рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Епіляція верхньої губи: відгуки. Чи можна позбутися від вусиків?

  1. Шугарінг: епіляція верхньої губи в домашніх умовах
  2. епіляція фітосмола
  3. Лазерне видалення вусиків
  4. Електроепіляція
  5. Фотоепіляція верхньої губи: відгуки
  6. елос епіляція

Якою б не була причина появи небажаних волосся над верхньою губою: генетична схильність або зміни гормонального рівня - відповідь на питання про те, як позбутися від вусиків, шукає кожна жінка, яка зіткнулася з цією проблемою. Сьогодні ми розповімо про найпопулярніші способи позбавлення від вусиків, за допомогою такого методу, як епіляція верхньої губи - відгуки звичайних людей допоможуть розібратися з тим, де краще проводити процедуру, і чи можна позбутися від вусиків назавжди за допомогою нових технологій?

Якою б не була причина появи небажаних волосся над верхньою губою: генетична схильність або зміни гормонального рівня - відповідь на питання про те, як позбутися від вусиків, шукає кожна жінка, яка зіткнулася з цією проблемою

Найпопулярніші способи епіляції верхньої губи

У сучасній косметології відомо кілька способів, які допоможуть усунути цю проблему. На відміну від депіляції, яка має на увазі позбавлення тільки від видимої частини волосся, епіляція - більш ефективна процедура.

Після її проведення руйнується волосяна фолікула - основа, з якої росте волосся. При систематичному видаленні волосся таким способом, як епіляція верхньої губи, відгуки про яку ви знайдете в статті, від вусиків можна позбутися на більш тривалий термін, ніж при депіляції, а деякі сучасні технології обіцяють усунути цю проблему назавжди.

Найпопулярнішими методами епіляції верхньої губи, відгуки це підтверджують, вважаються:

  • шугарінг
  • воскова епіляція
  • епіляція фітосмола
  • лазерна епіляція
  • електроепіляція
  • фотоепіляція
  • елос епіляція

Для того, щоб позбутися від волосся над верхньою губою, жінкам доводиться або звертатися в салон, або видаляти волосся будинку. Давайте розглянемо, за допомогою яких способів можна прибрати вусики і вдома, і в салоні, а які вимагають тільки звернення в салон.

Шугарінг: епіляція верхньої губи в домашніх умовах

Цю послугу вам запропонують в будь-якому салоні. Коштує вона від 5 до 10 доларів, в залежності від місця розташування, престижності салону або клініки, досвідченості майстра. Триває сеанс всього 1 хвилину.

Багато хто вважає, що це не коштує таких грошей: епіляція верхньої губи шугарінг, відгуки вас переконають в цьому, прекрасно проводиться самими жінками в домашніх умовах.

Для шугаринга використовується суміш, яка виходить з води, цукру і лимонного соку. Про те, як її приготувати, ми розповідали в статті про епіляцію зони бікіні - відгуки і поради реальних людей.

Суть процедури подібна з проведенням воскової епіляції, але шугарінг менш болісний спосіб, а також більш доступний.

Ви можете зробити шугарінг в салоні, щоб подивитися, як робиться епіляція верхньої губи (відгуки радять вчинити саме так), а потім видаляти вусики самостійно.

  • «Щоб досягти потрібної консистенції суміші, потрібно призвичаїтися. Один раз мені зробили все в салоні. Я зрозуміла, що нічого складного в цьому немає: потрібно тільки правильно приготувати шугарінг для епіляції. Я спочатку робила по інтернетівському рецептом (по 1 ложці води і лимонного соку, 10 ложок цукру) і нічого у мене не вийшло. Маса була тверда. Вирішила експериментувати далі: пасту для шугаринга мені купувати шкода - коштує грошей, а готувати її простіше простого. Почала додавати більше води. У підсумку вийшло те, що хотіла. Зробила ноги (поганенько вийшло), зону бікіні - добре, а ось вусики - відмінно! Епіляція верхньої губи шугарінг, відгуки про яку я чула різні, мені сподобалася найбільше. 1. Доступно. 2. Швидко. 3. Ефективно. Мері ».
  • «Якщо ви шукаєте найефективніший спосіб позбавлення від вусиків за допомогою такого методу, як епіляція верхньої губи, відгуки читаєте, підбираєте те, що підійде саме вам, то моя порада - цукрова епіляція в домашніх умовах - найпростіший і найкращий спосіб. Ви, звичайно ж, можете це зробити в салоні. Але навіщо платити не менше 5 доларів за 1-хвилинну процедуру? Дженні »

Епіляція верхньої губи: відгуки про воскової

Великою популярністю користується такий спосіб позбавлення від вусиків, як епіляція верхньої губи воском, відгуки про яку «гуляють» по Інтернету вже кілька років. Отже, цей спосіб можна сміливо віднести до найстарішого.

Цю послугу так само, як і шугарінг, широко практикують у всіх салонах. Привертає вона клієнтів своєю доступністю, швидкістю проведення та хорошим результатом.

Але в той же час не можна не відзначити її хворобливість. Епіляція верхньої губи гарячим воском, відгуки частіше говорять саме про такий спосіб застосування воскової маси, вимагає неодноразового її нанесення на зону епіляції. Така технологія допоможе видалити волосся більш ефективно, ніж при одноразовому застосуванні. Так як використовується гарячий віск, то проводити процедуру бажано в салоні у досвідченого майстра, який знає, яка температура вважається оптимальною для цього способу. Обійдеться вам в середньому видалення вусиків воском від 10 до 20 доларів.

  • «Мені робили епіляцію верхньої губи, відгуки допомогли визначитися з вибором способу - гарячий віск. Боялася дуже. Але майстер все зробила за секунду. Завдала і швидко ривками все зірвала назад. У мене виступили сльози, але біль була секундна. Так, різка, сильна, але швидка. Завдавала вона гарячий віск 2 рази. Я налаштувалася і все витерпіла. Потім була легка припухлість і почервоніння. Мені завдали пантенол, почервоніння зійшло, і я вирушила далі займатися своїми справами. Ольга ».

Ви можете видаляти вусики над верхньою губою таким способом в домашніх умовах. Для цього потрібно придбати віск. Він буває холодним, низької температури і гарячим.

Для епіляції зони бікіні і верхньої губи краще брати останній. Він продається в кубиках, кульках, дисках, одним шматком - різниця в формі не має значення. Хіба що в дрібних кульках буде швидше розплавлятися.

Епіляція верхньої губи (відгуки говорять, що краще користуватися воскоплава, щоб підготувати засіб для нанесення) проводиться в такій послідовності:

  1. На зону над губою наноситься тальк.
  2. Віск розплавляється до потрібної температури (в воскоплаве на це вказує стрілочка, в домашніх умовах консистенція - маса схожа на рідкий гарячий мед).
  3. Шпателем наноситься тонкий (зверніть увагу, чи не товстий) шар воску. Товстий шар ламається після охолодження.
  4. Після нанесення з одного краю воску швидко ліпимо хвостик, і починає відривати ривками, різко смикаючи вгору за хвостик.
  5. Після цього потрібно нанести тальк.
  • «Я зробила вдома епіляцію верхньої губи, відгуки подруги про те, що це просто і легко, мене надихнули, але результатом залишилася незадоволена. Залишилися волоссячко. Я пішла «в розвідку»: попрямувала в салон і записалася на епіляцію верхньої губи. Я уважно стежила за тим, що робить майстер і змогла визначити свої помилки: по-перше, шар повинен бути не надто товстий, по-друге, не потрібно довго чекати, щоб віск застиг. Але найголовніша моя помилка була в тому, що я відривала смужку різко, а потрібно за 3 ривка. Теж швидко, але саме ривком. Тепер я озброєна, проводжу сама епіляцію верхньої губи, відгуки мої позитивні. Нінель »
  • «Я прихильниця воску Beauty Image. Якість відмінне! У цій серії є і віск, і тальк, і крем проти вростають волосся. Христина »
  • «Я роблю восковими смужками Віт. Відрізаю, розігріваю в руках, прикладаю, притискаю і різко рву вгору. Ніяких вусів, і гроші на салон не витрачені. Розочка »
  • «Це дуже легко і швидко. Єдине, що потрібно врахувати, це те, що шкіра над губою після воску червоніє і запалюється. Так що краще цим займатися перед вихідними. Рита »

епіляція фітосмола

З меду, цукру і патоки виготовляють фітосмола, яка дозволяє видалити волосся і доглядає за шкірою - до складу входять спеціальні компоненти, які заспокоюють шкіру, сприяють загоєнню ран та ін.

Епіляція верхньої губи, відгуки про фітосмола не так часто можна зустріти, вважається не таким популярним методом, як епіляція воском або цукрова епіляція. Але вона має своїх шанувальників.

