рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як скласти базовий гардероб для жінки: поради як скласти і зібрати ідеальний базовий гардероб / Школа шопінг

  1. Як скласти базовий гардероб?
  2. Базові речі - це речі простого крою.
  3. Правильні базові речі ПОВИННІ БУТИ КОЛЬОРОВИМИ!

Шафа повний - надіти нічого? :-)

У 90% випадків це явище пов'язане з невмінням дівчат купувати правильні базові речі.

Майже всі вміють одягатися красиво і незручно ...

А ще зручно і некрасиво.

І майже ніхто не розуміє, як одягатися красиво в повсякденні і зручні речі.

Ви, можливо, не повірите, але ця проблема вирішується в одну хвилину! Потрібно просто переосмислити свій підхід до шопінгу, викинути з голови все, що ви читали про сірі та чорні базові речі і дізнатися, що таке сучасний «базовий гардероб».

Як скласти базовий гардероб?

Більшість дівчат користуються хаотичним підходом до формування гардеробу. Хтось щодня перегортає модні глянцеві журнали в пошуках ідеалів, хтось - натхненна дивиться на манекени у вітринах магазинів, хтось купує тільки ті речі, які бачив на fashion-блогерів і селебріті і копіює їх луки.

Однак, мало «підглянути» як саме ця блузка або штани «сидять» на моделі, блогер або на манекені, важливо потім об'єднати ці емоційні покупки з чимось ще з того різноманіття одягу, що накопичилося в шафах.

І ось тут починається найцікавіше ... Виявляється, ця блузка ідеально підходить тільки до цих штанів ... Ось разом вони - справжній шедевр! А окремо - не дивлячись зовсім і ні з якими речами не поєднуються. А ось ця спідниця взагалі ніяк не може знайти собі пару ... І ще 10 кофтинок підходять тільки до однієї пари штанів, а інші 10 пар штанів висять мертвим вантажем.

Незбагненним чином гардероби молодих матусь наповнені офісними сукнями-футлярами, а гардероби офісних працівників - коктейльними нарядами. А решта дівчат живуть в сіро-чорному "полоні", тому що начиталися безглуздих статей про те, що базовий гардероб складається з речей чорного і сірого кольору ...

Починаємо з чистого аркуша!

Варіативність вашого гардеробу в великій мірі залежить від кількості базових речей. З ними ж пов'язано відчуття комфорту.

Під базовими речами майже всі дівчата розуміють «сірі або чорні речі», «речі нейтральних тонів», хтось із Клієнток сказав: «база - це те, без чого я жити не можу - сукні до підлоги і каблуки!» :-)

Безумовно, у кожної з нас є свої переваги, свої, вже сформувалися погляди і переконання.

Давайте визначимося з поняттям «базові речі»!

Базові речі - це речі простого крою.

Базові речі Додаткові речі

Ключова особливість базових речей полягає в їх універсальності. Вони прекрасно поєднуються один з одним. Адже ви б теж хотіли, щоб ВСЕ ваші речі і аксесуари поєднувалися між собою? І це можливо :-)

Речі, які не вписуються у формат базових, часто дуже складно зміксувати між собою. Це «родзинки» - додаткові речі. Вони можуть «перекрикувати» один одного строкатістю фарб, блискіток, рюшів, складним декором, непоєднуваними стилями ...

І все більше і більше часу займає наше повсякденне продумування образу: «А так можна ..?», «А не переборщила я?", "Не виглядає це зайве ошатним ..?».

Додаткові речі складно поєднувати між собою в силу їх неординарності і декоративності (складний крій, принт і т.д.)

Базові речі відмінно поєднуються між собою, завдяки своїй простоті і нейтральності.

База відмінно поєднується з додатковими речами ( «родзинки»).

Здійснюючи звичний емоційний шопінг, ми можемо пройти повз простого, але добре сидить на нас джемпера ( «ну за що-то тут платити ..?!») І принести додому ошатну, з трьома рядами рюшів кофточку (ось тут не шкода за такую- то красу грошей віддати. :-)

Повірте, ми не голослівно це стверджуємо. Перевірено 14-ма роками практики і тисячами гардеробів, в яких ми навели порядок і створили гармонію. Коли з великої кількості незвичайних, сміливо декорованих речей я звертаю увагу Клієнтки на звичайне, на перший погляд, базове сукню, правильний светр або стильні прості штани, багато спочатку губляться ... і не розуміють, за що я їм роблю комплімент.

А тепер задумайтесь, скільки разів ви зможете «вигуляти» запам'ятовується спідницю / блузку / кофточку / плаття ..? Ну раз, два, три, може бути ... І все ... Усім знайомим річ ​​запам'яталася і вам набридла і ви не захочете надягати її знову і знову. Йдемо в магазин за новою порцією «родзинок»! Одягти -то знову НІЧОГО !!!

А більша частина «родзинок» взагалі не використовується, а так і висить роками в шафі, тому що господиня не уявляє, з чим ці речі поєднувати! Зате «скарб» було куплено і поповнило домашню колекцію # незнаюсчемносіть.

І ось тут-то приходить саме час оцінити незамінність базових речей. Вони нейтральні, вони зручні, вони повсякденні. Вони поєднуються між собою на всі 100%, а також саме їх потрібно поєднувати з «родзинками», щоб не переборщити і не виглядати занадто ошатною серед білого дня. Саме базовий гардероб стане основою для багатьох повсякденних і святкових образів! І ніколи не застаріє і не вийде з моди і не стане неактуальним і побитим через два місяці. І саме ці речі можна надягати з закритими очима, в поспіху, на бігу і тд. Вони завжди гармонійно доповнять один одного і з ними неможливо помилитися.

Правильні базові речі ПОВИННІ БУТИ КОЛЬОРОВИМИ!

Саме в цьому випадку у вас буде красивий і зручний гардероб! Проблема лише в одному - більшість дівчат не вміють поєднувати кольори і не дозволяють собі купувати кольорові речі, тому що не знають, як їх потім комбінувати між собою. Додамо ще проблеми з розумінням посадки, вибором крою і фасонів речей. А також не будемо скидати з рахунків вкорінене в головах багатьох переконання, що повсякденні речі не можуть бути красивими і зручними одночасно.

Цілий букет проблем виходить! А підсумок однаковий - носити нічого, нічого не подобається, нічого не сидить, нічого не йде, ти не в гуморі і гроші знову витрачені даремно :(

А все від чого? Від незнання!

А хіба це проблема? Звичайно, ні! Адже поєднувати кольори і відтінки, вибирати речі по фігурі, створювати відповідний имено вам базовий гардероб і носити повсякденні речі стильно ви можете ІНДИВІДУАЛЬНО навчитися в моїй онлайн-школі на базовому курсі з будь-якої точки світу в зручний для вас час :)

Автор: Тетяна Тимофєєва

Назад в розділ Як скласти базовий гардероб?
Шафа повний - надіти нічого?
Як скласти базовий гардероб?
Адже ви б теж хотіли, щоб ВСЕ ваші речі і аксесуари поєднувалися між собою?
», «А не переборщила я?
А все від чого?
А хіба це проблема?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com