рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

За кішці, по воску і по забору у Центрального стадіону: гадаємо на судженого перед Хрещенням

Після роботи ми усамітнилися в студії, щоб поворожити на нареченого

Вважається, що ворожіння перед Хрещенням одне з найточніших. Кажуть, що в ці дні нечиста сила особливо активна і допомагає заглянути в майбутнє. Нерозумно цим не скористатися, правда? Тим більше що до закінчення Святок залишилося всього два дні.

В один з вечорів ми в редакції Е1.RU вирішили поворожити на нареченого. Для ворожінь вибрали тихе місце - студію. Що з цього вийшло - читайте в репортажі.

1. Ворожіння на нареченого з тазиком

Це одне з найбільш поширених і простих ворожінь на нареченого. Ми взяли таз з водою, липкі листочки, ручку, свічку, сірники і пінопласт. Наливаємо повний таз води, а з боків розклеюємо невеликі листочки з будь-якими чоловічими іменами. Ми написали найпоширеніші. З шматочка пінопласту робимо підставку під свічку, щоб вона трималася на плаву. На ній же малюємо дві стрілочки. Підпалюємо свічку і запускаємо її на "човнику" в центр таза. До якого листочку подпливёт свічка і на яке ім'я вкаже стрілочка - так і зватимуть нареченого.

До якого листочку подпливёт свічка і на яке ім'я вкаже стрілочка - так і зватимуть нареченого

Свічку запускаємо в центр таза і чекаємо

Не встигла я поставити свічку на воду, як вона попливла вправо. Кілька секунд вона металася між Васею і Геннадієм і в підсумку зупинилася на останньому. Головне, щоб Гена ні крокодилом.

Ворожіння повинні проходити у відокремленому місці

Потім свічку на воду запустила Маша. "Човник" попливла в протилежну від мого Геннадія сторону і зупинилася біля Дмитра. У Насті свічку потягнуло в ту ж сторону, що і у мене. Вона пливла дуже повільно, крутилася і в підсумку зупинилася у листочка з ім'ям Михайло.

Маші це ворожіння передбачило нареченого Дмитра

2. Ворожіння по воску

Одне з найдавніших гідний - це ворожіння по воску. Велику ложку наповнюємо розтопленим воском, виливаємо його в воду і намагаємося по вийшла фігурці визначити майбутнє. Тут головне - побачити символ і розшифрувати його значення. Список того, що означає та чи інша фігура, можна знайти в інтернеті.

Список того, що означає та чи інша фігура, можна знайти в інтернеті

Розтоплений віск виливаємо в ложку, а потім в воду

На своєму прикладі я показую дівчатам, як правильно гадати. Виливаю розтоплений віск в ложку, а потім в тазик з водою. Віск на очах застигає і перетворюється в незвичайну фігуру на ніжці. Маша розгледіла в ній поганку і парасольку, я ж вирішила, що це більше схоже на квітку - незабудку.

- Так, схоже на квітку, - після довгих суперечок погодилися зі мною дівчата.

- Так, схоже на квітку, - після довгих суперечок погодилися зі мною дівчата

Я розгледіла в фігурці з воску квітка. Схожий?

Заглянувши в інтернет, ми дізналися, що якщо фігура схожа на квітку, то дівчина скоро вийде заміж або зустріне коханого.

Також довго ми ворожили, на що ж схожа фігура, яка утворилася у Маші. Були варіанти: черв'як, золота рибка, креветка. Але в підсумку ми вирішили, що це комета, яка означає нежданих, непроханих гостей здалеку, можливо, з-за кордону.

- Мабуть, мій наречений Дмитро буде іноземцем, - зробила висновок вона.

Фігуру, яка вийшла у Насті, ми не могли розшифрувати довго. У підсумку вирішили, що це черепашка, яка передвіщає тимчасові проблеми на особистому фронті, які самі собою улагодяться.

