рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції :: «ЖИВИ!»

  1. Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції © Gettyimags / Fotobank.ru Впевнена, виганяючи...
  2. Біоепіляція (ваксинг)
  3. шугарінг
  4. Електроепіляція
  5. Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)
  6. Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції
  7. Хімічна депіляція
  8. Біоепіляція (ваксинг)
  9. шугарінг
  10. Електроепіляція
  11. Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)
  12. Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції
  13. Хімічна депіляція
  14. Біоепіляція (ваксинг)
  15. шугарінг
  16. Електроепіляція
  17. Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)

Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції

© Gettyimags / Fotobank.ru

ru

Впевнена, виганяючи Адама і Єву з райського саду, Господь, серед інших неприємностей, пообіцяв їх потомству довічне і болісне позбавлення від рослинності на тілі. Причому не тільки дамам: чоловіки нерідко страждають від шерсті на плечах і спині, а больовий поріг у них куди нижче. В Напередодні відпускного сезону зарослі люди обох статей гарячково гортають всілякі сайти в пошуках ідеального методу епіляції, який позбавить від волосся : А) назавжди, б) безболісно, ​​в) за розумні гроші . Розчарую відразу - такого не буває. Дійсно ефективні і не дуже чутливі процедури коштують дорого, а ті, що доступні, вимагають пляшки коньяку в комплекті. І, на жаль, відмінний результат не гарантують ні ті ні інші. Вихід один - треба пробувати. Для того щоб позбавити вас від нескінченного інтернет-серфінгу і мук вибору, я зробила огляд всіляких методів епіляції і депіляції, в яких сам чорт зломить свою волохату ногу.

Хімічна депіляція

У чому суть: крем або лосьйон, що розчиняє білок волоса - кератин. Останній, до речі, міцніше сталі. Ці креми - агресивна луг (PH більше 12), так що обіцянкам «м'якості» вірити не можна. У їх складі обов'язково повинні бути пом'якшувальні компоненти: вітамін Е, пантенол, алое вера.

Плюси: простота у використанні, безболісність, кращий результат у порівнянні з бритвою.

Мінуси: можливість сильної алергії . Перед використанням обов'язково спробуйте засіб на згині ліктя! І ні в якому разі не перетримуйте крем на шкірі: занадто жорсткі волосся крем все одно не бере.

Протипоказання: алергія, запалення на шкірі. В області глибокого бікіні використовувати хімічні засоби не можна: спалите слизову і порушите мікрофлору.

Вартість: від 150 рублів за засіб.

Біоепіляція (ваксинг)

У чому суть: її правильніше було б назвати «біодепіляція»: епіляція знищує волосяний фолікул, депіляція - немає. Шкіру дезінфікують антисептиком, потім наносять віск, нагрітий до 60 градусів, і різко видаляють спеціальними смужками, змиваючи його залишки спеціальним розчинником. Щоб зробити це вдома, знадобиться професійний віск і апарат для його розігріву. Деякі умеліци використовують мікрохвильовку, але такий великий ризик опіків. Для домашніх імпровізацій найбезпечніше холодний віск (готові смужки) або теплий - картриджі з воском, які автоматично розігріваються перед застосуванням до сорока градусів. Ще краще для домашньої епіляції використовувати фітосмола: її можна не гріти, досить пом'яти в руках, вона менш травматична, має в'язку дію і заспокоює шкіру.

Плюси: результат зберігається від тижня до місяця, з часом волосся стоншуються і ростуть менше. Салонний ваксинг - це ще й зволоження , Відлущування і ефект «глянцевих» ніг. Ну, або чого іншого.

Мінуси: це дуже, дуже боляче, і чим холодніше віск, тим болючіше. Ваксинг загрожує вростанням волосся, алергією і висипом і не бере волосся коротше 5 мм. У домашніх умовах це занадто складно: скрізь, крім гомілок, ви не зможете досить сильно натягнути шкіру.

Протипоказання: варикоз і будь-які судинні захворювання, менструація (підвищується чутливість) і вагітність .

Вартість: від 1000 рублів за зону, від 80 рублів за касету воску, від 50 рублів за смужки.

