рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як і скільки пити води, щоб схуднути?

Вода - першоджерело життя. З давніх часів у всьому світі відомі її цілющі властивості.

За допомогою води очищають організм як люди, так і представники флори і фауни. Вода лікує і додає сили, але мало хто замислювався про те, що за допомогою води можна схуднути. Науково доведений факт, що при правильному застосуванні вода не тільки очищає і збагачує організм енергією, але і сприяє значному зниженню ваги. Як схуднути, дотримуючись питний режим?

1. Випивайте один стакан води перед їжею. Не важливо, що це буде: сніданок, обід або вечерю. Привчайте себе випивати склянку води перед кожним прийомом їжі. Американські вчені в ході наукового дослідження протягом місяця спостерігали за двома групами людей: одні випивали склянку води перед їжею, а другі ігнорували цей прийом і харчувалися в своєму звичайному режимі. Після закінчення дослідження представники першої групи значно втратили у вазі, дотримуючись цього нескладного правила. Справа в тому, що вода надає відчуття ситості, так, випивши склянку води, ви зменшуєте кількість їжі, що вживається. Важливо випивати воду не менше ніж за 20 хвилин до їди. Такої дієти дотримується знаменита супермодель Клаудія Шиффер ось уже багато років.

2. Привчіть себе не пити холодну воду, полюбите воду кімнатної температури. Холодна вода знижує метаболізм . Організм витрачає значно більше енергії, зігріваючи її, внаслідок чого ви швидко втомлюєтеся, а жирна їжа погано всмоктується кишечником. Вживаючи холодну воду, ви не тільки не схуднете, але і ризикуєте набрати зайву вагу.

3. Якщо ви йдете в ресторан або кафе, замовте чисту воду замість будь-яких напоїв. Поки ви будете чекати своє замовлення, ви встигнете її випити. Це не тільки дуже корисно, а й економно, так як у багатьох ресторанах ціна на напої занадто завищена.

Це не тільки дуже корисно, а й економно, так як у багатьох ресторанах ціна на напої занадто завищена

4. Ні в якому разі не запивайте їжу будь-якими напоями. Це не піде на користь тим, хто хоче схуднути. У Росії багато людей звикли пити під час їжі, а після - побалуватися чайком з солодощами. Запивати їжу напоями дуже шкідливо. Вживання напоїв під час прийому їжі сприяє більш повільному травленню через розведення ферментів шлункового соку рідиною. Привчіть себе пити напої не менш ніж через годину після прийому їжі. Відчуття ситості вже прийде, і вам не захочеться доповнити свій обід чимось шкідливим і солодким.

5. Пийте чисту воду без газу. Газована вода тільки шкодить нашому організму, провокує відрижку, здуття живота і гази. Це людині, який стежить за своїм здоров'ям і мріє схуднути, ні до чого. І нарешті, якщо вас цікавить рекомендована добова норма вживання води, то помножте свою вагу на 20 мл. 20 мл води потрібно людині на 1 кг ваги, якщо він дотримується нормальний спосіб життя і веде помірну фізичну активність. Дотримуючись цих нехитрих правил, ви дуже скоро приємно здивуєтеся своєму відображенню в дзеркалі. Ваша вага зменшиться, а шкіра, волосся і нігті перетворяться в кращу сторону!

Ваша вага зменшиться, а шкіра, волосся і нігті перетворяться в кращу сторону

Як схуднути, дотримуючись питний режим?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com