рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різдвяні (святочні) гадання: ворожіння на воску. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Різдвяні (святочні) гадання: ворожіння на воску. Обговорення на LiveInternet Жінки, як народ більш...
  2. Ворожіння по "Книзі змін"
  3. різдвяні ворожіння
  4. Ворожіння по "Книзі змін"
  5. різдвяні ворожіння

Різдвяні (святочні) гадання: ворожіння на воску. Обговорення на LiveInternet

Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє ...
Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє
Та й самі різдвяні канікули овіяні серпанком містики, тому саме час згадати про зимові ворожіння.
І навіть якщо ви скептично ставитеся до всякого роду забобонів, спробуйте, раптом вийде?

Святочні ворожіння проводяться від Різдвяного святвечора (з вечора 6 січня) до Водохреща (19 січня) - кажуть, саме в цей час особливо гуляє всяка нечисть, а ворожіння це і є зв'язок з нечистою силою. Однак найбільш сприятливими днями для ворожінь вважаються Різдвяний, Василівський (під Старий новий рік) і Водохресні вечора, оскільки в цей час спостерігається особлива активність нечистої сили і душ небіжчиків
Способів таких ворожінь досить багато, і кожне має відбуватися в певний час доби: ввечері, після півночі або безпосередньо перед сном.

Місце вибирали нежитлове - баню, сіни, підвал, комору (так, у наших прабабусь умов було більше), головне, щоб в приміщеннях, де гадали, не було ікон. А ще де водиться нечиста сила, знаєте? Неважко згадати, що в казках біс часто з'являється з води, тому ворожили у ополонці, колодязя, в крайньому випадку - у блюдця з водою. Нам, міським жителям, мабуть, доведеться обмежитися останнім. Крім того, може нечисть і в дзеркало виглядати, з ним, я думаю, проблеми не стане.

Необхідно відповідне одягнутися, вірніше, роздягнутися - знімаємо хрест, пояс, розв'язуємо всі вузли на одязі, розплітаємо волосся. Все це теж допомагає легше увійти в контакт з нечистою силою. А тепер наберіться терпіння і сміливості. Будемо гадати.
І ворожити на воску.

Раніше для ворожіння на воску розтоплювали бджолиний віск, але в наші дні для цього простіше використовувати звичайну свічку. Коли запалена свічка розгориться, її нахиляють над мискою з водою, даючи воску стекти. Так повторюють 2-3 рази, щоб у воді утворилася достатня кількість застиглих воскових крапель.

Або беруть товсту свічку, запалюють її і деякий час чекають, щоб вона сильніша оплавилася. Потім нахиляють свічку над водою, щоб розплавлений віск витік в неї.

Іноді роблять по-іншому. Перед початком гадання на воску, візьміть свічку і, поламавши її на дрібні шматочки, покладіть в ложку, яку потім нагрівайте над однією із запалених свічок, щоб розтопити віск. Коли шматочки воску повністю розплавляться, швидко вилийте вміст в холодну воду і розгляньте отримані фігури.
Потім робляться передбачення долі по відбивається у воді фігурам і знакам. Ці тлумачення ґрунтуються не стільки на чітких правилах, скільки на простих і зрозумілих асоціаціях ( «кільце - до весілля» і т.п.).

Природно, найважливіше - правильно розтлумачити символи. Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети.

Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети

Слід залучити все уяву і увагу для того, щоб розпізнати зображення. Іноді воскові фігури розглядають через світло свічки і вже по тіні визначають, що це може бути.
Важливо пам'ятати, що віск, застиглий в воді, дуже часто передає інформацію про небезпеки або загрози, а також про людей, які несуть негатив.

Щоб зрозуміти логіку ворожіння на воску, досить запам'ятати лише кілька основних прикладів.

  • Безліч маленьких окремих крапельок віщують грошові надходження. Можливо, це буде довгоочікувана виплата колись зароблених грошей, а може, гроші начебто зваляться з неба. Сума буде невеликою, але достатньою, щоб отримати задоволення від її використання.
    Якщо при цьому крапельки виявилися ув'язненими в коло, то це говорить про появу можливостей для відпочинку.
  • Великі краплі застиглого воску символізують великі події, які очікують гадати в новому році.
  • Смуги. Якщо застиглий в воді віск утворює смуги - це до дороги, тобто до поїздок, подорожей.
  • Зірочки з воску - ваш зоряний час, символізують удачу у всіх справах.
  • Якщо віск осів на дно млинцем - заміжжя буде ще не скоро.
  • Автомобіль. Віск застиг у вигляді автомобіля - сама доля відправляє вас у новий шлях, який повинен стати щасливим. Нові можливості, новий спосіб життя вже чекають вас! Авто як би вельми прозоро дає зрозуміти: настав час міняти себе, вистачить стояти на місці, не дайте захопити себе ліні і апатії. Крім того, це ще й яскравий сексуальний символ.
  • Айсберг. Знак, що попереджає про те, що вас чекають небезпеки. Поглиблюються вони тим, що мають прихований характер, - про це розкажуть гострі кути фігурки. Вона ясно дає зрозуміти, що ви бачите тільки «верхівку» складнощів у взаєминах. Насправді вони лежать набагато глибше. Не завадить обачність: новий коханий може перетворитися в джерело головного болю.
  • Акула. Віск, застиглий у вигляді акули, повідомляє, що потрібна особлива обережність: у вас з'явився ворог, причому це не звичайний недоброзичливець, а приховує свої наміри могутня людина. Образ акули можна витлумачити і по-іншому. Ваша ділове життя з якихось причин виявилася небайдужою для якоїсь дуже впливовою персони. Чи не особливо переймаючись, цей таємничий людина здатна запросто вивести з гри всіх ваших основних конкурентів.
  • Янгол. Це провісник змін, які ви повинні зробити самі в собі. Зараз ви надмірно інфантильні і пасивні і весь час очікуєте допомоги з боку. Можливо, до такої позиції ви звикли з дитинства, коли з вас здмухували кожну порошинку. Однак настає пора придбання самостійності і відповідальності, час робити уроки з численних минулих помилок. Вам слід впритул зайнятися самоаналізом і приготуватися до прояву ініціативи.
  • Арка. Воскова арка віщує радість, яка тим не менш матиме кілька клопіткий характер - стихійний, вітряний і пахне авантюрою. Можливо, це буде нова закоханість - чарівна і разом з тим «з сумасшедшинкой». Геть усі побоювання: ситуація принесе більше дивідендів, ніж втрат (зрозуміло, мова не про щось матеріальне). Так що можна сміливо спрямовуватися у вир нових емоцій.
  • Аеростат. Витання в хмарах - заняття, звичайно, приємне і необтяжливе. Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення.

Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення

  • Банан. Цей знак закликає проявляти обачність при розмовах про минуле. Ваш улюблений протягом довгого часу може ревнувати вас тихо і непомітно, проте з цього тліючого почуття одного разу може розгорітися розбурхане полум'я. У деяких випадках фігурка банана віщує зраду когось із близького оточення. З найбільшою часткою ймовірності можна говорити про інтриганство з боку колег. Якщо вилилося відразу кілька фруктів, це означає, що ви зіткнетеся з труднощами. Швидше за все, відбудеться це в дорозі (ближній або дальній).
  • Бант. Навіть таке, на перший погляд, проста справа, як зав'язування бантика, іноді здатне запобігти біді. Якщо перевести тлумачення в побутову площину, то, наприклад, завдяки дуже своєчасному загладжування конфлікту з близькими людьми ви отримуєте можливість в скрутну хвилину вдатися до їх допомоги
  • Батон. Віск, що вилився в формі батона, закликає вас замислитися про майбутнього сімейного життя. Ваш кавалер оточений масою приятелів, його комунікабельність дозволяє легко знаходити з усіма спільну мову. Але чи відрізняється його натура пристрасністю і глибиною переживань? Перш ніж зв'язати з ним своє життя, проаналізуйте, чи може ваш обранець віддаватися ніжних почуттів всією душею.
  • Вежа. Воскова вежа означає, що якщо вас раніше щось дивувало, то цього скоро настане кінець. Настає черга дивуватися чогось іншого - новому, тому, з чим вам раніше ніколи не доводилося стикатися. Також цей символ може передвіщати метаморфози, які відбудуться в людині внаслідок крутого підйому по службових сходах і отриманих дивідендів.
  • Келих. Хороший символ, що пророкує нові життєві напрямки з великими перспективами.
  • Бомба. Таким чином у воску відображаються мають місце в ваших взаєминах різкість і навіть грубість. На жаль, ситуація складається набагато гірше очікуваного. Єдиний спосіб відновити мир і гармонію - це проігнорувати всі провокації.
  • Бубен. Восковий бубон символізує пристрасті. Вони можуть носити двоякий характер: з одного боку, це може бути пристрасна любов з драматичним надривом, з іншого - терзання змученого серця з приводу тлінність буття. У спектаклях і кіно за цим, може бути, і цікаво спостерігати, але чи готові ви до того, що такі пристрасті будуть охоплювати вашого обранця? Якою буде ваша реакція - ентузіазм або зневіру? Перш ніж продовжувати серйозні відносини, подумайте про це гарненько.
  • Бублик, бублик - цей символ означає, що занадто багато часу вами витрачається на якусь людину. Приготуйтеся до розчарування: життя покаже, що він цього не заслуговує. Втім, ця проблема вирішиться сама собою.
  • Бумеранг - він і в воску бумеранг. А значить, необачність ваших вчинків повернеться до вас же і буде мати вкрай несприятливі наслідки.
  • Намиста, браслет. Вилиті з воску намиста або браслет - це символ того, що взаємини з коханою людиною стали нагадувати замкнуте коло. Можливо, ворожіння на воску підказує, що прийшов час його розірвати, розімкнути коло буденності і тим самим врятувати любов. Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат.

Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат

  • Відро. Хороший знак, що пророкує удачу в справах, пов'язаних з грошима. А ось в справах серцевих воскове відро не віщує жодних змін.
  • Віяло означає труднощі на робочому місці. Можливі тертя в колективі. Також цей символ застерігає вас від флірту на роботі. Навіть найбільш безневинні загравання можуть зіпсувати відносини з товаришами по службі і дестабілізувати обстановку в колективі. Врятувати ситуацію можна, лише витративши масу фізичних і душевних сил.
  • Віник. Такий результат ворожіння на воску позначає, що скоро з вашого життя «вимететься», немов віником, все погане, привнесене ззовні.
  • Вінок. Якщо віск вилився у вигляді вінка, це знак, що пророкує швидке настання чогось дуже бажаного, довгоочікуваного і дуже радісного. Подія, швидше за все, буде мати безпосереднє відношення до сімейного життя. Вінок може служити, наприклад, символом майбутнього вступу в шлюб.
  • Мотузка. Воскова мотузка - недобрий знак, що передвіщає життєві труднощі. Ще гірше, якщо у мотузки є вузли (це вказує на проблеми зі здоров'ям) або петлі: вони обіцяють складності, пов'язані з грошима.
  • Виделка. Це зображення пропонує вам вдатися до роздумів про своє життя. Чи задоволені ви її перебігом? Вам належить визначитися, залишатися в колишньому руслі або надати ходу життя абсолютно новий напрямок.
  • Виноград з воску. Якщо віск вилився у вигляді винограду, це дуже добрий знак, оскільки він символізує матеріальний добробут і удачу. Попереду у вас міцна дружба і любов, повна романтики.
  • Водоспад з воску - добрий знак, що передвіщає успіх і везіння в справах, пов'язаних з фінансами. Вам залишиться тільки продумати, як раціонально розпорядитися сюрпризом фортуни.
  • Повітряна куля. Добрий символ, що передвіщає сприятливі зміни в житті. У вас буде можливість як би з боку подивитися на проблеми і заново, більш точно оцінити, наскільки вони значущі для вашого життя. Важливо прийняти зміни гідно. Якщо в душі оселяться зазнайство і гординя, то фортуна відвернеться і благополуччя лопне, як проколоті голкою повітряна кулька.
  • Вулкан. Така фігурка з воску попереджає: обережно, стабільна сімейна ситуація з великою часткою ймовірності може різко змінитися. Цілком можливо, що причиною буде хтось із домочадців. Тому всім необхідно стримувати свої почуття і намагатися не провокувати один одного на конфлікт.
  • Гриб символізує здоров'я і довге життя.
  • Дерева. У вас є всі внутрішні ресурси, щоб впоратися з проблемами і досягти в справах успіху, - сила і стійкість духу, надійність, стійкість.
  • Двері. Скоро доля надасть вам якусь можливість. Не пропустіть шанс нею скористатися. Рішучіше відкривайте двері, щоб впустити в своє життя зміни.
  • Диван. Ця фігурка натякає, що пора покинути затишний диван і більше рухатися, адже рух - це життя.
  • Будинок - до швидкого заміжжя і обзаведення господарством. Восковий будинок символізує собою реальний будинок, сім'ю, стосунки між її членами. Ворожіння на воску передрікає сімейне благополуччя, можливо, навіть набуття власного будинку.
  • Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини.

Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини

  • Їжак. Ще трохи - і гострі голочки «їжака» -судьби поранили б вас. Незважаючи на те, що ви уникли цієї долі, на всякий пожежний стоїть не розслаблятися - цей символ пророкує, що в найближчій перспективі доведеться виставляти колючки: вашим інтересам загрожує небезпека.
    У ряді випадків зображення тварини каже, що пора здригнутися і пізнати життя з досі невідомих сторін.
  • Забір. Восковий паркан символізує якісь перепони, які вам доведеться подолати. Не варто засмучуватися і лякатися. Перш за все, ви повинні спробувати розумність своїх дій оцінити з боку і, можливо, підкоригувати стратегію боротьби.
  • Замок. Це зображення розповідає про те, що хтось із вашої пари зберігає сокровенну таємницю, яка заважає подальшому розвитку відносин. Але по-справжньому любляча людина прийме щире визнання партнера гідно. Вам варто більше довіряти один одному.
  • Кома. Якщо в тексті є кома, незрозуміло, що буде написано далі. Тому не дивно, що ця воскова карлючка каже: вам - так само як і іншим людям - не вдасться дізнатися, що відчуває і про що думає ваш обранець.
  • Зірка - дуже добрий символ, який обіцяє щастя, вірну любов і виконання всіх найпотаємніших мрій.
  • Звір попереджає про появу недруга або суперниці, фігура людини віщує нових друзів і покровителів.
  • Змія - ця фігурка може позначати не тільки мудрість і силу, але і небезпека. Серйозним взаєминам, існуючим у вас з обранцем, загрожує підступність ворогів.
  • Знак питання. Такий підсумок ворожіння на воску рекомендує посилити пильність. Перед тим як зважитися на будь-який вчинок, потрібно неодноразово задаватися питанням, чи правильним він буде.
  • Парасолька. Воскова фігурка парасольки уособлює захист від різного роду дрібних неприємностей. Якщо парасольку у відкритому стані, це говорить про те, що боятися вам їх не варто, оскільки профілактичні заходи вже прийняті і ви в змозі тримати ситуацію під контролем. Закритий парасольку віщує отримання підтримки. Крім того, справа може обернутися так, що замість очікуваних проблем доля піднесе вам дуже приємні сюрпризи.
  • Голка - воскове зображення голки говорить про те, що в майбутньому вам доведеться відчути на собі «уколи» знайомих. Будуть вони досить відчутними, а ви, на жаль, - дуже уразливими.
  • Кеглі. Доля дає вам шанс моментально зробити таке придбання, заради якого іншим доводиться довго і наполегливо працювати. Головне - набратися сміливості і зробити точний удар.
  • Кіготь. Така воскова фігурка передрікає небезпеку, можливо, у вигляді нещасного випадку. Є ризик, що ви не впораєтеся з навалилися несприятливими обставинами.
  • Дзвін - звістки здалеку. Дзвін завжди означає новина. симетричний дзвін - добрі вісті, кривої або щербатий - погані; кілька дзвонів - тривога.
  • Кільце - ви на порозі нових відносин: вам запропонують вступити в шлюб, або у вас з кимось зав'яжеться міцна і довга дружба.
  • Комета. Бережіться: старі вороги знову готові активізуватися. Краще спробувати уникнути сутички, однак краще, заготовивши план порятунку, підстрахуватися.
  • Коробка. Які асоціації першими приходять на думку при слові «коробка»? Звичайно, подарунок! Ось і ворожіння на воску віщує тільки все саме добре. Крім того, ви можете отримати і подарунок в буквальному сенсі - той, про який давно мріяли.
  • Хрест. Чітко визначений хрест - це дуже недобрий знак, що передвіщає, що протягом року піде з життя дуже близька людина. Косий хрест .означает, що в наступаючому році гадати можуть очікувати неприємності і хвороби.
    Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів.

Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів

  • Лампа. Добрий знак, Який обещает дуже Радісна Подія або свято. Кроме того, воскова лампочка підказує: в найважчі часи ви можете заклікаті на допомогу спогади про радісні події, Які Дбайливий зберігає ваше серце. Чим Частіше ви будете «включать» своє Внутрішнє освітлення, тім світлішою и Яскраве буде ваше життя.
  • Лист від дерева. Успішний результат ворожіння на воску, що передвіщає грошові доходи. Листя оновлюються щорічно; варто тільки перечекати холоду, і голі гілочки знову покриються ніжною зеленню. Крім цього, воскові листя закликають до обережності: хтось заздрить вашим досягненням і, можливо, плете інтриги.
  • Човен. Готуйтеся до подорожі вже в самий найближчий час. Цілком можливо, що воно буде мати романтичний характер. Якщо човників утворилося кілька, це обіцяє значний комерційний успіх.
  • Маска. Новоутворена з воску маска позначає вашу невпевненість в собі. Вам варто було б більше вірити у власні сили.
  • Мавпочка з воску до зради, фальшивим друзям і брехні.
  • Хмари. Мріяння, шукання, творчість знаходять відображення в цьому символі. Ви в змозі піднятися в хмари мрії, тільки потрібно прислухатися до їх покликом і піти за ними. Всі плани, навіть найсміливіші, успішно реалізуються, удача супроводжує втілення всіх нових ідей. Настав час, коли до мрій залишилося лише рукою подати. Тому ви можете сміливо діставати із скриньки пам'яті дитячі фантазії про грандіозні звершення.
  • Острів. Воскове зображення острова може розповідати про самотність. Побачити водойма, в якому розташований острів, - заглянути до себе в душу і зрозуміти, що ви перебуваєте в ізоляції від зовнішнього світу. Не варто перебувати в такому стані, тим більше що можна спробувати знайти способи перервати свою самотність - наприклад, побудувавши міст або пліт. У багатьох випадках воскової острів може говорити про те, що на деякий час ви можете позбутися звичної свободи пересування, причому не по своїй волі. Ворожіння радить приділити більше уваги своєму здоров'ю і профілактичним заходам щодо його збереження, в іншому випадку ви можете потрапити в лікарню. Також ворожіння обіцяє вам відчуття захищеності, гармонії зі світом, почуття безтурботного щастя. Цілком можливо, що в недалекому майбутньому вам судилося опинитися в місці, з яким пов'язує безліч спогадів.
  • Павук з воску зовсім не є настільки ж недобрим знаком, як справжній. Фінансові труднощі в доступному для огляду майбутньому вам не загрожують.
  • Павутина. Обережно: ви ризикуєте потрапити в чиїсь вміло сплетені мережі. Однак не варто занадто турбуватися з цього приводу, оскільки ви, швидше за все, отримаєте допомогу.
  • Піраміда. Вагомі здобутки, довгий і безтурботне щастя, творча енергія сонця - символом ось чого є воскова піраміда. У більшості випадків її зображення розповідає, що для будівництва власної піраміди, про яку ви мрієте вже так довго, потрібна старанна робота.
  • Підкова здавна вважається символом удачі, і воскове її зображення не є винятком. Ворожіння каже, що у вашому житті починається період суцільного везіння, тому можна сміливо братися і за нові справи, і за відкладені в довгий ящик через сумнівність перспектив. Так само рішуче потрібно вирушати в поїздки ділового характеру, їм теж буде супроводжувати удача. Крім успішності людини, воскова підкова позначає його любов до подорожей і пригод, причому любов ця взаємна. Тому попутники, готелі та ін. трапляються хороші, і в цілому подорожі завжди проходять успішно.
  • Птах з воску - до отримання звісток. Існує ймовірність, що вам належить отримати відповідь на давно цікавило питання, і інформація ця матиме велике значення для подальшого ходу життя. Також цей символ говорить, що проекти, реалізацією яких ви зайняті в даний час, з великою часткою ймовірності будуть зустрінуті прихильно.
  • Рука. Воскова рука - символ різнобічний. Якщо вона відкрита, то означає дружбу - і вже існуючу, і тільки почала зав'язуватися. Кулак говорить про прояв незгоди і протистояння. Крім того, поява воскової руки говорить про існування якогось таємного заступництва. Зображення великий, сильної руки говорить про таких же впливових покровителів. Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи.

Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи

  • Серце. Якщо говорити узагальнено, то воскове серцево символізує любов. Щоб конкретизувати підсумок ворожіння, потрібно звернути увагу на форму фігурки. Чіткі межі, нерозмиті форма зображення віщують щастя в любові. Навпаки, відсутність чітких контурів, наявність прожилок і вже тим більше розколота на декілька частин фігурка є дуже несприятливим знаком, провісником загрожує вам небезпеки.
  • Скелі з воску можуть позначати існування перепон. Їх, найімовірніше, лагодить на вашому шляху якась впливова персона. Її протидію настольно відкрито і активно, що практично не залишає можливості боротися. «Розумний в гору не піде, розумний гору обійде» - ось яку прислів'я треба взяти на озброєння в даному випадку.
  • Точка, крапля одинична. Якщо з воску вилилася точка, слід уважно розглянути зображення, що вийшло поруч. Якщо сусідній символ має сприятливе значення, проявиться воно більш яскраво. А якщо знак виявиться недобрим, то воскова точка пом'якшить наслідки його втілення в життя.
  • Трикутник. Якщо вершина трикутника спрямована вгору, це добрий знак, який повідомляє, що ви раптово станете одержувачем великої грошової суми або ж що вас чекає вдала зустріч. У разі ж, якщо вершина трикутника дивиться вниз, це проливає світло на події в житті близької або просто знайомої людини. Йому доведеться втратити колишній вплив або розлучитися з займаної посади. В цілому ж дивиться вниз геометрична фігура в будь-якому випадку віщує дуже серйозні проблеми.
  • Чотирикутник. Цей знак стабільності, спокою, захищеності пропонує гадати залишити все як є: стан речей зараз не потребує корекції.
  • Квітка з застиглого воску - дуже хороший знак. Він відображає не тільки ваше радісне стан душі, що передається всім оточуючим, але блискучі перспективи. Вас чекають щасливі часи. У справах буде супроводжувати успіх, найсміливіші амбіції і мрії стануть реальністю. Крім того, кількості ваших друзів, котрі радіють спілкуванню з вами, можна тільки позаздрити.
  • Людина. Ворожіння пророкує, що буквально в найближчому майбутньому ви зустрінетеся з людиною, з яким у вас зав'яжеться щира і віддана дружба.
  • Куля, коло, колесо - стабільність і процвітання в житті. Колеса котяться, а ви рухаєтеся до своєї удачі - ось про що говорить ці фігурки.
  • Штани - розвилка шляху, перехрестя. віщують швидкий вибір на життєвому шляху.
  • Яблуко - символ життя, мудрості, здоров'я. Чим більше схожа фігура на даний яблуко, тим краще її значення.
    Якщо плід вийшов кривої, має неправильну форму, то він буде позначати, що вам доведеться долати спокуси.
  • Яйце - древній символ прихованого, непроявлену. Може означати страхи, побоювання, але може символізувати і просто початок чогось нового.
  • Якір. Такий результат ворожіння може бути відображенням досягнутого вами високого суспільного становища. У ряді випадків якір можна трактувати як рекомендацію зайнятися зміцненням життєвих позицій. Також ця воскова фігурка прозоро натякає, що пора зайнятися впритул накопиченими проблемами, які мають відношення до подій навколо вас подій. Надто вже довго ви воліли їх не помічати! Якщо ви почнете своєчасні кроки, все вирішиться благополучно. Іноді якір повідомляє, що всі складності - явище тимчасове і що вони можуть бути пов'язані із занадто повільним просуванням по кар'єрних сходах.
  • Яма - несприятливий знак, може передвіщати важкі хвороби.
  • Яхта. Якщо віск вилився в формі яхти, можна готуватися до великих фінансових втрат.

Ворожіння на Різдво на свічці - простий і достовірний ритуал, що допомагає зазирнути в майбутнє. Для отримання максимально правдивого результату рекомендується ворожити - після півночі.

А щоб трохи потішити вас, пропоную он-лайн ворожіння:

PS. Для того, щоб отримати ідеальне передбачення, виконуючи різдвяні ворожіння на воску, слід дотримуватися деяких правил. Краще використовувати церковні свічки або бджолиний віск - вони ідеальні для ворожінь.
Те ж стосується води, яку використовують для ритуалу - потрібна природна, джерельна або талий сніг. Ідеально використовувати воду, взяту з церкви на Водохреще або інші релігійні свята. В крайньому випадку, можна заморозити будь-яку воду, а перед обрядом дати їй розтанути.
Існує ще одне, незаслужено забуте правило: покласти на дно посудини з водою невелике дзеркало і лити віск якраз в те місце, де воно лежить. Дзеркало відобразить енергію на віск більш ємко, і образ, отриманий в процесі ритуалу, буде містити максимум корисної інформації. Використання всіх цих нюансів дозволить перетворити Святочні ворожіння на воску в бездоганне пророкування.

Дивіться також:

різдвяні ворожіння

Китайське ворожіння на рисі відповість на будь-яке питання

Ворожіння по "Книзі змін"

Різдвяні (святочні) гадання: ворожіння на воску. Обговорення на LiveInternet

Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє ...
Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє
Та й самі різдвяні канікули овіяні серпанком містики, тому саме час згадати про зимові ворожіння.
І навіть якщо ви скептично ставитеся до всякого роду забобонів, спробуйте, раптом вийде?

Святочні ворожіння проводяться від Різдвяного святвечора (з вечора 6 січня) до Водохреща (19 січня) - кажуть, саме в цей час особливо гуляє всяка нечисть, а ворожіння це і є зв'язок з нечистою силою. Однак найбільш сприятливими днями для ворожінь вважаються Різдвяний, Василівський (під Старий новий рік) і Водохресні вечора, оскільки в цей час спостерігається особлива активність нечистої сили і душ небіжчиків
Способів таких ворожінь досить багато, і кожне має відбуватися в певний час доби: ввечері, після півночі або безпосередньо перед сном.

Місце вибирали нежитлове - баню, сіни, підвал, комору (так, у наших прабабусь умов було більше), головне, щоб в приміщеннях, де гадали, не було ікон. А ще де водиться нечиста сила, знаєте? Неважко згадати, що в казках біс часто з'являється з води, тому ворожили у ополонці, колодязя, в крайньому випадку - у блюдця з водою. Нам, міським жителям, мабуть, доведеться обмежитися останнім. Крім того, може нечисть і в дзеркало виглядати, з ним, я думаю, проблеми не стане.

Необхідно відповідне одягнутися, вірніше, роздягнутися - знімаємо хрест, пояс, розв'язуємо всі вузли на одязі, розплітаємо волосся. Все це теж допомагає легше увійти в контакт з нечистою силою. А тепер наберіться терпіння і сміливості. Будемо гадати.
І ворожити на воску.

Раніше для ворожіння на воску розтоплювали бджолиний віск, але в наші дні для цього простіше використовувати звичайну свічку. Коли запалена свічка розгориться, її нахиляють над мискою з водою, даючи воску стекти. Так повторюють 2-3 рази, щоб у воді утворилася достатня кількість застиглих воскових крапель.

Або беруть товсту свічку, запалюють її і деякий час чекають, щоб вона сильніша оплавилася. Потім нахиляють свічку над водою, щоб розплавлений віск витік в неї.

Іноді роблять по-іншому. Перед початком гадання на воску, візьміть свічку і, поламавши її на дрібні шматочки, покладіть в ложку, яку потім нагрівайте над однією із запалених свічок, щоб розтопити віск. Коли шматочки воску повністю розплавляться, швидко вилийте вміст в холодну воду і розгляньте отримані фігури.
Потім робляться передбачення долі по відбивається у воді фігурам і знакам. Ці тлумачення ґрунтуються не стільки на чітких правилах, скільки на простих і зрозумілих асоціаціях ( «кільце - до весілля» і т.п.).

Природно, найважливіше - правильно розтлумачити символи. Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети.

Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети

Слід залучити все уяву і увагу для того, щоб розпізнати зображення. Іноді воскові фігури розглядають через світло свічки і вже по тіні визначають, що це може бути.
Важливо пам'ятати, що віск, застиглий в воді, дуже часто передає інформацію про небезпеки або загрози, а також про людей, які несуть негатив.

Щоб зрозуміти логіку ворожіння на воску, досить запам'ятати лише кілька основних прикладів.