шугарінг

У чому суть: це різновид біоепіляції, але з іншим матеріалом (вареним цукром), набагато ефективніше і не так болісно. Принципові відмінності від ваксинга: волосся здирають по лінії росту, що зменшує ризик вростання, цукор підігрівається до температури тіла і, на відміну від воску, не прилипає до шкіри - тільки до волосся. Будинки повторити нескладно: закип'ятіть до появи піни 250 г цукрового піску, по дві столові ложки води і лимонного соку. Суміш готова, смужки не потрібні: наносите по шматочку і відривайте.

Плюси: низька травматичність, відмінний результат, який тримається до місяця. За допомогою шугаринга можна за один сеанс кілька разів обробити одну і ту ж зону до повної чистоти (багаторазово використовувати віск в одній процедурі на конкретній ділянці можна).

Мінуси: шугарінг найкраще підходить для пахв і зони бікіні, причому волосся повинне бути не коротше 3-4 мм. На ноги або спину піде кілька годин, адже використовуються маленькі кульки вареного цукру. І, знову-таки, дуже жорстке волосся можуть не реагувати на ніжну карамельку.

Протипоказання: серцево-судинні захворювання, шкірні запалення.

Вартість: від 800 рублів за ділянку, готова суміш - від 50 рублів за упаковку.

Електроепіляція

У чому суть: під шкіру вводиться тонка голка, що досягає фолікула, потім через неї подається струм. Найдавніший спосіб - термолиз, при якому використовується змінний високочастотний струм, і фолікул руйнується від нагрівання. При електролізі в голку подають постійний низькочастотний струм, який спалює цибулину. Найпрогресивніші методи - флеш, чергуються термолиз і електроліз, а також бленд, з дуже тонкими голками і миттєвої подачею струму. Продаються домашні апарати для електроепіляції, в яких голка замінена на пінцет: їм потрібно захоплювати кожен волосся і чекати дві-три хвилини, поки подіє струм. Це довго і дуже небезпечно.

Плюси: це єдиний вид епіляції, що дозволяє позбутися від рослинності назавжди. Він діє незалежно від товщини волосся і кольору шкіри.

Мінуси: нелюдський біль, незважаючи на те що перед процедурою використовують мазь з анестетиком, а іноді і вколюють лідокаїн. Електроепіляція вимагає ювелірної роботи майстра: якщо промахнутися голкою або виставити неправильну частоту, з'являться келоїдні рубці або опіки. Для того щоб повністю знищити волосся в одній зоні, зазвичай потрібно 5-7 сеансів з перервою на місяць. І цей місяць ви повинні будете ходити з щетиною: голити відростають волосся не можна до закінчення курсу, поки вони самі не відваляться.

Протипоказання: погана згортання крові, хвороби серця , Онкологічні захворювання, шкірні запалення, наявність кардіостимулятора або металевих протезів.

Вартість: від 20 рублів за хвилину, на сеанс може піти до восьми годин.

Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)

У чому суть: в основі методу лежить один і той же принцип - фототермоліз. Меланін, що забарвлює волосся, поглинає і проводить світлові імпульси, які нагрівають і руйнують фолікул. Для процедури використовуються, відповідно, спрямовані лазерні промені або спалаху високочастотного світла. Лазер впливає точково на волосся, а лампа захоплює ділянки шкіри і дозволяє змінювати ступінь випромінювання. Elos -епіляція - оптимальний варіант: вона дозовано поєднує обидва впливу, а на додачу ще й електроліз. Звичайно потрібно 4-5 сеансів з перервами на місяць. За цей час волосся поступово випадають, а фолікул частково або повністю руйнується.

Плюси: процедури майже безболісні. Уже після першого сеансу волосся помітно стоншуються і починають випадати. У тривалих перервах між процедурами їх можна і потрібно голити: світло найкраще діє на волосся в фазі активного зростання.

Мінуси: лотерея. Є люди, яких лазер і лампа взагалі не беруть. А найголовніше, ці методи ефективні тільки для темного волосся. засмагати під час курсу і за два тижні до нього категорично не можна: якщо шкіра пофарбована, світло буде руйнувати її власний меланін і провокувати пігментні плями.

