рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коля Серга: на «Нову хвилю» я їздив за грошима

Перед стартом конкурсу " Нова хвиля-2013 "Ми запросили в гості співака Колю Сергу. Цей чарівний фабрикант один з небагатьох артистів, хто після шоу голосно заявив про себе, а потім ... на цілий рік пішов у відпустку.

Нагадаємо, що в 2011 році Серга представляв Україну на " новій хвилі ", Де виграв не тільки масу нагород, а й зацікавив своєю творчістю Ігоря Крутого.

"Обозреватель" розпитав Колю, як бувалого юрмальського "бійця": скільки коштує участь в конкурсі, сипляться чи після нього пропозиції від продюсерів, і не ображаються на нього колеги по сцені за постійні жарти і приколи.

-У, ти - справжній хуліган на українській естраді. Скажи, колеги по сцені на твої стьобні тексти пісень, на знущання з твоєї сторони не ображаються? Коля Серга: Я, навряд чи, це назвав би знущанням. Неначе це вважається чимось понад норму. Все це абсолютно нормально - сатирично висловлювати свою думку про творчість людей, про їх прекрасних сторонах або якихось маленьких витівках. Тому мені складно відповісти на це питання. Для мене це нормально. І, думаю, якби кожен робив також - жити було б набагато простіше.

-А що стосується пісні про Світлану Лободу або твого стьобу з колег, ніхто не просив: Коля, ну вистачить? К.С .: Ні, навпаки просили ще. А Свєта навіть пропонувала зняти кліп на пісню, яку я написав про неї, про Лободу. Але потім я посоромився зніматися в одному кліпі з нею.

-Тобто, в звичайному житті ти сором'язливий хлопець? К.С .: Дуже!

- А що за історія сталася з твоїм альбомом? Тільки давай по прядку. У 2011 році ти поїхав в Юрмалу, де на "Новій хвилі" наробив багато шуму - отримав приз глядацьких симпатій, спецприз МУЗ-ТВ і контракт з Ігорем Крутим. У підсумку випустив свій перший альбом: і що ж тобі в ньому так не сподобалося, що ти так і не видав його, і більш того - пішов у відпустку на рік?

К.С .: А ще мені телеведуча російського MTV віддалася ...

-Як звуть? К.С .: Іра. Привіт, Іра!

-Вона не проти, що ти про це говориш?

К.С .: Напевно, немає. Вона навіть рада.

-І часто тобі віддаються шанувальниці?

К.С .: Шанувальниці - немає, я вважаю за краще не користуватися слабостями дівчат. Адже вони до мене схильні за рахунок моїх частих появ в телевізорі і на радіо. А я вважаю, що це нечесно. Все повинно бути чесно, без бонусів.

-А ця телеведуча тебе мало знала?

К.С .: Насправді я жартую. Нічого не було.

А що ви робите сьогодні ввечері?

-Не знаю, хочеш запросити мене на каву? К.С .: Ну треба ж якось, щоб новина була підкріплена обгрунтуванням.

-Ні, я не згодна, ти потім будеш всім про це розповідати. К.С .: Чому відразу я буду розповідати? Ви будете про це писати! (Сміється)

-Хітро. Так, чому все-таки ти записав, але не випустив альбом? К.С .: Ми його випустили. Записали і віддали в мережу, щоб всім бажаючим було доступно живе скачування. Може хтось його нарізав і поставив собі на телефон, але далі ми припинили всі дії по відношенню до цього альбому. Я був розчарований і їм, і собою в ньому.

Я зрозумів, що зробити крутіше на той момент не міг, а випускати те, що вийшло - не хотів. На рік я пішов у творчу відпустку, можна сказати, поступив до Гарварду самого себе.

-Що робив в цей час? К.С .: Робив альбом. Точніше півроку ми писали альбом, а також змінювали склад групи і стилістику музики. Якщо раніше це був говнорок, то зараз це діскорол.

Ми навіть назву для нього придумали (посміхається).

-Хтось зі старого складу групи залишився, крім тебе? К.С .: Ну, Могилевська іноді приходить (сміється). Насправді залишився наш гітарист Сергійку, який їздив з нами на Юрмалу. Взяли сімплеріста Артура Данієляна.

-Над ніж зараз працюєш? К.С .: Вийшла перша пісня, яка вже з'явилася у вільному доступі в Інтернеті, це "Мокасини". Можна її скачати і послухати, пісня, до речі, лікує різні захворювання. Можна слухати її і потирати хворі місця.

На цю композицію ми незабаром знімемо кліп, напевно, я навіть ще буду в гіпсі. Потім випустимо ще 2 сингли і, думаю, що до початку-середині зими подаруємо людям свій альбом.

