рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Разогреватель для воску і парафіну - купити професійні засоби для косметичних процедур в інтернет-магазині Галерея косметики

  1. Поради щодо вибору

Воскоплав - це електричний прилад для підготовки воску до проведення депіляції: розігрів до потрібної температури і консистенції і підтримання оптимальної температури і консистенції до кінця процедури.

Конструкція пристрою нескладна: воскплав складається з нагрівального елементу, ємності для воску, кнопки управління, індикатора нагріву і шнура живлення. Сучасні прилади оснащені терморегуляторами, за допомогою яких встановлюється оптимальна температура. Завдяки цьому віск не перегрівається, і виключені опіки. У цьому істотну перевагу воскоплава перед водяною банею, де температура визначається на око.

Воскоплав полегшує і прискорює процес депіляції, ізвалять від необхідності багаторазово підігрівати віск, завдяки чому процедура стає набагато більш комфортною.


Види воскоплава для депіляції

Нагрівачі адаптовані під форму випуску воску, а він пропонується в основному в картриджах і банках. Розрізняють три типи приладів.

Воскоплави касетні (картріджниє)

Компактні і зручні в побутовому використанні. А картіджние воскоплави з базою відразу для декількох картриджів підходять майстрам з великим потоком клієнтів. має вигляд футляра, куди вставляється картридж. Більшість сучасних касетних воскоплава універсальні: пристосовані для використання стандартних картриджів об'ємом 100 мл.

Воскоплави банкові

Призначені для розігріву великого обсягу воску і тому більше підходять для салонної депіляції. Також прилад дозволяє працювати з гарячим воском, який використовується для видалення твердих волосся і наноситься шпателем. Такі прилади розраховані на розігрів воску в банках місткістю до 800 мл.

комбіновані пристрої

Підходять для салонних процедур по ряду причин: більш габаритні, призначені для розігріву воску в великих обсягах, має контейнери для банок і картриджів. Мінус - вони значно дорожче двох попередніх категорій. Плюс - можна одночасно підготувати віск для різних зон депіляції.

Поради щодо вибору

Для депіляції в домашніх умовах зручно використовувати воскоплави для картриджів. Вони компактні і гранично прості в застосуванні. Є моделі, що працюють безпосередньо від мережі, і через базу. Останні зручні тим, що не вимагають кожен раз виймати пристрій з розетки.
Тим, хто займається депіляцією професійно, краще купити воскоплав для банок або комбіновану модель. У цьому питанні все залежить від обсягу роботи. Іноді досить приладу з контейнером для банки на 400 мл і двох картриджів, в інших випадках може знадобитися баночний воскоплав на 800 мл і окремий касетний прилад на 2-3 картриджа.
Незважаючи на те що вибір воскоплава для депіляції - питання особистих уподобань, одне правило залишається незмінним - зупинитися стоїть на товар перевіреного виробника. В Галереї косметики ви зможете вибрати підходящий воскоплав від одного з відомих світових виробників і отримати його з безкоштовною доставкою в будь-який регіон країни.

Як підібрати віск для депіляції?


Як підібрати віск для депіляції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com