Протипоказання: цукровий діабет, онкологія, екзема, псоріаз, вірусні захворювання, аутоімунні хвороби.

Вартість: лазерна епіляція - від 2000 рублів за сеанс, фотоепіляція - від 1500 рублів за сеанс, Elos-епіляція - від 5000 рублів за сеанс.

Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції

© Gettyimags / Fotobank.ru

ru

Впевнена, виганяючи Адама і Єву з райського саду, Господь, серед інших неприємностей, пообіцяв їх потомству довічне і болісне позбавлення від рослинності на тілі. Причому не тільки дамам: чоловіки нерідко страждають від шерсті на плечах і спині, а больовий поріг у них куди нижче. В переддень відпускного сезону зарослі люди обох статей гарячково гортають всілякі сайти в пошуках ідеального методу епіляції, який позбавить від волосся : А) назавжди, б) безболісно, ​​в) за розумні гроші . Розчарую відразу - такого не буває. Дійсно ефективні і не дуже чутливі процедури коштують дорого, а ті, що доступні, вимагають пляшки коньяку в комплекті. І, на жаль, відмінний результат не гарантують ні ті ні інші. Вихід один - треба пробувати. Для того щоб позбавити вас від нескінченного інтернет-серфінгу і мук вибору, я зробила огляд всіляких методів епіляції і депіляції, в яких сам чорт зломить свою волохату ногу.

Хімічна депіляція

У чому суть: крем або лосьйон, що розчиняє білок волоса - кератин. Останній, до речі, міцніше сталі. Ці креми - агресивна луг (PH більше 12), так що обіцянкам «м'якості» вірити не можна. У їх складі обов'язково повинні бути пом'якшувальні компоненти: вітамін Е, пантенол, алое вера.

Плюси: простота у використанні, безболісність, кращий результат у порівнянні з бритвою.

Мінуси: можливість сильної алергії . Перед використанням обов'язково спробуйте засіб на згині ліктя! І ні в якому разі не перетримуйте крем на шкірі: занадто жорсткі волосся крем все одно не бере.

Протипоказання: алергія, запалення на шкірі. В області глибокого бікіні використовувати хімічні засоби не можна: спалите слизову і порушите мікрофлору.

Вартість: від 150 рублів за засіб.

Біоепіляція (ваксинг)

У чому суть: її правильніше було б назвати «біодепіляція»: епіляція знищує волосяний фолікул, депіляція - немає. Шкіру дезінфікують антисептиком, потім наносять віск, нагрітий до 60 градусів, і різко видаляють спеціальними смужками, змиваючи його залишки спеціальним розчинником. Щоб зробити це вдома, знадобиться професійний віск і апарат для його розігріву. Деякі умеліци використовують мікрохвильовку, але такий великий ризик опіків. Для домашніх імпровізацій найбезпечніше холодний віск (готові смужки) або теплий - картриджі з воском, які автоматично розігріваються перед застосуванням до сорока градусів. Ще краще для домашньої епіляції використовувати фітосмола: її можна не гріти, досить пом'яти в руках, вона менш травматична, має в'язку дію і заспокоює шкіру.

Плюси: результат зберігається від тижня до місяця, з часом волосся стоншуються і ростуть менше. Салонний ваксинг - це ще й зволоження , Відлущування і ефект «глянцевих» ніг. Ну, або чого іншого.

Мінуси: це дуже, дуже боляче, і чим холодніше віск, тим болючіше. Ваксинг загрожує вростанням волосся, алергією і висипом і не бере волосся коротше 5 мм. У домашніх умовах це занадто складно: скрізь, крім гомілок, ви не зможете досить сильно натягнути шкіру.

Протипоказання: варикоз і будь-які судинні захворювання, менструація (підвищується чутливість) і вагітність .

Вартість: від 1000 рублів за зону, від 80 рублів за касету воску, від 50 рублів за смужки.

