Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Соус вінегрет за 5 хвилин - рецепт найсмачнішої заправки для салатів з фото
соус вінегрет
Фото: depositphotos.com
Французький соус вінегрет - це елегантна салатна заправка, приготована на основі масла і оцту. Зробити його можна буквально за 5 хвилин.
У класичному варіанті вінегрет є сумішшю оливкового масла, лимонного соку, часнику і діжонськой гірчиці. Але завжди можна поекспериментувати і додати нарізані пряні трави, кілька столових ложок тертого пармезану, подрібнений часник або цибулю-шалот.
Соус вінегрет в банку за 5 хвилин
Складові:
2 зубчики часнику, пропущених через прес
1/2 ст.л. діжонськой гірчиці
1 ст.л. лимонного соку або більше до смаку
3 ст.л. оливкової олії екстра вірджин
Сіль за смаком
Свіжий мелений чорний перець - за смаком
Рецепт приготування:
Помістіть часник, гірчицю, лимонний сік і масло в невелику банку з кришкою. Щедро приправте сіллю і перцем.
Накрийте кришкою і енергійно струсіть банку, щоб всі інгредієнти добре перемішалися. При необхідності відрегулюйте приправи на свій смак. Використовуйте соус негайно.
На замітку: Соус вінегрет підходить до всіх салатів зі свіжих овочів, до м'ясних і рибних страв, до закусок з креветками або іншими морепродуктами і навіть до пельменів. А також використовується для заправки класичного вінегрету.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати мексиканський соус гуакамоле . Ми також ділилися найкращими рецептами соусу барбекю .
Дивіться відео, як зробити корисний соус для салату:
Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше