рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східноєвропейська вівчарка

  1. Інформація про східно-європейської вівчарки
  2. Цікаві факти про східно-європейської вівчарки

Східноєвропейська вівчарка (East-European Shepherd Dog) - це потужна собака, призначена для різної служби. Вона володіє великою витривалістю і силою, пересувається плавно і м'яко. Висота в холці 61-70 см, пси більш масивні. Шерсть собаки густа, жестковатая, підшерсток м'який і світлий. Допускається чорний, чорний з підпалом, занурені-рудий і сірий окрас.

Голова собаки має клиноподібну форму, масивна, з м'язистими вилицями. Від чола до морди проходить невелика борозенка, перехід помітний, але не відрізняється різкістю, морда загострена, мочка носа чорна, губи сухі, щільно прилягають. Вуха вихованця середніх розмірів, стоячі, трикутної форми. До 6 місяців у цуценят можуть бути висячі вуха. Очі східно-європейської вівчарки овальні, поставлені косо, колір - чорний. Якщо вівчарка світлого забарвлення, можуть бути більш світлі очі. Прикус тваринного ножиці. Шия мускулиста, плавно переходить до лінії спини, груди овальна, живіт підтягнутий. Ноги цієї вівчарки мускулисті, сильні, хвіст у формі шаблі, рівномірно пухнастий. Лапи овальні, без прибулих пальців.

фото східно-європейської вівчарки

Інформація про східно-європейської вівчарки

Вперше східно-європейські вівчарки були виведені в 1924 роки після того, як з Німеччини привезли племінних собак. Східно-європейські вівчарки призначалися для служби в міліції і армії, їх основні ознаки та риси характеру передаються у спадок. У представників цієї породи прекрасні здібності до навчання, вони невтомні, витривалі, з швидкими реакціями. Такі тварини відрізняються безмежної сміливістю і охоронними якостями, тому їх навчання і соціалізації потрібно приділити чимало часу.

Нещадна до ворогів вівчарка в родині стає відданим і ласкавим вихованцем. Вона дуже прив'язана до господарів, ласкава з дітьми, але до сторонніх проявляє недовірливість. Ця собака не потребує особливого догляду - правильний раціон, регулярні прогулянки і необхідні гігієнічні процедури дозволять підтримувати здоров'я і красу вихованця.

Ця собака не потребує особливого догляду - правильний раціон, регулярні прогулянки і необхідні гігієнічні процедури дозволять підтримувати здоров'я і красу вихованця

фото 2. Східно-європейська вівчарка

Цікаві факти про східно-європейської вівчарки

• Східно-європейські вівчарки - ідеальні супутники людини, вони легко виконують команди, не схильні до зайвого упертості і самостійності, можуть уживатися з іншими домашніми тваринами;
• Це порода російського походження, її вивели не тільки для того, щоб удосконалити охоронні якості німецької вівчарки , Але і щоб пристосувати до кліматичних умов Росії;
• Ідеальні умови утримання такого вихованця - заміський будинок, ні в якому разі не саджайте вівчарку на ланцюг, інакше тварина може стати некерованим і просто небезпечним.

Фото 3. Східно-європейська вівчарка чорного забарвлення

Купити східноєвропейську вівчарку легко, досить звернутися в спеціалізований розплідник. Ціну цуценят східноєвропейської вівчарки можна дізнатися на дошці оголошень

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com