рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Базовий гардероб: Вчимося економити

  1. Здравствуйте, меня зовут Надя Юсова. Я фотограф і fashion-блогер.

Здравствуйте, меня зовут Надя Юсова. Я фотограф і fashion-блогер.

Я буду вести для вас рубрику про моду - її віяння і тенденції. Якщо вам цікава ця тема - ласкаво просимо! На всі питання у справі і конструктивні коментарі буду з задоволенням відповідати.

Блоги Забайкалля і міста Чити

Отже, сьогодні хочу поговорити про одну з найголовніших проблем жінки, а саме - «повна шафа, а одягнути нічого». Якщо ця ситуація вам знайома, то давайте розбиратися разом і вчитися складати базовий гардероб, який дозволить нам заощаджувати гроші на покупку одягу, що, погодьтеся, дуже актуально в період кризи. І хоча в одній статті неможливо розповісти про всі тонкощі і подробиці цієї теми, я все ж спробую охопити найважливіші, основні аспекти.

Чи замислювалися ви про те, чому відбувається так, що ми, витративши половину своєї зарплати і купивши ті самі речі, про які мріяли, не можемо в відповідальний момент знайти підходящу нагоди одяг і скласти гармонійний образ?

Блоги Забайкалля і міста Чити

Вся справа в тому, що дуже часто ми купуємо речі необдумано, спонтанно, перебуваючи в певному емоційному стані, піддаємося пориву вибрати саме яскраве, помітне і квітчасте з усього асортименту магазину. Не сперечаюся - яскраві (в стильовому і колірному плані) речі можна і потрібно собі дозволяти купувати, але тільки в тому випадку, якщо їх кількість становитиме 5-10% від всього вмісту шафи. Якщо ж ваш шафа переповнений сукнями «в трояндочку», кольори леопарда, блузками в горошок, футболками відтінку «вирви око» і туніками зі стразами, то це не зовсім добре, тому що всі ці кричущі елементи гардероба не дадуть вам їх надягати часто, адже своєю яскравістю вони швидко надокучили і їх доведеться «списати», що призведе до покупок нового одягу і, відповідно, нових витрат. До того ж такі самодостатні речі погано поєднуються або не поєднуються один з одним взагалі. А це значить, купуючи тільки яскраве і оригінальне, ми зменшуємо собі кількість комбінацій і образів, що веде до зайвих витрат на одяг.

Як сказав модний гуру в особі Евеліни Хромченко: «Добре одягнена людина - це той, на чий одяг не звертають уваги. На перший план виступає людина, його персоналія, його обличчя. Саме в цьому полягає роль класичних базових речей ».

Отже, що ж таке базовий гардероб?

Базовий гардероб - це набір речей, ідеально на вас сидять, що підходять під будь-яку ситуацію і взаімокомбініруемих. Тобто ми створюємо так звану капсулу з набору нейтральних речей, яка в результаті великого числа можливих комбінацій, дозволить нам щоразу створювати новий образ.

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

Це означає, що будь-яка річ з базового гардероба може поєднуватися з кожною іншою річчю з базового гардероба так само, як і з будь-якою іншою річчю взагалі, який би божевільної або дивною не була остання.

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

Комбіновані передбачає, що речі в базовому гардеробі, крім того, що вони повинні ідеально на вас сидіти, повинні бути з тонких або досить тонких тканин, так як якщо ми будемо одну річ надягати поверх іншої, добре вони будуть виглядати тільки, якщо це тонка, м'яка, струмлива тканину.

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

У той же час тканини повинні бути функціональними - якщо це літні тканини, то це буде тонкий струмує бавовна або тонкий струмує шифон (шовк), якщо це зимові тканини - то вони теж повинні бути не тільки досить тонкими, але і функціональними - теплими, це значить, що потрібно користуватися якісними тканинами, що гарантують тепло і тонкість (шерсть, меринос, кашемір).

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

При покупці будь-якої речі для базового гардероба, ми повинні думати про те, що вона повинна бути такою, яку ми можемо надягти куди завгодно, в будь-якій ситуації! Наприклад, потрібно знайти таке пальто, в якому ми можемо піти гуляти з дитиною і в тому ж самому пальто піти в офіс або ввечері в театр. І такі пальто є.

Блоги Забайкалля і міста Чити

Тепер поговоримо про вибір сукні - універсального і ошатного.
Саме універсальне плаття - це не запам'ятовуються, ідеально сидить, що дозволяє вам виглядати так, як ви хочете виглядати, що прикрашає вашу фігуру, базове. Це означає, що ми зможемо носити його з усім, що є в нашому гардеробі. Таке плаття - найпростіше в зверненні, тому що воно універсально. За допомогою аксесуарів, зачіски і макіяжу універсальне базове сукню можна відвести в будь-яку стилістику.

Доступно це буде тільки в тому випадку, якщо плаття справді не запам'ятовується, а служить лише фоном для всього іншого.

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

Як вибрати гарну сукню?

Тут доречне запитання - чи хочете ви купити плаття на один раз або ви хочете носити його раз по раз. Якщо ви вибираєте сукню на один раз, то воно може бути дуже незвичайним, екзотичним, будь-якого забарвлення, на ньому можуть бути принти та візерунки, камені і прикраси.

Блоги Забайкалля і міста Чити

Інша справа - якщо вам потрібно одне вечірнє плаття і ви хочете носити його досить часто. В цьому випадку базове ошатне плаття точно також, як і будь-яке інше базове сукню, має бути незапомінающімся (ми повинні мати можливість надягати його раз по раз так, щоб це не було помітно і очевидно), точно також воно повинно ідеально на вас сидіти і має бути носибельним у вечірній обстановці. Краще, щоб ошатне базове плаття було класичним, таким, яке з моди не вийде ніколи, або, у всякому разі, довго.

Блоги Забайкалля і міста Чити

Взуттєвий гардероб теж буває базовим. Якщо у вас є базовий взуттєвий гардероб, то ви можете обмежитися дуже малою кількістю взуття, маленьким взуттєвим набором і, таким чином, також заощадити на покупці взуття. Знову ж - взуття повинна бути така, яка підійде вам під будь-яку ситуацію. Якщо у вашому щоденному розкладі є прогулянка з дитиною, робота в офісі і вечірні виходи, то на один сезон можна обмежитися трьома парами взуття. Безумовно, вся взуття повинна бути для вас зручною.

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

Як підібрати базову сумку і скільки вона повинна коштувати? В рамках будь-якого бюджету ви можете купити гідну сумку, яка буде виглядати дорого, по якій буде дуже складно визначити цінову категорію. Колір базової сумки може бути чорним, якщо ви любите цей колір, або, якщо ви любите більш яскраві кольори, то базова сумка чорної може і не бути. Так як ми підбираємо саме базову сумку, то не потрібно забувати про те, що вона повинна поєднуватися з кожною річчю в рамках базового гардероба. Приблизно такі кольори будуть поєднуватися практично з усім, що є в вашому базовому гардеробі:

Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити Блоги Забайкалля і міста Чити

Необхідності витрачати великі гроші на гардероб - немає!

Головне - виглядати доглянуто, вміти підбирати універсальні базові речі в рамках існуючого бюджету. Майте на увазі, що люди сприймають візуально. Дивлячись на річ, часто ми можемо сказати, дорога вона чи ні, не знаючи насправді її ціни. Ми дивимося на людину і говоримо - він доглянутий, він дорого одягнений. Це лише візуальна оцінка, яка може не збігатися з істиною. Візуальна доглянутість домагається засобами, які часто не мають відношення до грошей.

Спробуйте вгадати, яка з цих сумок дорога, а яка дешева.

Блоги Забайкалля і міста Чити

Насправді, ці сумки коштують однаково. Але права сумка виглядає дешево. Чому так відбувається? Наявність блискучою, «тваринної» поверхні, безліч зайвих деталей, блискуча золота фурнітура - все це дає відчуття дешевизни. І, навпаки, лівий варіант сумки - зроблений з рівною матовою шкіри, більш лаконічної форми, з матовою фурнітурою - виглядає дорого. Таких прийомів візуального створення дорогого способу дуже багато, і ми можемо ними користуватися, щоб одягатися недорого, але виглядати на мільйон. Мова не йде про те, щоб пустити пил в очі. Мова про те, щоб ми сприймалися оточуючими таким чином, яким ми хочемо сприйматися.

www.nadiayusova.com

Надя Юсова 18:07, 02 квітня 2016Отже, що ж таке базовий гардероб?
Чому так відбувається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com