  • «Нещодавно мені порадили спробувати епіляцію верхньої губи фітосмола: відгуки мої позитивні. Процедура дуже схожа з епіляцією воском, тільки суміш наноситься густим шаром, потім її потрібно різко зірвати. Мені сподобалося, що не залишається обламаних волосся і роздратування після неї немає. Також вона легко змивається, а не так як віск, який доводиться віддирати шматочками. Ганна"
  • «Мені подобається їх проводити вусики саме фітосмола фірми« Аюна », а не воском або шугарінг. У складі є всякі корисні екстракти горіха, сосни та ін., Та й основа - мед! Він натуральний. Вусики видаляються добре. Шкіра не червоніє. Катеринка »

У салоні теж вам можуть запропонувати зробити епіляцію верхньої губи фітосмола, відгуки говорять, що процедура коштує від 10 доларів.

Лазерне видалення вусиків

Ефект воскової епіляції, шугаринга і за допомогою фітосмоли хороший, але його не порівняти з тим, який можна отримати, якщо видаляти волосся за допомогою таких методів, як епіляція верхньої губи сучасними технологіями, відгуки про яких ви знайдете далі.

Тривалий час великою популярністю користується лазерна епіляція верхньої губи, відгуки про неї ви зустрінете різні: як позитивні, так і негативні.

як проводиться лазерна епіляція, відгуки про неї ви знайде в статтях, які були раніше опубліковані на sympaty.net.

Щоб не повторюватися, нагадаємо вам, що мета лазерної епіляції, як і інших сучасних технологій (фото, елос, електро) при правильному проведенні процедури - позбавити від вусиків назавжди. Тобто, на відміну від тимчасових методів: воскової, епіляції шугарінг, фітосмола - які дають короткочасний результат, епіляція верхньої губи новими технологіями, відгуків про яку багато, при систематичному і тривалому курсі припинить ріст волосся над губою.

Слід враховувати, що якщо поява вусиків викликано гормональними порушеннями (щоб встановити причину, потрібно здати аналізи на гормони), то прибрати їх навіть сучасними методами не вдасться - в цьому випадку вам доведеться користуватися іншими методами, про які ми розповідали вище.

При видаленні вусиків за допомогою лазера область обробляють наконечником, який приєднується до спеціального апарата. Попередньо на ньому виставляються параметри, які підбираються індивідуально, враховуючи тип шкіри, структуру волосся і інші фактори. Лазерний імпульс, реагуючи лише на пігмент волоса (барвник), проникає до цибулині волоса і руйнує її. При цьому на саму шкіру лазер не реагує, так що опіків не повинно бути.

А ось темну шкіру, в тому числі і засмаглу, лазер може сприйняти за мету, і клієнт отримає опік. Тому лазерна епіляція верхньої губи не така безпечна процедура, як може здатися на перший погляд.

  • «У мене, на жаль, гіркий досвід проведення епіляції верхньої губи лазером, відгуки тільки негативні можу дати. Чи то параметри виставили неправильно, то чи майстер попався криворукий, але після сеансу у мене над губою спочатку були червоні плями, потім вони стали темними, в результаті пігментація на все життя. Нікому не раджу. Кітті »
  • «Я видалила вусики за 8 місяців за допомогою такої технології, як лазерна епіляція верхньої губи, відгуки подруг не підвели - я в захваті! Це найефективніший спосіб! Мені зробили всього 4 процедури. Проміжок між сеансами 1,5 - 2 місяці. Чому не за раз? Тому що лазер реагує тільки на активні волосся, а таких над губою за все до 70 відсотків. От і доводилося бігати, що вбити всі активні волосся, які прокидалися з часом. Білочка »

Електроепіляція

Допоможе добре позбутися від вусиків така процедура, як електроепіляція верхньої губи, відгуки стверджують, що це, в порівнянні з іншими видами, більш доступний метод, який при правильному дотриманні технології, дає непогані результати.

  • «Я пройшла і фотоепіляції, і лазерну, але краще електро - немає! До речі, вусики у мене не темні, а світлі. Але ось захотілося мені їх прибрати. Лазерна не взяла, бо волосся світле, а вона найбільш добре справляється з темними, фото - це взагалі мені здається викачка грошей - по 150 рублів за спалах (а мені їх робили по 5 за один сеанс) раз в 10 днів. Порахуйте, скільки грошей пішло! А ось за електро- я платила 25 р. за хвилину, один сеанс - 5 хвилин. Знадобилося їх 5. Так і результат таки є! Іріша »

Істотний мінус даного методу - це хворобливість процедури, особливо на обличчі, коли ін'єкцію лідокаїном візьметься робити не кожен майстер, а мазь Емла, яку радять застосовувати при епіляції верхньої губи, відгуки говорять, що не дуже ефективна.

