рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн гардеробної кімнати: 70 ідей, які ви оціните

  1. Вбиральня в окремій кімнаті Очевидно, що, коли в квартирі багато кімнат, знайти можливість облаштувати...
  2. паралельна планування
  3. П-подібне планування
  4. Вбиральня в житловій кімнаті
  5. паралельна планування
  6. Кутове планування
  7. Оформлення та організація гардеробної
  8. жіноча гардеробна
  9. чоловіча вбиральня
  10. Дитяча гардеробна
  11. Універсальна гардеробна для всієї родини

Вбиральня в окремій кімнаті

Очевидно, що, коли в квартирі багато кімнат, знайти можливість облаштувати масштабну гардеробну не складає особливих труднощів.

Очевидно, що, коли в квартирі багато кімнат, знайти можливість облаштувати масштабну гардеробну не складає особливих труднощів

Фото: Instagram demetrawoodmark

Але навіть в маленьких хрущовках часто можна зустріти невеликі комори або ніші, які зазвичай заповнюються різними предметами, без використання будь-якої продуманої системи зберігання. З них теж можна зробити зручну і містку гардеробну , Як на цьому фото.

Фото: Instagram photobyaigul

До планування як маленької, так і просторої гардеробної потрібно підходити з увагою, максимально використовуючи відведений простір, але при цьому не перевантажуючи його.

лінійне планування

В цьому випадку гардеробна нагадує великий шафа купе . Всі полки і вішалки збудовані в одну лінію уздовж стіни. Це дозволяє зберігати весь одяг на увазі і полегшує її пошук.

Такий варіант підійде для невеликих гардеробних кімнат, витягнутих більше в довжину, ніж в ширину. При цьому важливо обміркувати питання вентиляції, якщо в кімнаті немає вікна.

паралельна планування

Стелажі, вішалки і полиці також розташовуються уздовж стін, але в дві паралельні лінії. Це вдале рішення для прямокутних кімнат з вікном навпроти дверей. Така конструкція відрізняється місткістю і відсутністю проблем з вентиляцією.

П-подібне планування

Підходить як скромним вбиралень, створеним в колишньої коморі, так і вбиралень, під які відведена ціла кімната в квартирі. Якщо дозволяють габарити, з неї можна зробити комфортну примірювальну, поставивши стелажі по периметру стін і розташувавши дзеркало і невеликий пуфик в центрі.

Вбиральня в житловій кімнаті

Застосовуючи зонування за допомогою розсувних дверей або арок, в спальні можна виділити місце під невелику гардеробну кімнату .

Застосовуючи зонування за допомогою розсувних дверей або арок,   в спальні можна виділити місце під невелику гардеробну кімнату

Фото: Instagram roomsbespokefurniture

Найчастіше в такій вбиральні застосовується два види планування простору: кутовий і паралельне.

паралельна планування

Глобально не відрізняється від паралельної планування в окремій кімнаті, але через маленькій площі вимагає ретельного планування простору.

Всі часто використовувані предмети одягу повинні знаходитися на відстані витягнутої руки, а ось те, що використовується рідше, можна розмістити на верхніх полицях. Тут рекомендовано використовувати весь доступний простір, від підлоги до стелі, і бічні стінки. В такому випадку ця вбиральня буде значно ширшими і зручніше у використанні, ніж звичайний шафа-купе.

Кутове планування

Площа такої гардеробної є прямокутним трикутник. Огороджується від основної кімнати вона за допомогою розсувних дверей і навіть при зовсім невеликому просторі для зберігання вміщує в себе в два рази більше речей, ніж звичайний шафа.

Оформлення та організація гардеробної

Вибір інтер'єру гардеробної кімнати залежить від того, хто буде нею користуватися і в якому стилі виконана вся квартира.

жіноча гардеробна

Жіночу гардеробну найчастіше оформляють в світлих тонах. Якщо дозволяє площа, в ній встановлюють туалетний столик і пуф. На підлогу часто кладуть килим, стіни прикрашають картинами.

Найчастіше жіноча гардеробна витримана в класичному стилі або має елементи рококо і бароко. Можливе використання ліпнини та інше декорування.

чоловіча вбиральня

Найчастіше виконується в темних відтінках , З використанням дерева. Велика увага приділяється функціональної стороні: зберігання краваток, годинника і запонок, зручним вішалок для штанів і костюмів.

Дитяча гардеробна

якщо дитяча кімната досить простора, можна виділити в ній гардеробну. Її намагаються облаштувати таким чином, щоб дитині було зручно самому сортувати свої речі і розкладати їх по місцях.

Оформляється така вбиральня в світлих відтінках, причому велика увага приділяється декоруванню, яке перетворить процес прибирання в захоплюючу гру. Для дітей постарше підійде більш стримане оформлення.

Універсальна гардеробна для всієї родини

При її плануванні враховується кількість тих, хто буде нею користуватися - у кожного повинна бути своя секція. Виходячи з кількості речей, які планується тут зберігати, розраховується кількість полиць, стелажів і місця для вішалок.

Важливо проаналізувати свій гардероб і зрозуміти, які відсіки для зберігання знадобляться кожному члену сім'ї.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com