтарно-коричневі кольори очей. Рідше зустрічаються особи з блакитними, сірими, зеленувато-блакитними очима.

Темна осінь, м'яка осінь, тепла осінь (зліва направо)

Крім того, в самій категорії існує поділ на окремі підвиди. Так, фахівцями було виділено 3 основних осінніх колориту:

  • темна осінь (deep autumn) - темний (ведуча), теплий (додаткова) колорит. У зовнішності темних осінніх жінок переважають темні і теплі тони.
  • тепла осінь (soft autumn) - м'який (ведуча), теплий (додаткова), нейтральний колорит (панують приглушені і теплі тони), в зовнішності представниць якого контраст відсутній начисто.
  • м'яка осінь (warm autumn) - теплий (ведуча), м'який (додаткова) колорит, в природній палітрі якого домінують теплі, м'які і щільні фарби.

Серед знаменитостей, які належать до осіннього типу, можна виділити Джулію Робертс, Мелін Фермер, Ліндсей Лохан.

Тепер можна з чистою совістю перейти до більш предметного вивчення основ науки стилю для «Осені. І почнемо ми, мабуть, з колірною палетки.

Колірна гамма, рекомендована осінньому цветотипу

Найкраще теплу природну гаму осінніх дівчат підкреслять такі відтінки:

Найкраще теплу природну гаму осінніх дівчат підкреслять такі відтінки:

Палітра для цветотипов Осінь

- Білий. Вірніше, його теплі тони - крем-брюле, колір іскристого шампанського, ніжною ванілі, слонової кістки. А ось кипельно-білий або холодний перловий приглушують розкіш фарб «осені», їх носити ми категорично не рекомендуємо.

- Жовтуваті відтінки сірого - кремнистий, бежево-сірий. Холодний і гордовитий льодистий сірий і металік виглядає на осінніх дівчат, м'яко кажучи, нудно і непоказно.

- В якості базових квітів «осені» рекомендовані коричневий і бежевий. Практично всі їх відтінки виглядають на них гармонійно - і золотистий, і соковитий цегляний, і мідний, і кава з молоком. Чорний колір на «осені» виглядає нецікаво.

Magdalena Frackowiak - тепла осінь (warm autumn). В її зовнішності переважають теплі, глибокі і щільні фарби.

- Осінньому типу рекомендовані золотисті і мідні відтінки жовтого - на противагу ніжному кульбабі.

- З відтінків червоного осіннім панночкам слід віддавати перевагу теплим тонам з мідним відливом, цегельному відтінку. Холодний класичний червоний - з обережністю.

Завантаження ...

Shanina Shaik - темна осінь (deep autumn). Модель з дуже яскравою зовнішністю, в якій переважають темні, насичені і теплі тони. Кольори в одязі вона вибирає відповідні.

- Вибираючи між відтінками рожевого, «осені» слід зупинитися на апетитною персикової і абрикосової гамі. Вишуканий і благородний попіл троянди або льодистий рожевий на ній зблякне - як і природні фарби осіннього типу.

- Особливо ефектно на дамах осінньої категорії виглядають насичені відтінки фіолетового: стиглий баклажан, соковита слива, спокуслива ожина.

- Зелена гама входить в число особливо рекомендованих осіннього типу. В першу чергу увагу слід звернути на глибокі, злегка приглушені відтінки - хвої, оливи, хакі.

Karlie Kloss- м'яка осінь (soft autumn). Модель вміло підбирає осінні кольори з невеликими вкрапленнями літа, підкреслюючи тим самим природність і ніжність своєї краси.

- З синьої гами рекомендований гасовий колір. «Осені» слід уникати ніжною блакитний пастелі.

- Помаранчевий - в будь-яких пропорціях.

Рекомендації по підбору гардероба

Дівчина-осінь - сама чуттєвість. Тому негоже глушити свої природні фарби занадто суворими і непоказними речами. Найкраще з осіннім цветотипом гармонує фольклорний стиль. Також рекомендований стиль кантрі, сафарі. Ну і спортивний стиль - завжди безпрограшний варіант.

«Осінь» - багатогранна і складна натура. Тому їй не личить спрощені фасони і рішення. В одязі вітається багатошаровість, за допомогою якої можна надати образу цікаві ефекти.

Що стосується поєднання кольорів, то кращим вибором будуть середньої насиченості контрасти.

Яскрава «осінь» може дозволити собі різні малюнки - як дрібні, так і досить великі. Причому на ній будуть ефектно виглядати як прості нехитрі принти - наприклад, горох, смужка, клітина, так і яскраві, екзотичні візерунки - розкішні тропічні квіти, тигрова забарвлення, фольклорні мотиви.

Рекомендуються м'які, об'ємні, фактурні тканини - оксамит, велюр, мохер, кашемір, вовна, твід, джерсі.

Звичайно, наші поради адресовані типовою «осені» і повинні бути підігнані під ваш індивідуальний образ і фарби. Але, думається, з цим завданням ви впораєтеся на «ура» і зумієте-таки вибрати свій власний стиль - стиль, гідний жінки «Осінь».

-
Автор - Юлія Poison, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com