рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній крем-бальзам захистить шкіру взимку

Зимові холоди - сильне випробування для нашої шкіри. Абсолютно натуральний крем-бальзам, зроблений своїми руками, допоможе захистити шкіру від морозу і вітру, а також запобіжить її передчасне старіння.

Наша шкіра чутлива як до сильного сонця, спеки, так і до холоду, особливо, взимку. Зимові морози можуть викликати сухість, відчуття стягнутості шкіри і її лущення. Все це говорить про те, що шкіра відчуває нестачу вологи і погано захищена.

Чому взимку іноді з'являється відчуття поколювання шкіри Чому взимку іноді з'являється відчуття поколювання шкіри? Під дією вітру і морозу в епідермісі (поверхневий захисний шар шкіри, що складається з ороговілих відмерлих клітин) з'являються тріщини. Молоді клітини виявляються незахищеними і легко запалюються. Тому в зимовий час не можна проводити глибоке очищення обличчя, а можна тільки пом'якшувати шкіру поживними кремами і бальзамами.

Найпростіший рецепт живильного бальзаму - суміш базового масла і декількох крапель ефірного, придатних для вашого типу шкіри.

В якості базового для комбінованої і чутливої шкіри добре підходить масло жожоба, а також мигдальне та абрикосове. Для сухої - кокосове, ши, мигдальне, авокадо, масло зародків пшениці. Для жирної - мигдальне, а також з виноградних або абрикосових кісточок.

ⓟЗаходіте в СПА салон Lotus - він допоможе вам стати ще красивіше!

Як ефірного масла для комбінованої і чутливої шкіри можна взяти масло м'яти, троянди, Ілан-Ілана Як ефірного масла для комбінованої і чутливої шкіри можна взяти масло м'яти, троянди, Ілан-Ілана. Для сухої - лимона, троянди, герані, жасмину. Для жирної - лаванди, евкаліпта, гвоздики, бергамоту.

Такий масляний бальзам добре наносити на ніч на очищену шкіру.

Перед виходом на вулицю краще підійде інший вид бальзаму - бальзам з додаванням бджолиного воску . Завдяки воску такої крем-бальзам буде вбиратися повільно і створить на її поверхні тонку плівку, яка захистить шкіру від морозу. Плюс до цього, бджолиний віск залікує мікротріщини, зніме запалення і почервоніння на шкірі. Важливо: такий віск не забиває пори.

Щоб приготувати досить м'який крем-бальзам знадобиться до 20-25% бджолиного воску і 75-80% базового масла, найбільш підходящого вашому типу шкіри (див. Вище). Також в бальзам можна додати кілька крапель ефірного масла.

1. На водяній бані розтопіть віск. Найкраще підійде емальований посуд (але не алюмінієва).

Найкраще підійде емальований посуд (але не алюмінієва)

2. Коли віск повністю розплавився - додайте базове масло і добре перемішайте (не знімаючи з водяної бані).

3. Зніміть з лазні. Коли суміш трохи охолоне, додайте ефірні масла і перекладіть бальзам в баночку, де він буде зберігатися.

Наносите крем-бальзам тонким шаром на чисту шкіру обличчя. При нанесенні розподіліть крем рухами.

Такий бальзам можна наносити не тільки на шкіру обличчя, але і на все тіло: він відмінно пом'якшує і живить шкіру, роблячи її гладкою і ніжною.

Дізнайтеся також, як зробити натуральну гігієнічну помаду , Приготувати бальзам «Зірочка» від застуди або просте миючий засіб з мильних горіхів .

Чому взимку іноді з'являється відчуття поколювання шкіри?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com