рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

воскова депіляція

  1. Продукція брендів Depileve, Rica, Cristaline
  2. Депіляція воском відео
  3. Засоби для використання до і після процедури
  4. Разогреватель

24.11.2015

Процедура позбавлення від небажаної рослинності в області пахв, на руках, ногах, спині, в зоні бікіні і на обличчі за допомогою воску йде корінням в глибоке минуле. Не будемо занурюватися в історію появи і розвитку депіляції, скажемо лише, що сьогодні ця процедура більш ніж затребувана у клієнтів салонів краси. Для різних зон використовуються і різні склади, розроблені з урахуванням специфіки кожної зони.

Якщо регулярно і ретельно робити депіляцію, фолікули волосся піддаються травматизації, що провокує порушення росту волосся, вони стають тоншими і рідше. Для воскової депіляції існує безліч різновидів воску. Вони відрізняються один від одного складом, текстурою і плавляться при різній температурі.

Продукція брендів Depileve, Rica, Cristaline

Компанія Smart Buy представляє три лідируючі марки, що виробляють все необхідне для салонної депіляції воском.

фірма фірма   Depileve   (Іспанія) працює на косметологічному ринку вже понад сорок років Depileve (Іспанія) працює на косметологічному ринку вже понад сорок років. Вона випускає широкий ряд продуктів найвищого класу для депіляції і парафінотерапії, які користуються заслуженим успіхом у косметологів і їх клієнтів в 87-ми країнах. Дочірні компанії марки влаштувалися в США, Гонконгу, Франції та Чилі. Творці засобів гарантують підвищений комфорт під час процедур і максимальну ефективність. Якість і безпека продукції підтверджені численними європейськими сертифікатами. А сировиною для препаратів стає смола сосни, яка видобувається в екологічно чистій області Бразилії.

Італійська фірма Rica Group з'явилася на світ в дев'яностих роках на берегах мальовничої Сицилії Італійська фірма Rica Group з'явилася на світ в дев'яностих роках на берегах мальовничої Сицилії. Компанія використовує в своїй продукції багато природні дари знаменитого італійського острова, завдяки чому вона швидко завоювала популярність в усьому світі і на сьогоднішній день продуктами марки Rica користуються в шістдесяти країнах. Одним з векторів роботи компанії стало виробництво воску, засобів для депіляції і косметичного парафіну. Фахівці Rica Group постійно знаходяться в пошуку нових ефективних інгредієнтів для своїх препаратів, і це їм успішно вдається, адже сицилійська природа надзвичайно багата. При цьому виробники приділяють велику увагу збереженню навколишнього середовища, і їх продукція має не тільки патенти, а й поважна європейська сертифікат Ecocert, який гарантує, що препарати натуральні і екологічно чисті.

американська марка американська марка   Cristaline   випускає безліч ліній професійних препаратів по догляду за шкірою обличчя і тіла, і одним з основних напрямків роботи компанії є створення восків і препаратів для депіляції і парафінотерапії Cristaline випускає безліч ліній професійних препаратів по догляду за шкірою обличчя і тіла, і одним з основних напрямків роботи компанії є створення восків і препаратів для депіляції і парафінотерапії. Марка Cristaline порівняно молода, але навіть за невеликий термін присутності на ринку компанія заслужила повагу і популярність серед у всьому світі. У виробництві препаратів активно використовуються натуральні активні компоненти, за допомогою яких досягаються швидкі і довгострокові результати при процедурі депіляції. Воски створюються на базі бджолиного микронизированного воску, різних рослинних екстрактів, олій. Натуральність продукції забезпечує мінімальну травматизацію шкіри, легкі текстури швидко наносяться на шкіру, а адгезивні властивості восків вище всяких похвал. Варто також відзначити, що продукти Cristaline доступні за досить демократичними цінами і мають низьку собівартість процедур.

Депіляція воском відео

види восків

Воски для депіляції бувають холодними, теплими і гарячими. Розрізняються вони робочими температурами, їх по-різному наносять і знімають. Активно застосовуються жиророзчинні воски. Коли процес видалення волосся з застосуванням таких засобів, майстер видаляє залишився склад з шкіри клієнта косметичним препаратом на основі масла.

Холодний віск частіше використовують самостійно, а не в салоні. Перед початком роботи смужки з адгезивним складом злегка розігрівають, поклавши їх між долонями. Потім їх поділяють і ретельно приклеюють на потрібну зону, після чого різко зривають. До групи подібних восків входить і «цукровий віск», розроблений на базі екстракту цукрової тростини. Він плавиться при низькій температурі і змивається теплою водою. Цей вид воску, хоч його і легко використовувати, на жаль, не завжди дає очікуваний результат.