  • «Мені наносили емлу до видалення волосся, але я все одно відчувала біль. Динара »
  • «А мені здається, я знайшла спосіб. Наношу емлу, зверху харчову плівку, залишаю на 15 - 20 хвилин, після цього майстер робить. Майже не відчуваю болю. Точніше, відчуваю, але терпиму. Зате мені залишився один сеанс, і останнє волосся підуть назавжди. Проблема, як позбутися від вусиків, у мене вже вирішена. Поллі ».

Також як і при лазерної епіляції, фотоепіляції, електроепіляція вимагає часу, тому що імпульс, який подається прямо під цибулину і руйнує її, тим самим не дає волосу, чим харчуватися і рости, діє тільки на волосся в активній стадії росту. Хоча їх на обличчі більше, ніж на інших ділянках тіла, але щоб позбутися від волосся назавжди, вам буде потрібно не менше 4 - 6 місяців, з перервами між сеансами в 1,5 місяці.

Фотоепіляція верхньої губи: відгуки

За технологією фотоепіляція верхньої губи нагадує лазерну епіляцію. Але результати після його проведення ні такі ефективні, як після електро або лазерної. Тут немає точкового впливу: світловий імпульс розсіюється по шкірі, сам знаходить потрібну для видалення мета. При цьому деякі цибулинки залишаються їм непоміченими, тому після фотоспалахів є багато волосся, що залишилося.

  • «Я боюся болю до жаху, а вусики мене вже дістали. Весь час прибирала їх кремом для депіляції, а тут вирішила закінчити з ними боротьбу назавжди. В салоні сказали, що невеликий біль дає тільки фотоепіляція. «Фотоепіляція верхньої губи відгуки має виключно позитивні», - так мені майстер сказала. Показала відео, як працює апарат. Клієнтка сиділа задоволена, коли їй робили, видно, що було не боляче. Я зважилася. Мені не сподобалося! Відчувала легкі поколювання, не більше. Волос теж йшло мало. Краще б я на лазерну пішла, хоч дорожче і болючіше, але, кажуть, ефективніше. Марго »
  • «Найкращий проміжок часу між сеансами - місяць. Після фотоепіляції відразу випадає волосся, потім відростають і потрібно йти знову. Але якщо у вас немає протипоказань, і вам подобається ця процедура, то результат буде. Я прибрала волосся в зоні бікіні, в зоні пахв і зону над верхньою губою. Відмінні результати, раджу. Маринелла »
  • «У мене є одне доповнення до відгуків. Так як у мене є родимка над верхньою губою, то мені її перед фотоепіляцією замазують коректором - звичайним білим коректором, на який не реагує фотолуч. Потім він змивається соняшниковою олією. Таким чином, фотоспалах на родимку не реагує і не спалить її. Наталка".

елос епіляція

Найдорожчим, але при цьому найефективнішим на сьогодні прийнято вважати такий метод видалення вусиків, як елос епіляція верхньої губи, відгуки про яку частіше позитивні. Один сеанс обходиться в середньому в 100 доларів.

Ця технологія поєднує в собі використання відразу двох енергій: радіочастотної і світловий.

До того ж, коло показань до проведення набагато ширше, ніж при інших методиках, які мають ряд обмежень. Більш детальну інформацію про те, як проводиться елос епіляція, ви можете знайти на нашому сайті.

  • «Це дуже дорого, але це дуже здорово! Робила пахви і вусики. Над верхньою губою пішли волоссячко швидше, та й в зоні пахв залишилися самотні. Я задоволена дуже. Єва »
  • «А у мене після елос епіляції верхньої губи, відгуки про яку я читала і вирішила, що мені це підійде, пішли не тільки вусики, але і пігментація. Так що вона має додаткове позитивну дію. Машенька ».

Про те, який вплив матимуть на організм імпульси струмом, вплив світловий, лазерної енергії, до кінця не вивчено - це суттєвий мінус кожної нової технології. Так що, якщо ви не боїтеся експериментів над собою і довіряєте попередніми дослідженнями, а також в своєму розпорядженні фінансами, то епіляція верхньої губи, відгуки про найпопулярніші видах ви змогли знайти в статті, вам підійде. Якщо ж ви шукаєте традиційний спосіб епіляції верхньої губи, з відгуками про найпопулярніші методи, які сподобалися звичайним користувачам, ви теж мали можливість познайомитися.

-
Автор - Юлія Спиридонова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

Але навіщо платити не менше 5 доларів за 1-хвилинну процедуру?
Чому не за раз?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com