шугарінг

У чому суть: це різновид біоепіляції, але з іншим матеріалом (вареним цукром), набагато ефективніше і не так болісно. Принципові відмінності від ваксинга: волосся здирають по лінії росту, що зменшує ризик вростання, цукор підігрівається до температури тіла і, на відміну від воску, не прилипає до шкіри - тільки до волосся. Будинки повторити нескладно: закип'ятіть до появи піни 250 г цукрового піску, по дві столові ложки води і лимонного соку. Суміш готова, смужки не потрібні: наносите по шматочку і відривайте.

Плюси: низька травматичність, відмінний результат, який тримається до місяця. За допомогою шугаринга можна за один сеанс кілька разів обробити одну і ту ж зону до повної чистоти (багаторазово використовувати віск в одній процедурі на конкретній ділянці можна).

Мінуси: шугарінг найкраще підходить для пахв і зони бікіні, причому волосся повинне бути не коротше 3-4 мм. На ноги або спину піде кілька годин, адже використовуються маленькі кульки вареного цукру. І, знову-таки, дуже жорстке волосся можуть не реагувати на ніжну карамельку.

Протипоказання: серцево-судинні захворювання, шкірні запалення.

Вартість: від 800 рублів за ділянку, готова суміш - від 50 рублів за упаковку.

Електроепіляція

У чому суть: під шкіру вводиться тонка голка, що досягає фолікула, потім через неї подається струм. Найдавніший спосіб - термолиз, при якому використовується змінний високочастотний струм, і фолікул руйнується від нагрівання. При електролізі в голку подають постійний низькочастотний струм, який спалює цибулину. Найпрогресивніші методи - флеш, чергуються термолиз і електроліз, а також бленд, з дуже тонкими голками і миттєвої подачею струму. Продаються домашні апарати для електроепіляції, в яких голка замінена на пінцет: їм потрібно захоплювати кожен волосся і чекати дві-три хвилини, поки подіє струм. Це довго і дуже небезпечно.

Плюси: це єдиний вид епіляції, що дозволяє позбутися від рослинності назавжди. Він діє незалежно від товщини волосся і кольору шкіри.

Мінуси: нелюдський біль, незважаючи на те що перед процедурою використовують мазь з анестетиком, а іноді і вколюють лідокаїн. Електроепіляція вимагає ювелірної роботи майстра: якщо промахнутися голкою або виставити неправильну частоту, з'являться келоїдні рубці або опіки. Для того щоб повністю знищити волосся в одній зоні, зазвичай потрібно 5-7 сеансів з перервою на місяць. І цей місяць ви повинні будете ходити з щетиною: голити відростають волосся не можна до закінчення курсу, поки вони самі не відваляться.

Протипоказання: погана згортання крові, хвороби серця , Онкологічні захворювання, шкірні запалення, наявність кардіостимулятора або металевих протезів.

Вартість: від 20 рублів за хвилину, на сеанс може піти до восьми годин.

Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)

У чому суть: в основі методу лежить один і той же принцип - фототермоліз. Меланін, що забарвлює волосся, поглинає і проводить світлові імпульси, які нагрівають і руйнують фолікул. Для процедури використовуються, відповідно, спрямовані лазерні промені або спалаху високочастотного світла. Лазер впливає точково на волосся, а лампа захоплює ділянки шкіри і дозволяє змінювати ступінь випромінювання. Elos -епіляція - оптимальний варіант: вона дозовано поєднує обидва впливу, а на додачу ще й електроліз. Звичайно потрібно 4-5 сеансів з перервами на місяць. За цей час волосся поступово випадають, а фолікул частково або повністю руйнується.

Плюси: процедури майже безболісні. Уже після першого сеансу волосся помітно стоншуються і починають випадати. У тривалих перервах між процедурами їх можна і потрібно голити: світло найкраще діє на волосся в фазі активного зростання.

Мінуси: лотерея. Є люди, яких лазер і лампа взагалі не беруть. А найголовніше, ці методи ефективні тільки для темного волосся. засмагати під час курсу і за два тижні до нього категорично не можна: якщо шкіра пофарбована, світло буде руйнувати її власний меланін і провокувати пігментні плями.

Протипоказання: цукровий діабет, онкологія, екзема, псоріаз, вірусні захворювання, аутоімунні хвороби.

Вартість: лазерна епіляція - від 2000 рублів за сеанс, фотоепіляція - від 1500 рублів за сеанс, Elos-епіляція - від 5000 рублів за сеанс.