- У тебе такий яскравий типаж і образ, ти створений для ТВ і я впевнена, що тобі пропонували стати телеведучим. Чи немає спокуси піти в іншу професію, більш стабільну, хоча, напевно, менш цікаву для артиста? К.С .: Ви самі відповіли на своє запитання. Для мене телебачення менш цікаво. До того ж я ворог стабільності, вона розслабляє.

-А якби тобі запропонували вести якусь із існуючих програм, яке шоу ти б вибрав? К.С .: Люблю вести фестивалі та різноманітні солянки. Для мене важлива жива публіка. У мене був досвід участі у пробних зйомках, але коли немає глядача, мені стає нудно.

-Чи часто жартував над колегами на зелених концертах? К.С .: Так, коли з туром "Фабрики" каталися, то домовлялися з хлопцями, і Сабріни на сцену із залу замість квітів кидали фрукти - банани, апельсини, кокоси, ананаси.

Васю Нагірняка пам'ятаєте? Ми знайшли його старий запис, де він ще років в 12 співав смішним дитячим голоском "Я сумую за тобою".

На нашому концерті він співав основну пісню і ту, яку написав пізніше. До другої композиції він завжди робив підведення: я так хвилююся, підтримайте мене. А співав її завжди під фанеру.

І ось він робить довгу підводку і тут починає грати "Я сумую за тобою". У нього очі такі були, як ніби все валитися навколо! (Сміється) А сказати-то він нічого не міг, так що довелося йому згадувати слова і відкривати рот під стару пісню.

Але, думаю, він не образився.

-А над тобою колись жартували?

К.С .: Так, але я завжди протягом усього життя налаштований на те, що зараз щось станеться.

А взагалі на сцені у мене дуже часто ламаються стійки. Коли я працюю, то намагаюся задіяти всі, що є поруч. Співали ми якось в Сан-Тропе, виступали в барі з низькими стелями і висіла переді мною старовинна люстра. Я подумав в кінці пісні на ній покататися, а в підсумку вона залишилася у мене в руці (сміється).

А потім я співав пісню "Бетмену теж потрібна ласка", навколо мене стояли свічки, знаєте такі невеликі, алюмінієва підставка і рідкий віск? І ось вирішив я красиво закінчити номер.

Один хлопець явно себе виділяв. Він був дуже напідпитку і рвався в бій. І ось я беру свічку і красиво на неї дую, але рідкий віск вилітає і прямо на костюм цьому хлопцеві!

-Розкажи про співпрацю з Ігорем Крутим. Воно все-таки відбулося? К.С .: Це був період написання альбому, так що я, навряд чи, назвав би цю співпрацю, що відбувся. Я був не готовий, щоб починати велике плавання і вирішив, що краще взяти паузу, відмовитися від перспектив, але робити якісний матеріал, за який будуть виступати на лобі краплі гордості.

-Чи є бажання знову поїхати на " нову хвилю ", Тепер за головним призом, або спробувати свої сили на" Євробаченні "? К.С .: Ні. "Нова хвиля" залишилася в минулому, а "Євробачення" - конкурс, який мало мене радує.

Джерело фото сторінка Колі Серги Вконтакте

-Перед тобою у нас в гостях був Аркадій Войтюк , Який розвіяв міф про те, що на "Новій хвилі" все куплено. Чи так це? Ти їздив за гроші? К.С .: Я їздив за гроші, вірніше за грошима. Насправді це дурне оману, що на великі телевізійні проекти можна потрапити тільки за гроші.

Навряд чи ваша сума відіб'є провал ефіру. Там 4 або 5 ефірів передбачені, і бюджет кожного з них - близько мільйона доларів. Це нерентабельно.

До того ж " Нова хвиля "- це цікавий конкурс, але я не назвав би її трампліном, після якого можна відразу відчути себе на гребені хвилі.

-Які твої прогнози щодо наших учасників на "Новій хвилі-2013"? К.С. : Я знаю Олю і навіть був на передачі, де обговорювалася поїздка наших артистів і їхні шанси. Я вірю в те, що в України все вийде в цьому році. Хлопчик хороший, а Олька взагалі талановита!

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Скажи, колеги по сцені на твої стьобні тексти пісень, на знущання з твоєї сторони не ображаються?
А що стосується пісні про Світлану Лободу або твого стьобу з колег, ніхто не просив: Коля, ну вистачить?
Тобто, в звичайному житті ти сором'язливий хлопець?
А що за історія сталася з твоїм альбомом?
У підсумку випустив свій перший альбом: і що ж тобі в ньому так не сподобалося, що ти так і не видав його, і більш того - пішов у відпустку на рік?
Як звуть?
Вона не проти, що ти про це говориш?
І часто тобі віддаються шанувальниці?
А ця телеведуча тебе мало знала?
А що ви робите сьогодні ввечері?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com