рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олена Захарова закрутила роман з одруженим бізнесменом

(Казань, 17 вересня, «Татар-інформ»)

(Казань, 17 вересня, «Татар-інформ»). Після трагедії, що сталася в сім'ї актриси Олени Захарової пару років назад і розставання з цивільним чоловіком Сергієм Мамонтовим, Захарова повернулася до звичного життя. Останнім часом актрису все частіше можна зустріти на світських заходах.

В одному зі своїх інтерв'ю вона розповідала про те, що закохана і щаслива. Однак потім стало відомо, що Олена Захарова розлучилася зі своїм коханим і її серце знову вільно.

Днями папараці застукали актрису в компанії одруженого бізнесмена. Як повідомляє видання Super, 39-річна Захарова вступила в романтичні відносини з 36-річним великим московським бізнесменом Андрієм Большаковим, які займаються інвестиціями в цінні папери і будівельний бізнес. Андрій одружений, виховує двох дітей, але це не заважає йому насолоджуватися вечорами в приємній компанії Олени і пити смачне вино.

Після трапези закохані поїхали на одному автомобілі, бізнесмен ніжно притримував Олену за талію. Співробітники закладу підтвердили, що бачили парочку не раз, однак сама актриса (як і слід було очікувати) категорично спростовує чутки про зв'язки з Большаковим. "Ні, це якась помилка. Відносин у мене немає, я ні з ким не зустрічаюся!" - емоційно заявила актриса.

Дружина Діброва вразила відвертим Селфі своїх грудей (фото)

Глава «Росдержстраху» розлучається з дизайнером Уляною Сергієнко (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com