рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Воски для депіляції

  1. Переваги депіляції воском
  2. Який віск вибрати?
  3. Ідеально гладка!
  4. Шовкова шкіра з «Галерея косметики»

Про бездоганно гладку шкіру мріють всі дівчата. Мають нею лише деякі. Як їм це вдається? Догляд за шкірою - це комплекс процедур, серед яких важливе місце займає депіляція.

У розпорядженні сучасної жінки - широкий арсенал технік, за допомогою яких можна розправитися з небажаною рослинністю. Воскова депіляція володіє безумовними перевагами перед конкурентами. Головне з них - це можливість позбавити себе від зайвих волосся надовго, проводячи процедуру самостійно. Інвестиції - віск для депіляції. Решта - справа техніки.

Переваги депіляції воском

Тренд «гладка шкіра» виник не сьогодні Тренд «гладка шкіра» виник не сьогодні. Культ тіла без зайвого волосся існував ще в Стародавньому Єгипті. Як домагалися гладкості в ті часи? Наприклад, Клеопатра користувалася воском, який і сьогодні залишається найбільш використовуваним в домашніх умовах засобом для видалення волосся.

Ось лише кілька переваг воскової депіляції:

• гладка шкіра радує до 3-4 тижнів;
• волосся після процедури відростають тонкими і слабкими;
• «побічний ефект» ваксинга - делікатний пілінг шкіри.

З появою в широкому доступі восків для депіляції мрію про шовкової шкірі надовго може втілити в життя кожна жінка, озброївшись правильними інструментами.

Який віск вибрати?

Основною відмінністю пива між воском є ​​температура їх плавлення. Відповідно воски бувають холодні, теплі і гарячі. Який потрібен вам?

• Депіляція холодним воском, який тане від зіткнення з тілом, підходить для видалення тонких волосся на невеликій ділянці шкіри. Як правило, такий віск продається у вигляді смужок, які розігріваються в руках. Смужки для депіляції ідеальні для видалення волосся на верхній губі, руках з невеликим оволосением. При використанні на ногах і в зоні бікіні вони менш ефективні і більш болючі.

• Віск для депіляції в картриджах - приклад теплого воску, який плавиться при 37-40 градусах. Розігрівають картридж в воскоплаве, на шкіру віск наносять роликом, поверх воску накладають папірець і різким рухом її зривають. Ідеальний спосіб видалити волосся на ногах і руках.

Віск для депіляції бікіні - це, безсумнівно, гарячий віск, який накладають шпателем, а знімають руками. Такі воски створені спеціально для видалення волосся у важкодоступних і чутливих місцях. При нанесенні гарячого (50 градусів і більше) складу на шкіру розширюються пори, що полегшує процес депіляції і знижує хворобливість.

Вибираючи віск, позначте в фільтрі «Область застосування» зони, за шовковистість яких хочете битися воском, і вибирайте із запропонованого асортименту. Зверніть особливу увагу на плівковий віск для депіляції - новий продукт на ринку, який поєднує переваги теплих і гарячих складів. Маючи невисоку температуру плавлення (39-40 градусів), він підходить для депіляції бікіні, а його застосування не вимагає використання смужок.

Ідеально гладка!

Хороший віск - половина успіху Хороший віск - половина успіху. Наступні корисні рекомендації допоможуть отримати максимум від процедури і уникнути неприємностей.

• При чутливій шкірі відмовтеся від холодних восків. При роботі з гарячими сумішами будьте обережні - висока ймовірність опіків.

• Віск протипоказані при травмах шкіри, поганий згортання крові, цукровому діабеті, вагітності. Гарячі воски заборонені при тромбофлебіті, варикозі і онкології.

• До депіляції проведіть пілінг шкіри, знежирте її і присипте тальком. Після депіляції заспокойте і зволожите шкіру кремом.

• Завжди наносите віск у напрямку росту волосся, видаляйте - проти зростання різкими і швидкими рухами, натягуючи шкіру вільною рукою.

Шовкова шкіра з «Галерея косметики»

В асортименті «Галерея косметики» - професійні воски BEAUTY IMAGE, CRISTALINE, DEPILEVE, DEPILICA PROFESSIONAL і інших салонних брендів (дивіться фільтр «Бренди»). З питаннями щодо вибору звертайтеся до онлайн-консультантам магазину «Галерея косметики». Оперативно доставимо замовлення кур'єром по Москві, транспортними компаніями - по Росії. Кладіть у кошик ( «Купити») і оформляйте на доставку. Чекаємо ваших замовлень!

Як їм це вдається?
Як домагалися гладкості в ті часи?
Який віск вибрати?
Який потрібен вам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com