Яка буває епіляція? Плюси і мінуси методів епіляції

© Gettyimags / Fotobank.ru

ru

Впевнена, виганяючи Адама і Єву з райського саду, Господь, серед інших неприємностей, пообіцяв їх потомству довічне і болісне позбавлення від рослинності на тілі. Причому не тільки дамам: чоловіки нерідко страждають від шерсті на плечах і спині, а больовий поріг у них куди нижче. В переддень відпускного сезону зарослі люди обох статей гарячково гортають всілякі сайти в пошуках ідеального методу епіляції, який позбавить від волосся : А) назавжди, б) безболісно, ​​в) за розумні гроші . Розчарую відразу - такого не буває. Дійсно ефективні і не дуже чутливі процедури коштують дорого, а ті, що доступні, вимагають пляшки коньяку в комплекті. І, на жаль, відмінний результат не гарантують ні ті ні інші. Вихід один - треба пробувати. Для того щоб позбавити вас від нескінченного інтернет-серфінгу і мук вибору, я зробила огляд всіляких методів епіляції і депіляції, в яких сам чорт зломить свою волохату ногу.

Хімічна депіляція

У чому суть: крем або лосьйон, що розчиняє білок волоса - кератин. Останній, до речі, міцніше сталі. Ці креми - агресивна луг (PH більше 12), так що обіцянкам «м'якості» вірити не можна. У їх складі обов'язково повинні бути пом'якшувальні компоненти: вітамін Е, пантенол, алое вера.

Плюси: простота у використанні, безболісність, кращий результат у порівнянні з бритвою.

Мінуси: можливість сильної алергії . Перед використанням обов'язково спробуйте засіб на згині ліктя! І ні в якому разі не перетримуйте крем на шкірі: занадто жорсткі волосся крем все одно не бере.

Протипоказання: алергія, запалення на шкірі. В області глибокого бікіні використовувати хімічні засоби не можна: спалите слизову і порушите мікрофлору.

Вартість: від 150 рублів за засіб.

Біоепіляція (ваксинг)

У чому суть: її правильніше було б назвати «біодепіляція»: епіляція знищує волосяний фолікул, депіляція - немає. Шкіру дезінфікують антисептиком, потім наносять віск, нагрітий до 60 градусів, і різко видаляють спеціальними смужками, змиваючи його залишки спеціальним розчинником. Щоб зробити це вдома, знадобиться професійний віск і апарат для його розігріву. Деякі умеліци використовують мікрохвильовку, але такий великий ризик опіків. Для домашніх імпровізацій найбезпечніше холодний віск (готові смужки) або теплий - картриджі з воском, які автоматично розігріваються перед застосуванням до сорока градусів. Ще краще для домашньої епіляції використовувати фітосмола: її можна не гріти, досить пом'яти в руках, вона менш травматична, має в'язку дію і заспокоює шкіру.

Плюси: результат зберігається від тижня до місяця, з часом волосся стоншуються і ростуть менше. Салонний ваксинг - це ще й зволоження , Відлущування і ефект «глянцевих» ніг. Ну, або чого іншого.

Мінуси: це дуже, дуже боляче, і чим холодніше віск, тим болючіше. Ваксинг загрожує вростанням волосся, алергією і висипом і не бере волосся коротше 5 мм. У домашніх умовах це занадто складно: скрізь, крім гомілок, ви не зможете досить сильно натягнути шкіру.

Протипоказання: варикоз і будь-які судинні захворювання, менструація (підвищується чутливість) і вагітність .

Вартість: від 1000 рублів за зону, від 80 рублів за касету воску, від 50 рублів за смужки.

шугарінг

У чому суть: це різновид біоепіляції, але з іншим матеріалом (вареним цукром), набагато ефективніше і не так болісно. Принципові відмінності від ваксинга: волосся здирають по лінії росту, що зменшує ризик вростання, цукор підігрівається до температури тіла і, на відміну від воску, не прилипає до шкіри - тільки до волосся. Будинки повторити нескладно: закип'ятіть до появи піни 250 г цукрового піску, по дві столові ложки води і лимонного соку. Суміш готова, смужки не потрібні: наносите по шматочку і відривайте.