  • Безліч маленьких окремих крапельок віщують грошові надходження. Можливо, це буде довгоочікувана виплата колись зароблених грошей, а може, гроші начебто зваляться з неба. Сума буде невеликою, але достатньою, щоб отримати задоволення від її використання.
    Якщо при цьому крапельки виявилися ув'язненими в коло, то це говорить про появу можливостей для відпочинку.
  • Великі краплі застиглого воску символізують великі події, які очікують гадати в новому році.
  • Смуги. Якщо застиглий в воді віск утворює смуги - це до дороги, тобто до поїздок, подорожей.
  • Зірочки з воску - ваш зоряний час, символізують удачу у всіх справах.
  • Якщо віск осів на дно млинцем - заміжжя буде ще не скоро.
  • Автомобіль. Віск застиг у вигляді автомобіля - сама доля відправляє вас у новий шлях, який повинен стати щасливим. Нові можливості, новий спосіб життя вже чекають вас! Авто як би вельми прозоро дає зрозуміти: настав час міняти себе, вистачить стояти на місці, не дайте захопити себе ліні і апатії. Крім того, це ще й яскравий сексуальний символ.
  • Айсберг. Знак, що попереджає про те, що вас чекають небезпеки. Поглиблюються вони тим, що мають прихований характер, - про це розкажуть гострі кути фігурки. Вона ясно дає зрозуміти, що ви бачите тільки «верхівку» складнощів у взаєминах. Насправді вони лежать набагато глибше. Не завадить обачність: новий коханий може перетворитися в джерело головного болю.
  • Акула. Віск, застиглий у вигляді акули, повідомляє, що потрібна особлива обережність: у вас з'явився ворог, причому це не звичайний недоброзичливець, а приховує свої наміри могутня людина. Образ акули можна витлумачити і по-іншому. Ваша ділове життя з якихось причин виявилася небайдужою для якоїсь дуже впливовою персони. Чи не особливо переймаючись, цей таємничий людина здатна запросто вивести з гри всіх ваших основних конкурентів.
  • Янгол. Це провісник змін, які ви повинні зробити самі в собі. Зараз ви надмірно інфантильні і пасивні і весь час очікуєте допомоги з боку. Можливо, до такої позиції ви звикли з дитинства, коли з вас здмухували кожну порошинку. Однак настає пора придбання самостійності і відповідальності, час робити уроки з численних минулих помилок. Вам слід впритул зайнятися самоаналізом і приготуватися до прояву ініціативи.
  • Арка. Воскова арка віщує радість, яка тим не менш матиме кілька клопіткий характер - стихійний, вітряний і пахне авантюрою. Можливо, це буде нова закоханість - чарівна і разом з тим «з сумасшедшинкой». Геть усі побоювання: ситуація принесе більше дивідендів, ніж втрат (зрозуміло, мова не про щось матеріальне). Так що можна сміливо спрямовуватися у вир нових емоцій.
  • Аеростат. Витання в хмарах - заняття, звичайно, приємне і необтяжливе. Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення.

Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення

  • Банан. Цей знак закликає проявляти обачність при розмовах про минуле. Ваш улюблений протягом довгого часу може ревнувати вас тихо і непомітно, проте з цього тліючого почуття одного разу може розгорітися розбурхане полум'я. У деяких випадках фігурка банана віщує зраду когось із близького оточення. З найбільшою часткою ймовірності можна говорити про інтриганство з боку колег. Якщо вилилося відразу кілька фруктів, це означає, що ви зіткнетеся з труднощами. Швидше за все, відбудеться це в дорозі (ближній або дальній).
  • Бант. Навіть таке, на перший погляд, проста справа, як зав'язування бантика, іноді здатне запобігти біді. Якщо перевести тлумачення в побутову площину, то, наприклад, завдяки дуже своєчасному загладжування конфлікту з близькими людьми ви отримуєте можливість в скрутну хвилину вдатися до їх допомоги
  • Батон. Віск, що вилився в формі батона, закликає вас замислитися про майбутнього сімейного життя. Ваш кавалер оточений масою приятелів, його комунікабельність дозволяє легко знаходити з усіма спільну мову. Але чи відрізняється його натура пристрасністю і глибиною переживань? Перш ніж зв'язати з ним своє життя, проаналізуйте, чи може ваш обранець віддаватися ніжних почуттів всією душею.
  • Вежа. Воскова вежа означає, що якщо вас раніше щось дивувало, то цього скоро настане кінець. Настає черга дивуватися чогось іншого - новому, тому, з чим вам раніше ніколи не доводилося стикатися. Також цей символ може передвіщати метаморфози, які відбудуться в людині внаслідок крутого підйому по службових сходах і отриманих дивідендів.
  • Келих. Хороший символ, що пророкує нові життєві напрямки з великими перспективами.
  • Бомба. Таким чином у воску відображаються мають місце в ваших взаєминах різкість і навіть грубість. На жаль, ситуація складається набагато гірше очікуваного. Єдиний спосіб відновити мир і гармонію - це проігнорувати всі провокації.
  • Бубен. Восковий бубон символізує пристрасті. Вони можуть носити двоякий характер: з одного боку, це може бути пристрасна любов з драматичним надривом, з іншого - терзання змученого серця з приводу тлінність буття. У спектаклях і кіно за цим, може бути, і цікаво спостерігати, але чи готові ви до того, що такі пристрасті будуть охоплювати вашого обранця? Якою буде ваша реакція - ентузіазм або зневіру? Перш ніж продовжувати серйозні відносини, подумайте про це гарненько.
  • Бублик, бублик - цей символ означає, що занадто багато часу вами витрачається на якусь людину. Приготуйтеся до розчарування: життя покаже, що він цього не заслуговує. Втім, ця проблема вирішиться сама собою.
  • Бумеранг - він і в воску бумеранг. А значить, необачність ваших вчинків повернеться до вас же і буде мати вкрай несприятливі наслідки.
  • Намиста, браслет. Вилиті з воску намиста або браслет - це символ того, що взаємини з коханою людиною стали нагадувати замкнуте коло. Можливо, ворожіння на воску підказує, що прийшов час його розірвати, розімкнути коло буденності і тим самим врятувати любов. Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат.

Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат

  • Відро. Хороший знак, що пророкує удачу в справах, пов'язаних з грошима. А ось в справах серцевих воскове відро не віщує жодних змін.
  • Віяло означає труднощі на робочому місці. Можливі тертя в колективі. Також цей символ застерігає вас від флірту на роботі. Навіть найбільш безневинні загравання можуть зіпсувати відносини з товаришами по службі і дестабілізувати обстановку в колективі. Врятувати ситуацію можна, лише витративши масу фізичних і душевних сил.
  • Віник. Такий результат ворожіння на воску позначає, що скоро з вашого життя «вимететься», немов віником, все погане, привнесене ззовні.
  • Вінок. Якщо віск вилився у вигляді вінка, це знак, що пророкує швидке настання чогось дуже бажаного, довгоочікуваного і дуже радісного. Подія, швидше за все, буде мати безпосереднє відношення до сімейного життя. Вінок може служити, наприклад, символом майбутнього вступу в шлюб.
  • Мотузка. Воскова мотузка - недобрий знак, що передвіщає життєві труднощі. Ще гірше, якщо у мотузки є вузли (це вказує на проблеми зі здоров'ям) або петлі: вони обіцяють складності, пов'язані з грошима.
  • Веделка. Це зображення пропонує вам вдатися до роздумів про своє життя. Чи задоволені ви її перебігом? Вам належить визначитися, залишатися в колишньому руслі або надати ходу життя абсолютно новий напрямок.
  • Виноград з воску. Якщо віск вилився у вигляді винограду, це дуже добрий знак, оскільки він символізує матеріальний добробут і удачу. Попереду у вас міцна дружба і любов, повна романтики.
  • Водоспад з воску - добрий знак, що передвіщає успіх і везіння в справах, пов'язаних з фінансами. Вам залишиться тільки продумати, як раціонально розпорядитися сюрпризом фортуни.
  • Повітряна куля. Добрий символ, що передвіщає сприятливі зміни в житті. У вас буде можливість як би з боку подивитися на проблеми і заново, більш точно оцінити, наскільки вони значущі для вашого життя. Важливо прийняти зміни гідно. Якщо в душі оселяться зазнайство і гординя, то фортуна відвернеться і благополуччя лопне, як проколоті голкою повітряна кулька.
  • Вулкан. Така фігурка з воску попереджає: обережно, стабільна сімейна ситуація з великою часткою ймовірності може різко змінитися. Цілком можливо, що причиною буде хтось із домочадців. Тому всім необхідно стримувати свої почуття і намагатися не провокувати один одного на конфлікт.
  • Гриб символізує здоров'я і довге життя.
  • Дерева. У вас є всі внутрішні ресурси, щоб впоратися з проблемами і досягти в справах успіху, - сила і стійкість духу, надійність, стійкість.
  • Двері. Скоро доля надасть вам якусь можливість. Не пропустіть шанс нею скористатися. Рішучіше відкривайте двері, щоб впустити в своє життя зміни.
  • Диван. Ця фігурка натякає, що пора покинути затишний диван і більше рухатися, адже рух - це життя.
  • Будинок - до швидкого заміжжя і обзаведення господарством. Восковий будинок символізує собою реальний будинок, сім'ю, стосунки між її членами. Ворожіння на воску передрікає сімейне благополуччя, можливо, навіть набуття власного будинку.
  • Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини.

Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини

  • Їжак. Ще трохи - і гострі голочки «їжака» -судьби поранили б вас. Незважаючи на те, що ви уникли цієї долі, на всякий пожежний стоїть не розслаблятися - цей символ пророкує, що в найближчій перспективі доведеться виставляти колючки: вашим інтересам загрожує небезпека.
    У ряді випадків зображення тварини каже, що пора здригнутися і пізнати життя з досі невідомих сторін.
  • Забір. Восковий паркан символізує якісь перепони, які вам доведеться подолати. Не варто засмучуватися і лякатися. Перш за все, ви повинні спробувати розумність своїх дій оцінити з боку і, можливо, підкоригувати стратегію боротьби.
  • Замок. Це зображення розповідає про те, що хтось із вашої пари зберігає сокровенну таємницю, яка заважає подальшому розвитку відносин. Але по-справжньому любляча людина прийме щире визнання партнера гідно. Вам варто більше довіряти один одному.
  • Кома. Якщо в тексті є кома, незрозуміло, що буде написано далі. Тому не дивно, що ця воскова карлючка каже: вам - так само як і іншим людям - не вдасться дізнатися, що відчуває і про що думає ваш обранець.
  • Зірка - дуже добрий символ, який обіцяє щастя, вірну любов і виконання всіх найпотаємніших мрій.
  • Звір попереджає про появу недруга або суперниці, фігура людини віщує нових друзів і покровителів.
  • Змія - ця фігурка може позначати не тільки мудрість і силу, але і небезпека. Серйозним взаєминам, існуючим у вас з обранцем, загрожує підступність ворогів.
  • Знак питання. Такий підсумок ворожіння на воску рекомендує посилити пильність. Перед тим як зважитися на будь-який вчинок, потрібно неодноразово задаватися питанням, чи правильним він буде.
  • Парасолька. Воскова фігурка парасольки уособлює захист від різного роду дрібних неприємностей. Якщо парасольку у відкритому стані, це говорить про те, що боятися вам їх не варто, оскільки профілактичні заходи вже прийняті і ви в змозі тримати ситуацію під контролем. Закритий парасольку віщує отримання підтримки. Крім того, справа може обернутися так, що замість очікуваних проблем доля піднесе вам дуже приємні сюрпризи.
  • Голка - воскове зображення голки говорить про те, що в майбутньому вам доведеться відчути на собі «уколи» знайомих. Будуть вони досить відчутними, а ви, на жаль, - дуже уразливими.
  • Кеглі. Доля дає вам шанс моментально зробити таке придбання, заради якого іншим доводиться довго і наполегливо працювати. Головне - набратися сміливості і зробити точний удар.
  • Кіготь. Така воскова фігурка передрікає небезпеку, можливо, у вигляді нещасного випадку. Є ризик, що ви не впораєтеся з навалилися несприятливими обставинами.
  • Дзвін - звістки здалеку. Дзвін завжди означає новина. симетричний дзвін - добрі вісті, кривої або щербатий - погані; кілька дзвонів - тривога.
  • Кільце - ви на порозі нових відносин: вам запропонують вступити в шлюб, або у вас з кимось зав'яжеться міцна і довга дружба.
  • Комета. Бережіться: старі вороги знову готові активізуватися. Краще спробувати уникнути сутички, однак краще, заготовивши план порятунку, підстрахуватися.
  • Коробка. Які асоціації першими приходять на думку при слові «коробка»? Звичайно, подарунок! Ось і ворожіння на воску віщує тільки все саме добре. Крім того, ви можете отримати і подарунок в буквальному сенсі - той, про який давно мріяли.
  • Хрест. Чітко визначений хрест - це дуже недобрий знак, що передвіщає, що протягом року піде з життя дуже близька людина. Косий хрест .означает, що в наступаючому році гадати можуть очікувати неприємності і хвороби.
    Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів.

Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів

  • Лампа. Добрий знак, Який обещает дуже Радісна Подія або свято. Кроме того, воскова лампочка підказує: в найважчі часи ви можете заклікаті на допомогу спогади про радісні події, Які Дбайливий зберігає ваше серце. Чим Частіше ви будете «включать» своє Внутрішнє освітлення, тім світлішою и Яскраве буде ваше життя.
  • Лист від дерева. Успішний результат ворожіння на воску, що передвіщає грошові доходи. Листя оновлюються щорічно; варто тільки перечекати холоду, і голі гілочки знову покриються ніжною зеленню. Крім цього, воскові листя закликають до обережності: хтось заздрить вашим досягненням і, можливо, плете інтриги.
  • Човен. Готуйтеся до подорожі вже в самий найближчий час. Цілком можливо, що воно буде мати романтичний характер. Якщо човників утворилося кілька, це обіцяє значний комерційний успіх.
  • Маска. Новоутворена з воску маска позначає вашу невпевненість в собі. Вам варто було б більше вірити у власні сили.
  • Мавпочка з воску до зради, фальшивим друзям і брехні.
  • Хмари. Мріяння, шукання, творчість знаходять відображення в цьому символі. Ви в змозі піднятися в хмари мрії, тільки потрібно прислухатися до їх покликом і піти за ними. Всі плани, навіть найсміливіші, успішно реалізуються, удача супроводжує втілення всіх нових ідей. Настав час, коли до мрій залишилося лише рукою подати. Тому ви можете сміливо діставати із скриньки пам'яті дитячі фантазії про грандіозні звершення.
  • Острів. Воскове зображення острова може розповідати про самотність. Побачити водойма, в якому розташований острів, - заглянути до себе в душу і зрозуміти, що ви перебуваєте в ізоляції від зовнішнього світу. Не варто перебувати в такому стані, тим більше що можна спробувати знайти способи перервати свою самотність - наприклад, побудувавши міст або пліт. У багатьох випадках воскової острів може говорити про те, що на деякий час ви можете позбутися звичної свободи пересування, причому не по своїй волі. Ворожіння радить приділити більше уваги своєму здоров'ю і профілактичним заходам щодо його збереження, в іншому випадку ви можете потрапити в лікарню. Також ворожіння обіцяє вам відчуття захищеності, гармонії зі світом, почуття безтурботного щастя. Цілком можливо, що в недалекому майбутньому вам судилося опинитися в місці, з яким пов'язує безліч спогадів.
  • Павук з воску зовсім не є настільки ж недобрим знаком, як справжній. Фінансові труднощі в доступному для огляду майбутньому вам не загрожують.
  • Павутина. Обережно: ви ризикуєте потрапити в чиїсь вміло сплетені мережі. Однак не варто занадто турбуватися з цього приводу, оскільки ви, швидше за все, отримаєте допомогу.
  • Піраміда. Вагомі здобутки, довгий і безтурботне щастя, творча енергія сонця - символом ось чого є воскова піраміда. У більшості випадків її зображення розповідає, що для будівництва власної піраміди, про яку ви мрієте вже так довго, потрібна старанна робота.
  • Підкова здавна вважається символом удачі, і воскове її зображення не є винятком. Ворожіння каже, що у вашому житті починається період суцільного везіння, тому можна сміливо братися і за нові справи, і за відкладені в довгий ящик через сумнівність перспектив. Так само рішуче потрібно вирушати в поїздки ділового характеру, їм теж буде супроводжувати удача. Крім успішності людини, воскова підкова позначає його любов до подорожей і пригод, причому любов ця взаємна. Тому попутники, готелі та ін. трапляються хороші, і в цілому подорожі завжди проходять успішно.
  • Птах з воску - до отримання звісток. Існує ймовірність, що вам належить отримати відповідь на давно цікавило питання, і інформація ця матиме велике значення для подальшого ходу життя. Також цей символ говорить, що проекти, реалізацією яких ви зайняті в даний час, з великою часткою ймовірності будуть зустрінуті прихильно.
  • Рука. Воскова рука - символ різнобічний. Якщо вона відкрита, то означає дружбу - і вже існуючу, і тільки почала зав'язуватися. Кулак говорить про прояв незгоди і протистояння. Крім того, поява воскової руки говорить про існування якогось таємного заступництва. Зображення великий, сильної руки говорить про таких же впливових покровителів. Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи.

Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи

  • Серце. Якщо говорити узагальнено, то воскове серцево символізує любов. Щоб конкретизувати підсумок ворожіння, потрібно звернути увагу на форму фігурки. Чіткі межі, нерозмиті форма зображення віщують щастя в любові. Навпаки, відсутність чітких контурів, наявність прожилок і вже тим більше розколота на декілька частин фігурка є дуже несприятливим знаком, провісником загрожує вам небезпеки.
  • Скелі з воску можуть позначати існування перепон. Їх, найімовірніше, лагодить на вашому шляху якась впливова персона. Її протидію настольно відкрито і активно, що практично не залишає можливості боротися. «Розумний в гору не піде, розумний гору обійде» - ось яку прислів'я треба взяти на озброєння в даному випадку.
  • Точка, крапля одинична. Якщо з воску вилилася точка, слід уважно розглянути зображення, що вийшло поруч. Якщо сусідній символ має сприятливе значення, проявиться воно більш яскраво. А якщо знак виявиться недобрим, то воскова точка пом'якшить наслідки його втілення в життя.
  • Трикутник. Якщо вершина трикутника спрямована вгору, це добрий знак, який повідомляє, що ви раптово станете одержувачем великої грошової суми або ж що вас чекає вдала зустріч. У разі ж, якщо вершина трикутника дивиться вниз, це проливає світло на події в житті близької або просто знайомої людини. Йому доведеться втратити колишній вплив або розлучитися з займаної посади. В цілому ж дивиться вниз геометрична фігура в будь-якому випадку віщує дуже серйозні проблеми.
  • Чотирикутник. Цей знак стабільності, спокою, захищеності пропонує гадати залишити все як є: стан речей зараз не потребує корекції.
  • Квітка з застиглого воску - дуже хороший знак. Він відображає не тільки ваше радісне стан душі, що передається всім оточуючим, але блискучі перспективи. Вас чекають щасливі часи. У справах буде супроводжувати успіх, найсміливіші амбіції і мрії стануть реальністю. Крім того, кількості ваших друзів, котрі радіють спілкуванню з вами, можна тільки позаздрити.
  • Людина. Ворожіння пророкує, що буквально в найближчому майбутньому ви зустрінетеся з людиною, з яким у вас зав'яжеться щира і віддана дружба.
  • Куля, коло, колесо - стабільність і процвітання в житті. Колеса котяться, а ви рухаєтеся до своєї удачі - ось про що говорить ці фігурки.
  • Штани - розвилка шляху, перехрестя. віщують швидкий вибір на життєвому шляху.
  • Яблуко - символ життя, мудрості, здоров'я. Чим більше схожа фігура на даний яблуко, тим краще її значення.
    Якщо плід вийшов кривої, має неправильну форму, то він буде позначати, що вам доведеться долати спокуси.
  • Яйце - древній символ прихованого, непроявлену. Може означати страхи, побоювання, але може символізувати і просто початок чогось нового.
  • Якір. Такий результат ворожіння може бути відображенням досягнутого вами високого суспільного становища. У ряді випадків якір можна трактувати як рекомендацію зайнятися зміцненням життєвих позицій. Також ця воскова фігурка прозоро натякає, що пора зайнятися впритул накопиченими проблемами, які мають відношення до подій навколо вас подій. Надто вже довго ви воліли їх не помічати! Якщо ви почнете своєчасні кроки, все вирішиться благополучно. Іноді якір повідомляє, що всі складності - явище тимчасове і що вони можуть бути пов'язані із занадто повільним просуванням по кар'єрних сходах.
  • Яма - несприятливий знак, може передвіщати важкі хвороби.
  • Яхта. Якщо віск вилився в формі яхти, можна готуватися до великих фінансових втрат.

Ворожіння на Різдво на свічці - простий і достовірний ритуал, що допомагає зазирнути в майбутнє. Для отримання максимально правдивого результату рекомендується ворожити - після півночі.

А щоб трохи потішити вас, пропоную он-лайн ворожіння:

PS. Для того, щоб отримати ідеальне передбачення, виконуючи різдвяні ворожіння на воску, слід дотримуватися деяких правил. Краще використовувати церковні свічки або бджолиний віск - вони ідеальні для ворожінь.
Те ж стосується води, яку використовують для ритуалу - потрібна природна, джерельна або талий сніг. Ідеально використовувати воду, взяту з церкви на Водохреще або інші релігійні свята. В крайньому випадку, можна заморозити будь-яку воду, а перед обрядом дати їй розтанути.
Існує ще одне, незаслужено забуте правило: покласти на дно посудини з водою невелике дзеркало і лити віск якраз в те місце, де воно лежить. Дзеркало відобразить енергію на віск більш ємко, і образ, отриманий в процесі ритуалу, буде містити максимум корисної інформації. Використання всіх цих нюансів дозволить перетворити Святочні ворожіння на воску в бездоганне пророкування.

Дивіться також:

різдвяні ворожіння

Китайське ворожіння на рисі відповість на будь-яке питання

Ворожіння по "Книзі змін"

Різдвяні (святочні) гадання: ворожіння на воску. Обговорення на LiveInternet

Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє ...
Жінки, як народ більш цікавий, завжди прагнули хоч одним оком заглянути в майбутнє
Та й самі різдвяні канікули овіяні серпанком містики, тому саме час згадати про зимові ворожіння.
І навіть якщо ви скептично ставитеся до всякого роду забобонів, спробуйте, раптом вийде?

Святочні ворожіння проводяться від Різдвяного святвечора (з вечора 6 січня) до Водохреща (19 січня) - кажуть, саме в цей час особливо гуляє всяка нечисть, а ворожіння це і є зв'язок з нечистою силою. Однак найбільш сприятливими днями для ворожінь вважаються Різдвяний, Василівський (під Старий новий рік) і Водохресні вечора, оскільки в цей час спостерігається особлива активність нечистої сили і душ небіжчиків
Способів таких ворожінь досить багато, і кожне має відбуватися в певний час доби: ввечері, після півночі або безпосередньо перед сном.

Місце вибирали нежитлове - баню, сіни, підвал, комору (так, у наших прабабусь умов було більше), головне, щоб в приміщеннях, де гадали, не було ікон. А ще де водиться нечиста сила, знаєте? Неважко згадати, що в казках біс часто з'являється з води, тому ворожили у ополонці, колодязя, в крайньому випадку - у блюдця з водою. Нам, міським жителям, мабуть, доведеться обмежитися останнім. Крім того, може нечисть і в дзеркало виглядати, з ним, я думаю, проблеми не стане.

Необхідно відповідне одягнутися, вірніше, роздягнутися - знімаємо хрест, пояс, розв'язуємо всі вузли на одязі, розплітаємо волосся. Все це теж допомагає легше увійти в контакт з нечистою силою. А тепер наберіться терпіння і сміливості. Будемо гадати.
І ворожити на воску.

Раніше для ворожіння на воску розтоплювали бджолиний віск, але в наші дні для цього простіше використовувати звичайну свічку. Коли запалена свічка розгориться, її нахиляють над мискою з водою, даючи воску стекти. Так повторюють 2-3 рази, щоб у воді утворилася достатня кількість застиглих воскових крапель.

Або беруть товсту свічку, запалюють її і деякий час чекають, щоб вона сильніша оплавилася. Потім нахиляють свічку над водою, щоб розплавлений віск витік в неї.

Іноді роблять по-іншому. Перед початком гадання на воску, візьміть свічку і, поламавши її на дрібні шматочки, покладіть в ложку, яку потім нагрівайте над однією із запалених свічок, щоб розтопити віск. Коли шматочки воску повністю розплавляться, швидко вилийте вміст в холодну воду і розгляньте отримані фігури.
Потім робляться передбачення долі по відбивається у воді фігурам і знакам. Ці тлумачення ґрунтуються не стільки на чітких правилах, скільки на простих і зрозумілих асоціаціях ( «кільце - до весілля» і т.п.).

Природно, найважливіше - правильно розтлумачити символи. Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети.

Адже це можуть бути і люди, і тварини, і предмети

Слід залучити все уяву і увагу для того, щоб розпізнати зображення. Іноді воскові фігури розглядають через світло свічки і вже по тіні визначають, що це може бути.
Важливо пам'ятати, що віск, застиглий в воді, дуже часто передає інформацію про небезпеки або загрози, а також про людей, які несуть негатив.

Щоб зрозуміти логіку ворожіння на воску, досить запам'ятати лише кілька основних прикладів.

  • Безліч маленьких окремих крапельок віщують грошові надходження. Можливо, це буде довгоочікувана виплата колись зароблених грошей, а може, гроші начебто зваляться з неба. Сума буде невеликою, але достатньою, щоб отримати задоволення від її використання.
    Якщо при цьому крапельки виявилися ув'язненими в коло, то це говорить про появу можливостей для відпочинку.
  • Великі краплі застиглого воску символізують великі події, які очікують гадати в новому році.
  • Смуги. Якщо застиглий в воді віск утворює смуги - це до дороги, тобто до поїздок, подорожей.
  • Зірочки з воску - ваш зоряний час, символізують удачу у всіх справах.
  • Якщо віск осів на дно млинцем - заміжжя буде ще не скоро.
  • Автомобіль. Віск застиг у вигляді автомобіля - сама доля відправляє вас у новий шлях, який повинен стати щасливим. Нові можливості, новий спосіб життя вже чекають вас! Авто як би вельми прозоро дає зрозуміти: настав час міняти себе, вистачить стояти на місці, не дайте захопити себе ліні і апатії. Крім того, це ще й яскравий сексуальний символ.
  • Айсберг. Знак, що попереджає про те, що вас чекають небезпеки. Поглиблюються вони тим, що мають прихований характер, - про це розкажуть гострі кути фігурки. Вона ясно дає зрозуміти, що ви бачите тільки «верхівку» складнощів у взаєминах. Насправді вони лежать набагато глибше. Не завадить обачність: новий коханий може перетворитися в джерело головного болю.
  • Акула. Віск, застиглий у вигляді акули, повідомляє, що потрібна особлива обережність: у вас з'явився ворог, причому це не звичайний недоброзичливець, а приховує свої наміри могутня людина. Образ акули можна витлумачити і по-іншому. Ваша ділове життя з якихось причин виявилася небайдужою для якоїсь дуже впливовою персони. Чи не особливо переймаючись, цей таємничий людина здатна запросто вивести з гри всіх ваших основних конкурентів.
  • Янгол. Це провісник змін, які ви повинні зробити самі в собі. Зараз ви надмірно інфантильні і пасивні і весь час очікуєте допомоги з боку. Можливо, до такої позиції ви звикли з дитинства, коли з вас здмухували кожну порошинку. Однак настає пора придбання самостійності і відповідальності, час робити уроки з численних минулих помилок. Вам слід впритул зайнятися самоаналізом і приготуватися до прояву ініціативи.
  • Арка. Воскова арка віщує радість, яка тим не менш матиме кілька клопіткий характер - стихійний, вітряний і пахне авантюрою. Можливо, це буде нова закоханість - чарівна і разом з тим «з сумасшедшинкой». Геть усі побоювання: ситуація принесе більше дивідендів, ніж втрат (зрозуміло, мова не про щось матеріальне). Так що можна сміливо спрямовуватися у вир нових емоцій.
  • Аеростат. Витання в хмарах - заняття, звичайно, приємне і необтяжливе. Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення.

