рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Byly Depil Баночний теплий віск для депіляції з екстрактами персика і папайї Depilatory Warm Wax Jar (250 мл + 12 смужок)

Баночний теплий віск для депіляції з екстрактами персика і папайї Byly Depil Depilatory Warm Wax Jar with Peach and Papaya призначений для видалення волосків з будь-якої зони обличчя або тіла. Цей віск дозволяє з легкістю виконати якісну депіляцію в домашніх умовах, він надає шкірі чистоту, ніжність і шовковисту гладкість на тривалий час. При регулярному використанні воску волоски стоншуються, і їх зростання сповільнюється.

Екстракти персика та папайї в складі воску інтенсивно зволожують і живлять шкіру, запобігаючи появі подразнень і почервоніння. Крім цього, екстракт папайї надає делікатне Кератолический дію, отшелушивая відмерлі клітини верхнього шару шкіри, що надає їй чудову гладкість і м'якість, і запобігає появі врослих волосків. Натуральний тростинний цукор забезпечує високу адгезивність (прилипання) воску, що дозволяє максимально ефективно видалити навіть короткі і міцні волоски.

У комплект входять 12 багаторазових тканинних смужок.

У комплект входять 12 багаторазових тканинних смужок

Спосіб застосування

Нагріти віск в мікрохвильовій печі або на водяній бані і нанести на зону депіляції за допомогою лопатки. Видалити волосся і віск за допомогою тканинних смужок, що входять в комплект поставки.

Перед застосуванням уважно ознайомтеся з доданою інструкцією по нагріванню і застосування!

Відгуки про воску в Інтернеті

Смужки якісні, багаторазові і ширше, ніж у інших виробників, що дуже зручно. У самого воску відмінна плинність і ліпучесть. Він прекрасно справляється і з тонкими волоссям на руках, і з більш товстими на ногах, і найтовстішими в зоні пахв і бікіні. Зазвичай чіпляє волосся з першого разу, рідко коли доводиться проходитися повторно по одному місцю. Запах у воску приємний, але хімічний. Його можна гріти в мікрохвильовці і це його величезний плюс.
Витрата досить економічний, такий банки мені вистачає на 2,5 рази на все тіло. Наносити треба дуже тоненьким шаром - чим тонше шар, тим краще ефект.
Змивається водою, що теж безсумнівний плюс.
Ціна середня для воску, не найдорожчий і не найдешевший.
З недоліків - віск швидко остигає і його треба підігрівати (я зазвичай під час застосування тримаю його в каструльці з гарячою водою). І лопатка тонкий і якась не дуже зручна.
Посилання на відгук.

У порівнянні з Veet Salon віск Byly Depil значно краще!
По-перше, у нього більш рідка консистенція при меншій температурі, тобто він не гарячий для шкіри, але при цьому відмінно наноситься тонким шаром, без будь-яких зусиль.
По-друге, він ретельніше видаляє волоски (завдяки тому, що шар наноситься тоншим). Звичайно, результат не ідеальний, як, наприклад, при використанні гарячого воску, і доводиться трохи допрацьовувати пінцетом, але він цілком гідний!
По-третє, він економічніший (знову ж таки через більш тонкого шару при нанесенні).
Тепер про те, чому в домашніх умовах зручніше використовувати теплий віск, а не гарячий:
1. Його можна розігрівати в мікрохвильовці - це просто супер! Ніяких тобі проблем з водяною банею і іншим.
2. Дуже добре змивається водою. Ніякого масла і інших прибамбасів, для видалення залишків воску з шкіри використовувати не треба.
3. Смужки для видалення воску з волосками багаторазові. Помив водою, висушив на мотузочці і до наступного разу.
Загалом, віск мені подобається дуже. А ось рідний лопаткою, яка входить в комплект, мені користуватися не дуже подобається. Вже давно пристосувалася до палички від ескімо.
Посилання на відгук.