Плюси: низька травматичність, відмінний результат, який тримається до місяця. За допомогою шугаринга можна за один сеанс кілька разів обробити одну і ту ж зону до повної чистоти (багаторазово використовувати віск в одній процедурі на конкретній ділянці можна).

Мінуси: шугарінг найкраще підходить для пахв і зони бікіні, причому волосся повинне бути не коротше 3-4 мм. На ноги або спину піде кілька годин, адже використовуються маленькі кульки вареного цукру. І, знову-таки, дуже жорстке волосся можуть не реагувати на ніжну карамельку.

Протипоказання: серцево-судинні захворювання, шкірні запалення.

Вартість: від 800 рублів за ділянку, готова суміш - від 50 рублів за упаковку.

Електроепіляція

У чому суть: під шкіру вводиться тонка голка, що досягає фолікула, потім через неї подається струм. Найдавніший спосіб - термолиз, при якому використовується змінний високочастотний струм, і фолікул руйнується від нагрівання. При електролізі в голку подають постійний низькочастотний струм, який спалює цибулину. Найпрогресивніші методи - флеш, чергуються термолиз і електроліз, а також бленд, з дуже тонкими голками і миттєвої подачею струму. Продаються домашні апарати для електроепіляції, в яких голка замінена на пінцет: їм потрібно захоплювати кожен волосся і чекати дві-три хвилини, поки подіє струм. Це довго і дуже небезпечно.

Плюси: це єдиний вид епіляції, що дозволяє позбутися від рослинності назавжди. Він діє незалежно від товщини волосся і кольору шкіри.

Мінуси: нелюдський біль, незважаючи на те що перед процедурою використовують мазь з анестетиком, а іноді і вколюють лідокаїн. Електроепіляція вимагає ювелірної роботи майстра: якщо промахнутися голкою або виставити неправильну частоту, з'являться келоїдні рубці або опіки. Для того щоб повністю знищити волосся в одній зоні, зазвичай потрібно 5-7 сеансів з перервою на місяць. І цей місяць ви повинні будете ходити з щетиною: голити відростають волосся не можна до закінчення курсу, поки вони самі не відваляться.

Протипоказання: погана згортання крові, хвороби серця , Онкологічні захворювання, шкірні запалення, наявність кардіостимулятора або металевих протезів.

Вартість: від 20 рублів за хвилину, на сеанс може піти до восьми годин.

Светоепіляція (лазерна, фото-, Elos)

У чому суть: в основі методу лежить один і той же принцип - фототермоліз. Меланін, що забарвлює волосся, поглинає і проводить світлові імпульси, які нагрівають і руйнують фолікул. Для процедури використовуються, відповідно, спрямовані лазерні промені або спалаху високочастотного світла. Лазер впливає точково на волосся, а лампа захоплює ділянки шкіри і дозволяє змінювати ступінь випромінювання. Elos -епіляція - оптимальний варіант: вона дозовано поєднує обидва впливу, а на додачу ще й електроліз. Звичайно потрібно 4-5 сеансів з перервами на місяць. За цей час волосся поступово випадають, а фолікул частково або повністю руйнується.

Плюси: процедури майже безболісні. Уже після першого сеансу волосся помітно стоншуються і починають випадати. У тривалих перервах між процедурами їх можна і потрібно голити: світло найкраще діє на волосся в фазі активного зростання.

Мінуси: лотерея. Є люди, яких лазер і лампа взагалі не беруть. А найголовніше, ці методи ефективні тільки для темного волосся. засмагати під час курсу і за два тижні до нього категорично не можна: якщо шкіра пофарбована, світло буде руйнувати її власний меланін і провокувати пігментні плями.

Протипоказання: цукровий діабет, онкологія, екзема, псоріаз, вірусні захворювання, аутоімунні хвороби.

Вартість: лазерна епіляція - від 2000 рублів за сеанс, фотоепіляція - від 1500 рублів за сеанс, Elos-епіляція - від 5000 рублів за сеанс.

Яка буває епіляція?
Яка буває епіляція?
Яка буває епіляція?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com