Однак восковий аеростат закликає з ним покінчити і нарешті звернути увагу на реальне життя з її проблемами, які вимагають невідкладного рішення

  • Банан. Цей знак закликає проявляти обачність при розмовах про минуле. Ваш улюблений протягом довгого часу може ревнувати вас тихо і непомітно, проте з цього тліючого почуття одного разу може розгорітися розбурхане полум'я. У деяких випадках фігурка банана віщує зраду когось із близького оточення. З найбільшою часткою ймовірності можна говорити про інтриганство з боку колег. Якщо вилилося відразу кілька фруктів, це означає, що ви зіткнетеся з труднощами. Швидше за все, відбудеться це в дорозі (ближній або дальній).
  • Бант. Навіть таке, на перший погляд, проста справа, як зав'язування бантика, іноді здатне запобігти біді. Якщо перевести тлумачення в побутову площину, то, наприклад, завдяки дуже своєчасному загладжування конфлікту з близькими людьми ви отримуєте можливість в скрутну хвилину вдатися до їх допомоги
  • Батон. Віск, що вилився в формі батона, закликає вас замислитися про майбутнього сімейного життя. Ваш кавалер оточений масою приятелів, його комунікабельність дозволяє легко знаходити з усіма спільну мову. Але чи відрізняється його натура пристрасністю і глибиною переживань? Перш ніж зв'язати з ним своє життя, проаналізуйте, чи може ваш обранець віддаватися ніжних почуттів всією душею.
  • Вежа. Воскова вежа означає, що якщо вас раніше щось дивувало, то цього скоро настане кінець. Настає черга дивуватися чогось іншого - новому, тому, з чим вам раніше ніколи не доводилося стикатися. Також цей символ може передвіщати метаморфози, які відбудуться в людині внаслідок крутого підйому по службових сходах і отриманих дивідендів.
  • Келих. Хороший символ, що пророкує нові життєві напрямки з великими перспективами.
  • Бомба. Таким чином у воску відображаються мають місце в ваших взаєминах різкість і навіть грубість. На жаль, ситуація складається набагато гірше очікуваного. Єдиний спосіб відновити мир і гармонію - це проігнорувати всі провокації.
  • Бубен. Восковий бубон символізує пристрасті. Вони можуть носити двоякий характер: з одного боку, це може бути пристрасна любов з драматичним надривом, з іншого - терзання змученого серця з приводу тлінність буття. У спектаклях і кіно за цим, може бути, і цікаво спостерігати, але чи готові ви до того, що такі пристрасті будуть охоплювати вашого обранця? Якою буде ваша реакція - ентузіазм або зневіру? Перш ніж продовжувати серйозні відносини, подумайте про це гарненько.
  • Бублик, бублик - цей символ означає, що занадто багато часу вами витрачається на якусь людину. Приготуйтеся до розчарування: життя покаже, що він цього не заслуговує. Втім, ця проблема вирішиться сама собою.
  • Бумеранг - він і в воску бумеранг. А значить, необачність ваших вчинків повернеться до вас же і буде мати вкрай несприятливі наслідки.
  • Намиста, браслет. Вилиті з воску намиста або браслет - це символ того, що взаємини з коханою людиною стали нагадувати замкнуте коло. Можливо, ворожіння на воску підказує, що прийшов час його розірвати, розімкнути коло буденності і тим самим врятувати любов. Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат.

Важливо продумати рішення, які можуть дати такий хороший результат

  • Відро. Хороший знак, що пророкує удачу в справах, пов'язаних з грошима. А ось в справах серцевих воскове відро не віщує жодних змін.
  • Віяло означає труднощі на робочому місці. Можливі тертя в колективі. Також цей символ застерігає вас від флірту на роботі. Навіть найбільш безневинні загравання можуть зіпсувати відносини з товаришами по службі і дестабілізувати обстановку в колективі. Врятувати ситуацію можна, лише витративши масу фізичних і душевних сил.
  • Віник. Такий результат ворожіння на воску позначає, що скоро з вашого життя «вимететься», немов віником, все погане, привнесене ззовні.
  • Вінок. Якщо віск вилився у вигляді вінка, це знак, що пророкує швидке настання чогось дуже бажаного, довгоочікуваного і дуже радісного. Подія, швидше за все, буде мати безпосереднє відношення до сімейного життя. Вінок може служити, наприклад, символом майбутнього вступу в шлюб.
  • Мотузка. Воскова мотузка - недобрий знак, що передвіщає життєві труднощі. Ще гірше, якщо у мотузки є вузли (це вказує на проблеми зі здоров'ям) або петлі: вони обіцяють складності, пов'язані з грошима.
  • Веделка. Це зображення пропонує вам вдатися до роздумів про своє життя. Чи задоволені ви її перебігом? Вам належить визначитися, залишатися в колишньому руслі або надати ходу життя абсолютно новий напрямок.
  • Виноград з воску. Якщо віск вилився у вигляді винограду, це дуже добрий знак, оскільки він символізує матеріальний добробут і удачу. Попереду у вас міцна дружба і любов, повна романтики.
  • Водоспад з воску - добрий знак, що передвіщає успіх і везіння в справах, пов'язаних з фінансами. Вам залишиться тільки продумати, як раціонально розпорядитися сюрпризом фортуни.
  • Повітряна куля. Добрий символ, що передвіщає сприятливі зміни в житті. У вас буде можливість як би з боку подивитися на проблеми і заново, більш точно оцінити, наскільки вони значущі для вашого життя. Важливо прийняти зміни гідно. Якщо в душі оселяться зазнайство і гординя, то фортуна відвернеться і благополуччя лопне, як проколоті голкою повітряна кулька.
  • Вулкан. Така фігурка з воску попереджає: обережно, стабільна сімейна ситуація з великою часткою ймовірності може різко змінитися. Цілком можливо, що причиною буде хтось із домочадців. Тому всім необхідно стримувати свої почуття і намагатися не провокувати один одного на конфлікт.
  • Гриб символізує здоров'я і довге життя.
  • Дерева. У вас є всі внутрішні ресурси, щоб впоратися з проблемами і досягти в справах успіху, - сила і стійкість духу, надійність, стійкість.
  • Двері. Скоро доля надасть вам якусь можливість. Не пропустіть шанс нею скористатися. Рішучіше відкривайте двері, щоб впустити в своє життя зміни.
  • Диван. Ця фігурка натякає, що пора покинути затишний диван і більше рухатися, адже рух - це життя.
  • Будинок - до швидкого заміжжя і обзаведення господарством. Восковий будинок символізує собою реальний будинок, сім'ю, стосунки між її членами. Ворожіння на воску передрікає сімейне благополуччя, можливо, навіть набуття власного будинку.
  • Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини.

Дракон - «високий політ», здійснення надій, завершення праці або народження дитини

  • Їжак. Ще трохи - і гострі голочки «їжака» -судьби поранили б вас. Незважаючи на те, що ви уникли цієї долі, на всякий пожежний стоїть не розслаблятися - цей символ пророкує, що в найближчій перспективі доведеться виставляти колючки: вашим інтересам загрожує небезпека.
    У ряді випадків зображення тварини каже, що пора здригнутися і пізнати життя з досі невідомих сторін.
  • Забір. Восковий паркан символізує якісь перепони, які вам доведеться подолати. Не варто засмучуватися і лякатися. Перш за все, ви повинні спробувати розумність своїх дій оцінити з боку і, можливо, підкоригувати стратегію боротьби.
  • Замок. Це зображення розповідає про те, що хтось із вашої пари зберігає сокровенну таємницю, яка заважає подальшому розвитку відносин. Але по-справжньому любляча людина прийме щире визнання партнера гідно. Вам варто більше довіряти один одному.
  • Кома. Якщо в тексті є кома, незрозуміло, що буде написано далі. Тому не дивно, що ця воскова карлючка каже: вам - так само як і іншим людям - не вдасться дізнатися, що відчуває і про що думає ваш обранець.
  • Зірка - дуже добрий символ, який обіцяє щастя, вірну любов і виконання всіх найпотаємніших мрій.
  • Звір попереджає про появу недруга або суперниці, фігура людини віщує нових друзів і покровителів.
  • Змія - ця фігурка може позначати не тільки мудрість і силу, але і небезпека. Серйозним взаєминам, існуючим у вас з обранцем, загрожує підступність ворогів.
  • Знак питання. Такий підсумок ворожіння на воску рекомендує посилити пильність. Перед тим як зважитися на будь-який вчинок, потрібно неодноразово задаватися питанням, чи правильним він буде.
  • Парасолька. Воскова фігурка парасольки уособлює захист від різного роду дрібних неприємностей. Якщо парасольку у відкритому стані, це говорить про те, що боятися вам їх не варто, оскільки профілактичні заходи вже прийняті і ви в змозі тримати ситуацію під контролем. Закритий парасольку віщує отримання підтримки. Крім того, справа може обернутися так, що замість очікуваних проблем доля піднесе вам дуже приємні сюрпризи.
  • Голка - воскове зображення голки говорить про те, що в майбутньому вам доведеться відчути на собі «уколи» знайомих. Будуть вони досить відчутними, а ви, на жаль, - дуже уразливими.
  • Кеглі. Доля дає вам шанс моментально зробити таке придбання, заради якого іншим доводиться довго і наполегливо працювати. Головне - набратися сміливості і зробити точний удар.
  • Кіготь. Така воскова фігурка передрікає небезпеку, можливо, у вигляді нещасного випадку. Є ризик, що ви не впораєтеся з навалилися несприятливими обставинами.
  • Дзвін - звістки здалеку. Дзвін завжди означає новина. симетричний дзвін - добрі вісті, кривої або щербатий - погані; кілька дзвонів - тривога.
  • Кільце - ви на порозі нових відносин: вам запропонують вступити в шлюб, або у вас з кимось зав'яжеться міцна і довга дружба.
  • Комета. Бережіться: старі вороги знову готові активізуватися. Краще спробувати уникнути сутички, однак краще, заготовивши план порятунку, підстрахуватися.
  • Коробка. Які асоціації першими приходять на думку при слові «коробка»? Звичайно, подарунок! Ось і ворожіння на воску віщує тільки все саме добре. Крім того, ви можете отримати і подарунок в буквальному сенсі - той, про який давно мріяли.
  • Хрест. Чітко визначений хрест - це дуже недобрий знак, що передвіщає, що протягом року піде з життя дуже близька людина. Косий хрест .означает, що в наступаючому році гадати можуть очікувати неприємності і хвороби.
    Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів.