У підсумку вирішили, що це черепашка, яка передвіщає тимчасові проблеми на особистому фронті, які самі собою улагодяться

Ось такі фігурки у нас вийшли

3. Ворожіння по книзі

Щоб дізнатися більше про своїх майбутніх чоловіків, ми вирішили поворожити на книзі. На вибір ми взяли збірник християнських притч та фантастичні розповіді. Загадавши питання, потрібно назвати номер сторінки, номер рядка та її розташування (зверху чи знизу).

Загадавши питання, потрібно назвати номер сторінки, номер рядка та її розташування (зверху чи знизу)

Що ж книга нам розповість про наречених?

Це ворожіння ми вирішили почати зі збірки християнських притч. На питання "Чи вийде Маша заміж?" книга дала невиразний відповідь. Тоді ми вирішили взяти другу книгу з фантастикою, яка передбачила Насті роздвоєння особистості, а мені жениха - професора з університету.

Мені книга фантастичних оповідань передбачила нареченого-професора. Фантастика!

4. Ворожіння по тіні

Для цього ворожіння потрібно взяти папір, зім'яти її, покласти на тарілку і підпалити. Тарілочку підносимо до стіни і вивчаємо тінь від палаючої папери. Наприклад, я в тіні розгледіла обличчя нареченого, Маша - вулкан, а Настя - шапку Мономаха.

Наприклад, я в тіні розгледіла обличчя нареченого, Маша - вулкан, а Настя - шапку Мономаха

Намагаємося дізнатися про нареченого по тіні від палаючої папери Намагаємося дізнатися про нареченого по тіні від палаючої папери

5. Ворожіння по котячої лапці

Багато хто знає, що у нас на Е1.RU є редакційна кішка Сяма ( підписуйтесь на її Instagram ). Ми вирішили її теж задіяти в ворожіннях. Тут все легко. Ставлю питання "Чи вийду я заміж в цьому році?" і кличу кішку. Якщо вона переступить поріг кімнати лівою лапою - відповідь "так", якщо правої - "ні".

Наша Сяма все не хотіла переступати поріг, пару раз вона навіть вляглася на вході. Але в підсумку переступала поріг правою лапкою.

Сяма переступала поріг правою лапкою, що означає, що заміж в цьому році ми не вийдемо

6. Ворожіння по валянку і забору

Ці два ворожіння ми залишили наостанок, адже, щоб провести їх, довелося вийти на вулицю. Про перший ворожінні по валянку, а в нашому випадку - по чобота, ви напевно чули. Ми по черзі через плече кидали чобіт біля дороги і за напрямом "носка" дивилися, з якого району буде наш наречений. У нас з Машею носок вказав у бік віза, а у Насті - на околиці Центрального стадіону.

Тут же ми випробували ще одне поширене гадання. Вирішили запитати імена перших зустрічних чоловіків. Так нібито зватимуть наших чоловіків. Імена не співпали з тими, що були, коли ми ворожили на тазику. У Маші - Гліб, У Насті - Альберт, а у мене - Антон.

Потім вирушили до Центрального стадіону, щоб там поворожити на паркані. Забір треба обняти і за кількістю прутів, які вдалося обхопити, можна дізнатися, зустрінеш ти нареченого в цьому році чи ні. Якщо парна кількість - то так, непарне - немає. Забір, звичайно, можна вибрати будь-який. Маша з Настею обняли парна кількість прутів, а значить, в цьому році їх чекає заміжжя. Мої руки виявилися не такими довгими, і я змогла обійняти тільки непарне число прутів.

До речі, ворожили ми в прямому ефірі, подивіться, як це було:

Текст: Марія ЧОРНИХ
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU
Відео: Максим БУТУСОВ / Е1.RU

Нерозумно цим не скористатися, правда?
Схожий?
Що ж книга нам розповість про наречених?
На питання "Чи вийде Маша заміж?
Ставлю питання "Чи вийду я заміж в цьому році?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com