Баночка задоволена об'ємна, але без надмірностей, прозора. Відразу ж видно, з чим маєш справу: яскрава помаранчева маса, яка, слід зазначити, трошки витекла за межі дозволеного. Прикро! Пахне вона дуже заманливо. Ненав'язливий, легкий запах фруктів. Додаються багаторазові (що дуже важливо і зручно) тканинні смужки і спеціальний шпатель.
Віск гріла в мікрохвильовці секунд 40, але тут все залежить від потужності. Головне, щоб по консистенції він нагадував мед. У процесі його можна ще трошки розігріти, якщо продукт стане застигати.
Депіляцію проводила на руках. Намазала воском, приклеїла смужку, притиснула, пригладила і смикнула. Цілком терпимо. Віск дуже легко забирається водою. Можна не морочитися з милом навіть. А смужки досить просто опустити під теплу воду, і віск сам стече. Сохнут вони дуже швидко.
Єдиний неприємний момент, що залишилися синці, але ж я в цій справі новачок; ще обов'язково пристосовані і буду робити акуратно і якісно.
Посилання на відгук.

Після епіляції помітила у себе в зоні бікіні невеликі синці, там, де були розтяжки . Але це все через необачність і недосвідченість.
Ефект від епіляції у мене протримався 3 тижні, потім довелося повторювати процедуру. Але воно того варте, не треба постійно бігати з верстатом! Воску за одну процедуру витрачено смішне кількість, так що баночки вистачить дуже надовго.
З мінусів можу зауважити лише, що для епіляції необхідно відростити волосся хоча б 0,5 мм, інакше буде не захопити волосок.
Посилання на відгук.

Віск нагрівається дуже швидко, змивається звичайною водою, смужки йдуть в комплекті і вони багаторазові. Після процедури зовсім дрібні волоски залишаються, ідеально гладко не буде, але після декількох процедур майже все гладко. Роблю де то 1-2 на місяць.
Посилання на відгук.

Депілірует відмінно, не вимагає розігріву, можна наносити відразу з банки, без будь-яких зусиль, лягає на шкіру тонким шаром. У комплекті йдуть смужки для депіляції багаторазового використання (можна вимити, висушити і знову використовувати). Змивається водою, але в принципі і змивати-то особливо нічого, т. К. На шкірі практично не залишається. Роздратування немає. Для бікіні (якщо неглибоке) теж підійде. Запах класний, смачний, делікатний.
Але мінуси все ж є. Витрата великий, на обидві ноги (повністю гомілку-стегно) ледь вистачило цієї баночки, 250 мл. І ще шпатель дуже крихкий, з тонкого пластику, зламався навпіл майже відразу. А так все супер.
Посилання на відгук.

З депіляцією цим воском у мене проблем не виникло, хоч я і новачок в цій справі. Волоссячко він видаляє відмінно, больові відчуття і роздратування на шкірі мінімальні. Упаковки вистачає надовго і ціна доступна.
Посилання на відгук.

Безперечна економічність кошти (той же Віт закінчувався моментально, він настільки густий, що ні про яку економію йтися не може), легка текстура, аромат, а ще зручна тверда, негнучка лопаточка для нанесення, яка рівним, тонким шаром розподіляє віск по шкірі.
Депіляція відбувається в рази швидше і приємніше завдяки податливості воску. Останній раз впоралася буквально за півгодини. Дуже задоволена і рекомендую!
Посилання на відгук.

Ефект від депіляції, якщо це можна так назвати, м'яко сказати, розчарував. Наносити його потрібно тонким шаром, але це неможливо зробити, не забруднивши всі довколишні предмети. Віск сильно прилипає до лопатки, якщо його підігріти трохи, і розтікається, як вода, якщо збільшити час нагрівання. Також це засіб бере тільки тонке волосся, які у мене на ногах, в зоні бікіні і пахв нічого не вийшло, тільки шкіру травмувала. Багаторазові смужки розтягнулися після першого ж сеансу процедури.
Посилання на відгук.

Перший раз було дуже незвично. Я вся забруднилася в воску, толком нічого не видалила і навіть почала думати, що нічого не вийде. Другий і наступний рази все відмінно вийшло, пізніше я купувала віск і інших виробників, але повернулася все одно до byly.
Віск м'який, легко розігрівається в мікрохвильовці або на водяній бані, зручний шпатель, яким легко наносити віск потрібної товщини, приємний запах, більш економічний, ніж воски інших виробників.
Посилання на відгук.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com