Нечіткий, розмитий воскової хрест - знак невеликих проблем і фінансових труднощів

  • Лампа. Добрий знак, який обіцяє дуже радісна подія або свято. Крім того, воскова лампочка підказує: в найважчі часи ви можете закликати на допомогу спогади про радісні події, які дбайливо зберігає ваше серце. Чим частіше ви будете «включати» своє внутрішнє освітлення, тим світлішою і яскравою буде ваше життя.
  • Лист від дерева. Успішний результат ворожіння на воску, що передвіщає грошові доходи. Листя оновлюються щорічно; варто тільки перечекати холоду, і голі гілочки знову покриються ніжною зеленню. Крім цього, воскові листя закликають до обережності: хтось заздрить вашим досягненням і, можливо, плете інтриги.
  • Човен. Готуйтеся до подорожі вже в самий найближчий час. Цілком можливо, що воно буде мати романтичний характер. Якщо човників утворилося кілька, це обіцяє значний комерційний успіх.
  • Маска. Новоутворена з воску маска позначає вашу невпевненість в собі. Вам варто було б більше вірити у власні сили.
  • Мавпочка з воску до зради, фальшивим друзям і брехні.
  • Хмари. Мріяння, шукання, творчість знаходять відображення в цьому символі. Ви в змозі піднятися в хмари мрії, тільки потрібно прислухатися до їх покликом і піти за ними. Всі плани, навіть найсміливіші, успішно реалізуються, удача супроводжує втілення всіх нових ідей. Настав час, коли до мрій залишилося лише рукою подати. Тому ви можете сміливо діставати із скриньки пам'яті дитячі фантазії про грандіозні звершення.
  • Острів. Воскове зображення острова може розповідати про самотність. Побачити водойма, в якому розташований острів, - заглянути до себе в душу і зрозуміти, що ви перебуваєте в ізоляції від зовнішнього світу. Не варто перебувати в такому стані, тим більше що можна спробувати знайти способи перервати свою самотність - наприклад, побудувавши міст або пліт. У багатьох випадках воскової острів може говорити про те, що на деякий час ви можете позбутися звичної свободи пересування, причому не по своїй волі. Ворожіння радить приділити більше уваги своєму здоров'ю і профілактичним заходам щодо його збереження, в іншому випадку ви можете потрапити в лікарню. Також ворожіння обіцяє вам відчуття захищеності, гармонії зі світом, почуття безтурботного щастя. Цілком можливо, що в недалекому майбутньому вам судилося опинитися в місці, з яким пов'язує безліч спогадів.
  • Павук з воску зовсім не є настільки ж недобрим знаком, як справжній. Фінансові труднощі в доступному для огляду майбутньому вам не загрожують.
  • Павутина. Обережно: ви ризикуєте потрапити в чиїсь вміло сплетені мережі. Однак не варто занадто турбуватися з цього приводу, оскільки ви, швидше за все, отримаєте допомогу.
  • Піраміда. Вагомі здобутки, довгий і безтурботне щастя, творча енергія сонця - символом ось чого є воскова піраміда. У більшості випадків її зображення розповідає, що для будівництва власної піраміди, про яку ви мрієте вже так довго, потрібна старанна робота.
  • Підкова здавна вважається символом удачі, і воскове її зображення не є винятком. Ворожіння каже, що у вашому житті починається період суцільного везіння, тому можна сміливо братися і за нові справи, і за відкладені в довгий ящик через сумнівність перспектив. Так само рішуче потрібно вирушати в поїздки ділового характеру, їм теж буде супроводжувати удача. Крім успішності людини, воскова підкова позначає його любов до подорожей і пригод, причому любов ця взаємна. Тому попутники, готелі та ін. трапляються хороші, і в цілому подорожі завжди проходять успішно.
  • Птах з воску - до отримання звісток. Існує ймовірність, що вам належить отримати відповідь на давно цікавило питання, і інформація ця матиме велике значення для подальшого ходу життя. Також цей символ говорить, що проекти, реалізацією яких ви зайняті в даний час, з великою часткою ймовірності будуть зустрінуті прихильно.
  • Рука. Воскова рука - символ різнобічний. Якщо вона відкрита, то означає дружбу - і вже існуючу, і тільки почала зав'язуватися. Кулак говорить про прояв незгоди і протистояння. Крім того, поява воскової руки говорить про існування якогось таємного заступництва. Зображення великий, сильної руки говорить про таких же впливових покровителів. Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи.

Отримуючи їх допомогу, можна без коливань братися за будь-які справи

  • Серце. Якщо говорити узагальнено, то воскове серцево символізує любов. Щоб конкретизувати підсумок ворожіння, потрібно звернути увагу на форму фігурки. Чіткі межі, нерозмиті форма зображення віщують щастя в любові. Навпаки, відсутність чітких контурів, наявність прожилок і вже тим більше розколота на декілька частин фігурка є дуже несприятливим знаком, провісником загрожує вам небезпеки.
  • Скелі з воску можуть позначати існування перепон. Їх, найімовірніше, лагодить на вашому шляху якась впливова персона. Її протидію настольно відкрито і активно, що практично не залишає можливості боротися. «Розумний в гору не піде, розумний гору обійде» - ось яку прислів'я треба взяти на озброєння в даному випадку.
  • Точка, крапля одинична. Якщо з воску вилилася точка, слід уважно розглянути зображення, що вийшло поруч. Якщо сусідній символ має сприятливе значення, проявиться воно більш яскраво. А якщо знак виявиться недобрим, то воскова точка пом'якшить наслідки його втілення в життя.
  • Трикутник. Якщо вершина трикутника спрямована вгору, це добрий знак, який повідомляє, що ви раптово станете одержувачем великої грошової суми або ж що вас чекає вдала зустріч. У разі ж, якщо вершина трикутника дивиться вниз, це проливає світло на події в житті близької або просто знайомої людини. Йому доведеться втратити колишній вплив або розлучитися з займаної посади. В цілому ж дивиться вниз геометрична фігура в будь-якому випадку віщує дуже серйозні проблеми.
  • Чотирикутник. Цей знак стабільності, спокою, захищеності пропонує гадати залишити все як є: стан речей зараз не потребує корекції.
  • Квітка з застиглого воску - дуже хороший знак. Він відображає не тільки ваше радісне стан душі, що передається всім оточуючим, але блискучі перспективи. Вас чекають щасливі часи. У справах буде супроводжувати успіх, найсміливіші амбіції і мрії стануть реальністю. Крім того, кількості ваших друзів, котрі радіють спілкуванню з вами, можна тільки позаздрити.
  • Людина. Ворожіння пророкує, що буквально в найближчому майбутньому ви зустрінетеся з людиною, з яким у вас зав'яжеться щира і віддана дружба.
  • Куля, коло, колесо - стабільність і процвітання в житті. Колеса котяться, а ви рухаєтеся до своєї удачі - ось про що говорить ці фігурки.
  • Штани - розвилка шляху, перехрестя. віщують швидкий вибір на життєвому шляху.
  • Яблуко - символ життя, мудрості, здоров'я. Чим більше схожа фігура на даний яблуко, тим краще її значення.
    Якщо плід вийшов кривої, має неправильну форму, то він буде позначати, що вам доведеться долати спокуси.
  • Яйце - древній символ прихованого, непроявлену. Може означати страхи, побоювання, але може символізувати і просто початок чогось нового.
  • Якір. Такий результат ворожіння може бути відображенням досягнутого вами високого суспільного становища. У ряді випадків якір можна трактувати як рекомендацію зайнятися зміцненням життєвих позицій. Також ця воскова фігурка прозоро натякає, що пора зайнятися впритул накопиченими проблемами, які мають відношення до подій навколо вас подій. Надто вже довго ви воліли їх не помічати! Якщо ви почнете своєчасні кроки, все вирішиться благополучно. Іноді якір повідомляє, що всі складності - явище тимчасове і що вони можуть бути пов'язані із занадто повільним просуванням по кар'єрних сходах.
  • Яма - несприятливий знак, може передвіщати важкі хвороби.
  • Яхта. Якщо віск вилився в формі яхти, можна готуватися до великих фінансових втрат.

Ворожіння на Різдво на свічці - простий і достовірний ритуал, що допомагає зазирнути в майбутнє. Для отримання максимально правдивого результату рекомендується ворожити - після півночі.

А щоб трохи потішити вас, пропоную он-лайн ворожіння:

PS. Для того, щоб отримати ідеальне передбачення, виконуючи різдвяні ворожіння на воску, слід дотримуватися деяких правил. Краще використовувати церковні свічки або бджолиний віск - вони ідеальні для ворожінь.
Те ж стосується води, яку використовують для ритуалу - потрібна природна, джерельна або талий сніг. Ідеально використовувати воду, взяту з церкви на Водохреще або інші релігійні свята. В крайньому випадку, можна заморозити будь-яку воду, а перед обрядом дати їй розтанути.
Існує ще одне, незаслужено забуте правило: покласти на дно посудини з водою невелике дзеркало і лити віск якраз в те місце, де воно лежить. Дзеркало відобразить енергію на віск більш ємко, і образ, отриманий в процесі ритуалу, буде містити максимум корисної інформації. Використання всіх цих нюансів дозволить перетворити Святочні ворожіння на воску в бездоганне пророкування.

Дивіться також:

різдвяні ворожіння

Китайське ворожіння на рисі відповість на будь-яке питання

Ворожіння по "Книзі змін"

І навіть якщо ви скептично ставитеся до всякого роду забобонів, спробуйте, раптом вийде?
А ще де водиться нечиста сила, знаєте?
Але чи відрізняється його натура пристрасністю і глибиною переживань?
У спектаклях і кіно за цим, може бути, і цікаво спостерігати, але чи готові ви до того, що такі пристрасті будуть охоплювати вашого обранця?
Якою буде ваша реакція - ентузіазм або зневіру?
Чи задоволені ви її перебігом?
Які асоціації першими приходять на думку при слові «коробка»?
І навіть якщо ви скептично ставитеся до всякого роду забобонів, спробуйте, раптом вийде?
А ще де водиться нечиста сила, знаєте?
Але чи відрізняється його натура пристрасністю і глибиною переживань?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com