рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як оновити гардероб без витрат грошей, недорого

  1. Для початку розбираємо шафи
  2. Як оновити свій гардероб без витрат: топ-5 порад
  3. Рада № 1: перешивати речі
  4. Рада № 2: займіться дрес-кросинги
  5. Рада № 3: розпродати те, що не носили
  6. Рада № 4: не нехтуйте стоками
  7. Рада № 5: приділяйте увагу деталям і аксесуарів

Будь-якій дівчині хочеться оновлювати свій гардероб кожен сезон, а то й частіше. І сайт "Красива і Успішна» знає, як зробити це без серйозних фінансових витрат.

І сайт Красива і Успішна» знає, як зробити це без серйозних фінансових витрат

Так, звичайно, на це потрібен час і працю, але в підсумку ви отримаєте результат у вигляді стильного і модного гардероба, який здивує всіх оточуючих. При цьому ніхто не здогадається, що ви на це не витратили практично нічого!

Отже, розбираємося докладніше, як оновити гардероб без витрат.

Для початку розбираємо шафи

Перш ніж оновити свій гардероб, його потрібно, звичайно ж, розібрати . Розділіть речі на три категорії:

  • ті, які ви будете носити в поточному сезоні точно;
  • ті, які носити можна, але вони вийшли з моди;
  • ті, які носити неможливо тому, що вони «вийшли з ладу» - на них є плями, зачіпки, дірки і інші дефекти.

З останньою категорією, звичайно ж, краще розлучитися без жалю і назавжди. Навіть якщо це ваші улюблені джинси, в яких ви відчуваєте себе максимально комфортно, «в люди» їх уже не одягнеш.

Їх вже не відновити - а значить, вони вам ні до чого!

Першу категорію речей акуратно складаємо назад в шафу. А ось друга і буде об'єктом нашої роботи - саме на цих речах сайт sympaty.net покаже, як оновити гардероб, якщо немає грошей.

Як оновити свій гардероб без витрат: топ-5 порад

Ми підібрали 5 дієвих порад, які навчать вас, як можна зробити свій гардероб модним і стильним, повністю оновити його, при цьому майже без витрат.

Рада № 1: перешивати речі

Навіть якщо ви самі не володієте навичками кравчині, повірте, перешити або відремонтувати річ у майстри коштує мінімум грошей, а результат може перевершити всі очікування. Якщо на одязі є мінімальні косметичні дефекти, а в цілому вона ще цілком «носибельним» за своїм станом, їх можна бюджетно усунути у швачки.

Те ж і з фасонами. З тісної джинсової куртки завжди можна зробити стильну жилетку, обрізавши рукава і збільшивши пройми. А обридлої максі-сукні, поділ якого вже злегка обшарпані, можна перетворити в модне міді.

Завантаження ...

Ну, і так далі - головне в цій справі включити фантазію або перегорнути глянцеві журнали: багато хто з старих речей можна недорого перетворити в модні новинки!

Рада № 2: займіться дрес-кросинги

Цікавий термін, чи не так? Насправді він позначає всього лише банальний обмін речами, які не носяться. Це не просто недорого, але і зовсім безкоштовно!

У багатьох містах і країнах є цілий рух дрес-кросинги , Де одягом обмінюються зовсім незнайомі люди. Є такі сервіси та в інтернеті. Та й будь-який майданчик оголошень, крім фіксованої ціни на реалізовану річ, передбачає вибір варіанту «обмін».

Не готові ризикувати і зв'язуватися з незнайомими людьми? Тоді просто обміняйтеся речами з подружками - багато хто з них напевно теж ламають голову над тим, як оновити гардероб, якщо немає грошей.

Рада № 3: розпродати те, що не носили

Зрештою, багато речей з тих, які ви точно більше ніколи не надягнете, можна продати. Для цього зовсім необов'язково виходити з мішками на речовий ринок. На допомогу знову ж інтернет-майданчики оголошень, де можна продати абсолютно все, що вже вам не потрібно.

Звичайно ж, речі, що були у вжитку, продадуться за мінімальними цінами. Але якщо вдасться реалізувати хоча б половину вашої шафи, можна зібрати гроші на кілька нових модних речей і вам вдасться оновити ваш гардероб бюджетно!

Рада № 4: не нехтуйте стоками

Сток або навіть second hand - це вже зовсім не те, що було раніше! Сьогодні ситуація змінюється, і знаєте, де бюджетно одягаються найзатятіші модниці? Правильно - в стічних розпродажах, на торгових точках, що реалізують second hand недорого, або навіть на блошиних ринках.

Тут можна знайти унікальні та ексклюзивні речі, навіть від таких брендів, які в фірмових магазинах коштують нечувано дорого. Головне - вибирати річ в хорошому стані або ж «включати» фантазію, щоб була можливість перешити її, якщо вона застарілого фасону або не підходить вам за розміром.

Рада № 5: приділяйте увагу деталям і аксесуарів

Навіть якщо у вас немає можливості купити нові речі для настав сезону, варто приділити більше уваги аксесуарам - вже на них-то кошти знайдуться. Нова сумочка, капелюх, шарф, хустку, масивні прикраси або яскравий ремінь - все це здатне перетворити звичні наряди до невпізнання.

Ще один хороший варіант - міняти деталі на одязі. Наприклад, на пальто можна обрізати комір, вкоротити рукава на ¾, перешити гудзики на більш оригінальні, нашити хутряний декор, і т.д.

Що ж, сподіваємося, ці поради допоможуть вам зорієнтуватися у вашому гардеробі і оновити його відповідно до нових модним віянням, при цьому майже не витратившись!

Автор - Тетяна Мальцева, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Стаття перевірена: Блінова Дар'я Валеріївна, журналіст-оглядач (IT-Sector Харків, стаж - 2 роки), модель, дизайнер авторської біжутерії. Детальніше про автора сайту
Копіювання цієї статті заборонено!

Не готові ризикувати і зв'язуватися з незнайомими людьми?
Сьогодні ситуація змінюється, і знаєте, де бюджетно одягаються найзатятіші модниці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com