рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Епіляція (депіляція) воском - як вибрати гарячий, теплий і холодний віск для видалення волосся

  1. Синоніми: воскова епіляція, ваксинг, депіляція воском.
  2. Як вибрати віск для епіляції
  3. Застосування гарячого воску
  4. Застосування теплого воску
  5. Застосування холодного воску
  6. воскова депіляція
  7. рекомендації

Переглядів: 2722

Синоніми: воскова епіляція, ваксинг, депіляція воском.

Засоби для епіляції воском - гарячий, теплий, холодний віск. Воски для епіляції практично ніякого відношення до природних воскам не мають, а є продуктами нафтопереробки.

Як вибрати віск для епіляції

Іноді косметологи і клієнти вживають назву «водорозчинний віск». Мається на увазі суміш на основі меду або цукру ( шугарінг ) Для мануальної або бандажної технік депіляції .

Застосування гарячого воску

Віск нагрівається до рідкого стану в спеціальній печі. Потім його наносять на шкіру, щоб він затвердів і «схопив» волоски. Це можна зробити дерев'яним шпателем. На невеликих ділянках шкіри - пахових зонах, особі, пахвах можна використовувати просту чайну ложку. Плівку знімають руками. Спосіб застосовується на шкірі з густим і жорстким волосяним покривом, ефективний на обличчі.

Аналог гарячого воску для бікіні, інтимної депіляції - фітосмола АЮНА для ручної роботи ісахарная паста «Бразилія» .

Застосування теплого воску

Цей віск не перетворюється в тверду плівку, тому його неможливо зняти руками Цей віск не перетворюється в тверду плівку, тому його неможливо зняти руками. Знімають його за допомогою паперової смужки (бандажная техніка). Наносити віск можна металевим шпателем або. Варіанти теплого воску в касетах дають можливість нагрівати його в спеціальній печі для касет, наносити роликом. Це дозволить зробити шар якомога тонше. Чим тонше шар, тим менш болючою і більш ефективною буде процедура. Крім того, товстий шар воску за допомогою бавовняної смужки зняти не вдасться. Спосіб застосовується при нормальному волосяному покриві, як правило, на ногах.

Аналог теплого воску - фітосмола АЮНА в касеті , цукрова паста «Ямайка» в касеті .

Застосування холодного воску

Холодний віск при кімнатній температурі схожий на густий мед. Його наносять на тканинні смужки, спосіб застосовується в місцях з ніжними, тонкими волосками, а також, коли волосся тільки-тільки починають відростати після попередньої депіляції.

Аналог теплого воску - фітосмола АЮНА в касеті , цукрова паста «Ямайка» в касеті .

Увага! Віск і дорогу пасту для шугаринга намагаються економити, використовуючи повторно.

Не рекомендується використовувати віск повторно, процідивши його через спеціальні сита, оскільки в використаному воску можуть жити грибки, мікроскопічні кліщі та ін.

воскова депіляція

перед депіляцією застосовуються препарати, максимально знежирюючі шкіру, щоб віск щільно прилягав до неї.

Після депіляції використовуються заспокійливі креми, гелі, масла і лосьйони. Гелі прекрасно охолоджують шкіру, а олії і молочко набагато ефективніше гелів видаляють залишки воску.

Ідеальний засіб після депіляції воском - препарати з біологічно активними речовинами, що розслаблюють шкіру і надають антисептичну дію. Можна скористатися ефірним маслом лаванди і маслом чайного дерева. Перед вживанням масла і знімає роздратування лосьйон необхідно змішати.

Існують спеціальні гелі та креми, які кілька уповільнюють ріст волосся. Їх слід використовувати безпосередньо після процедури і потім ще протягом 8-10 днів.

рекомендації

Волосся не видаляються:

  • якщо теплий і гарячий віск недостатньо розігріті: їх важко нанести тонким шаром і тому вони погано прилипають до волосся;
  • якщо до депіляції використовувався крем на жировій основі, волосся не пристане до воску; крем не можна використовувати і напередодні депіляції;
  • занадто коротке волосся обробляються жідкорастворімим гарячим воском: він щільніше прилягає до шкіри і перетворюється в дуже тонку плівку.

Коли знімати смужки при воскової депіляції? Чому віск може залишатися на шкірі?

  1. Віск не знімається, якщо його нанести на холодну шкіру. Тоді потрібно намазати віск новим, дуже тонким шаром на старий шар і придавити смужку кількома сильними натисканнями.
  2. Віск не знімається, якщо він занадто довго перебував на шкірі і охолов.
  3. Перед нанесенням необхідно перевірити віск на руці, щоб не викликати опік. При опіку зняти віск, нанести охолоджуючу і заспокійливий засіб.
  4. У людей, схильних до підвищеної ламкості стінок судин, різкі рухи косметологів під час процедури можуть спровокувати купероз. Але купероз і розширення вен не є протипоказаннями для воскової депіляції. Оскільки при варикозному розширенні вен не можна масажувати ноги, руху косметолога повинні бути максимально м'якими і мало що рухають шкіру.
  5. Чутливим натурам можна порадити знімати смужку або віск дуже швидких рухів, відразу надавав рукою на обробляється місце.

Зверніть увагу на кількість ускладнень і протипоказань при воскової епіляції. Шугарінг, навіть в домашніх умовах , Простіше, якісніше і зручніше депіляції воском.

Коли знімати смужки при воскової депіляції?
Чому віск може залишатися на шкірі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com