Теплий віск створюється з різних сумішей: білого бджолиного воску, смоли сосни, куди додають парафін для додання продукту пластичності і адгезивности Теплий віск створюється з різних сумішей: білого бджолиного воску, смоли сосни, куди додають парафін для додання продукту пластичності і адгезивности. Також в формулах препаратів присутні пом'якшувальні, що уповільнюють ріст волосся і заспокійливі інгредієнти. Теплий віск плавиться при температурі тридцять сім градусів, тому при його зіткненні з шкірою клієнт відчуває комфортні відчуття. Він випускається в різноманітних розфасовках - в банках, стандартних картриджах зі стаціонарними і знімними роликами.

Для отримання необхідної температури склад поміщають в воскоплав. Ці прилади існують для всіх видів упаковки. Завдяки термодатчиків, робоча температура зберігається протягом цілого дня. Після досягнення потрібної температури фахівець завдає склад за допомогою шпателя у напрямку росту волосся. Видаляється він за допомогою смужки з паперу, але вже проти зростання.

Rica Віск з екстрактом суниці в картриджі. Має кремоподібну текстуру, пахне ягодами суниці. Відмінно пом'якшує епідерміс, провокує позбавлення від токсинів, перешкоджає виникненню подразнень. Оптимальний для жирної шкіри.

Cristaline Віск в картриджах , Збагачений екстрактом алое вера. Відрізняється особливо високою адгезивність. Це теплий віск для депіляції бікіні. Підходить для гіперреактивність шкіри і легко справляється з волоссям різного типу.

Cristaline Азуленовий віск у картриджі з роликом . Рекомендований для шкіри, схильної до подразнень. Швидко застигає.

Гарячий віск (гаряча вакса) створюється на базі соснової смоли, парафіну, натуральних полімерних компонентів і добавок - натуральних олій і екстрактів рослин Гарячий віск (гаряча вакса) створюється на базі соснової смоли, парафіну, натуральних полімерних компонентів і добавок - натуральних олій і екстрактів рослин. Плавиться при температурі сорок п'ять-сорок сім градусів. Гарячий віск існує в різних формах. Це можуть бути гранули, диски, брикети та інші форми.

Розігрітий гарячий віск наносять шпателем, він швидко застигає і віддаляється пальцями. Перевага цього виду депіляції полягає в тому, що гарячий склад розкриває пори, і волосся виходять з більшою легкістю. Головне тут - не отримати опіків, це залежить від професіоналізму майстра.

Rica Віск апельсиновий. Яскраво-оранжевий оксамитовий продукт, відповідний для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої. Може бути використаний в будь-якій області. Містить діоксид титану. Ефективний для видалення короткого волосся. Знімається пальцями.
Rica Рожевий віск. Ідеально підходить в процедурі воскова епіляція бікіні, оптимальний для гіперреактивність шкіри. Його дуже легко наносити, тому час процедури скорочується. Містить оксид цинку, який знімає роздратування шкіри. Видаляється пальцями. Оскільки час застигання середнє, продукт може наноситися відразу на три зони.
Depileve хлорофіловий віск TRADITIONALCHLOROPHY WAX ефективно запобігає роздратування шкіри, сприяє тому, що після депіляції шкіра стає шовковою навпомацки. Плавиться при температурі 46 градусів, швидко застигає.

Існує також плівковий віск.

Склади плівкового і гарячого воску схожі, але в формулу плівкового включені каучукові й вінілові полімери, що забезпечують особливу пластичність. Температура плавлення нижче - близько тридцяти дев'яти градусів. Цей вид воску ідеально підходить для пахвових западин і інтимної зони, оскільки він здатний на 100% повторювати будь вигин тіла. Наносять склад або шпателем або просто пальцями, видаляють завжди руками. Одним з достоїнств цього виду воску є його чудові адгезивні властивості - він здатний впоратися з дуже жорсткою і короткою рослинністю без травматизації шкірних покривів.

Depileve Гранульований віск з маслом каріте (ши) в складі FILM WAX KARITE. Засіб розроблений на базі смоли високого очищення. Наноситься середнім шаром за допомогою пальців. Оптимально для волосся, які видаляються з особливим працею. У формулу препарату входить діоксид титану, який попереджає запалення.
Depileve Віск для інтимної депіляції INTIMATE FILM ROSIN Полупрозрачное засіб на базі смоли високого очищення. Має кремоподібну текстуру, відмінно справляється з товстими волоссям. Чи не травмує слизову. Наноситься і знімається пальцями.
Rica Віск для інтимної депіляції, збагачений маслом авокадо. Продукт бездоганної якості з комплексом вітамінів і масел. Засіб гіпоалергенний. Містить діоксид титану, що мінімізує неприємні відчуття. Може застосовуватися також на обличчі і в області пахв.

Засоби для використання до і після процедури

Для досягнення оптимального результату необхідно не тільки застосовувати якісний віск, але і використовувати відповідні препарати догляду за шкірою до і після процедури. Професійна процедура воскова епіляція завжди комплексна, що складається з трьох етапів.

Для підготовчого етапу потрібні кошти, завдання яких - очистити, знежирити, дезінфікувати шкіру, максимально запобігти хворобливість і забезпечити високу адгезію Для підготовчого етапу потрібні кошти, завдання яких - очистити, знежирити, дезінфікувати шкіру, максимально запобігти хворобливість і забезпечити високу адгезію. Продукти для застосування після процедури видаляють залишки воску, позбавляють від гіперемії і роздратування. Також існують препарати, що уповільнюють ріст волосся і не допускають їх вростання. Майстер вибирає той чи інший засіб, враховуючи індивідуальні дані кожного клієнта.

Cristaline Емульсія після депіляції. Містить кокосовий екстракт. Ніжна емульсія ефективно видаляє залишки складу, відновлює гідроліпідну мантію шкіри. Пом'якшує, зволожує, перешкоджає гіперемії і набряклості. Безпосередньо після процедури наноситься на шкіру, як крем, потім надлишки видаляються серветкою.
Depileve Масло для підготовки до депіляції гарячим воском. Продукт допомагає позбавити клієнта від болю під час видалення волосся. Цей препарат є ідеальною заміною тальку, який часто використовується при підготовці до процедури депіляції гарячим воском, але має певні недоліки. Масло стає бар'єром між шкірою і воском високої температури. Завдяки запатентованій формулі, масло ні в якій мірі не зменшує адгезивні властивості воску. Підходить для обличчя і тіла. Варто також відзначити економічність витрачання масла.

Cristaline Гель, що уповільнює ріст волосся. Підходить до застосування в будь-яких областях тіла та обличчя. Помітно уповільнює ріст волосся після допомогою руйнування білкових фракцій, які впливають на процес їх росту. Наноситься відразу після депіляції. Продукт не можна використовувати, якщо існує тенденція до вростання волосся.
Cristaline Лосьйон, що перешкоджає вростання волосся. Препарат ексфолиирует шкіру, запобігаючи вростання. Засіб має в складі саліцилову кислоту, тому діє як антисептик, до того ж допомагає швидко зняти роздратування.
Rica Очищуючий лосьйон після депіляції, збагачений маслом авокадо. Швидко видаляє залишки депіляційним складу, регенерує і тонізує шкіру. Лосьйон також має антиоксидантну дію, оскільки містить вітамін Е.

Разогреватель

Прилади для розігрівання віск бувають різними. Їх конструкція відповідає формам, в які упакований віск. Вони допомагають воску досягти робочої температури за 20-40 хвилин. Для того, щоб прилади не перегрівалися при тривалій експлуатації, вони забезпечені термостатами, які підтримують потрібну температуру.

Gezatone (Франція) Разогреватель воску на два картриджа з базою WD2051В.

Cristaline (США) Разогреватель воску і парафіну WH-800. Використовується для розігріву теплого воску в банках і гарячого воску. Підтримує необхідну температуру протягом усього робочого дня.
Gezatone (Франція) Нагрівач для воску з базою-підставкою. Застосовується для розігріву воску в стандартних картриджах об'ємом 100 мл. Допомагає досягти робочої температури вже за 15 хвилин. База має перехідник, що дозволяє з'єднуватися з іншими базами.

У компанії Smart Buy ви з легкістю знайдете все, що потрібно для проведення професійної депіляції - від восків найвищої якості до шпателів і паперових смужок. Вся продукція представлена ​​кращими світовими виробниками.
Дізнатися і обговорити основні тенденції косметології, новинки і останні розробки, а так само поділитися власним досвідом фахівцям допоможе спеціалізований форум косметологів на сайті компанії Smart Buy.

брошури:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com