рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дієта на вінегреті

  1. Вінегрет, його калорійність і дієта
  2. Як приготувати цю страву? Все дуже просто! Перед вами класичний рецепт:

Хто не знайомий з таким блюдом з овочів, як звичайний вінегрет

Хто не знайомий з таким блюдом з овочів, як звичайний вінегрет? Багато читачів цікавляться калорійністю цієї страви. Дивуватися не доводиться. Адже раціон сучасної людини дуже відрізняється від тих натуральних і здорових продуктів, які він вживав тисячу років тому. Тому нам нерідко доводиться розплачуватися за це надмірною вагою і різними хворобами шлунково-кишкового тракту.

Чим корисно таке блюдо, як вінегрет, і яка у вінегрету калорійність? Ці питання є особливо актуальними для тих людей, які намагаються дотримуватися різні дієти.

Вінегрет, його калорійність і дієта

Необхідно відзначити, що люди придумали так звану дієту на вінегреті, де в якості головної страви беруть сам вінегрет. Тривалість її становить зазвичай три дні. Дієта на вінегреті складається з варених овочів (буряка, моркви, картоплі) і зеленого горошку (консервованого). Виходить такий салат в солі не потребує, але якщо ви зовсім без неї не можете, допускається злегка підсолити блюдо.

Крім цих інгредієнтів, можете додати свіжу зелень, а заправляється салат знежиреним молочним продуктом (наприклад, знежирений сир або йогурт). В результаті, якщо ви таким чином приготуєте вінегрет, калорійність продукту не буде великою. В якості напою підходять нежирні молочні продукти (не додавайте цукру), а перед відходом до сну вас чекає чашка зеленого чаю (можна з медом). Такий різновид дієти допоможе вам, що не виснажуючи себе голодом, позбутися від зайвих кілограмів.

Такий різновид дієти допоможе вам, що не виснажуючи себе голодом, позбутися від зайвих кілограмів

А щоб відповісти на питання, якою є калорійність вінегрету, спочатку слід уточнити його склад. У нього входять варені овочі, що зберігають частково свої корисні речовини, капуста квашена і цибулю в сирому вигляді - або ріпчаста зелений.

Якщо ви візьмете овочі в рівній кількості (хоча краще морквини брати трохи менше), заправити салат оцтом 3%, змішавши його попередньо з рослинним маслом, перцем і сіллю, тоді калорійність вінегрету вийде така: на 100 грамів продукту - 110 ккал.

Якщо заправляти вінегрет тільки рослинною олією, то калорійність страви може досягти вже 150 ккал на 100 грамів продукту.

У будь-якому випадку, докладні знання про те, наскільки вінегрет (та й не тільки дане блюдо) калорійний, допоможуть правильно скорегувати своє харчування. Ви зможете правильно і грамотно розрахувати окремі порції цього салату - дуже смачного, і, до того ж, для здоров'я вельми корисного.

Як приготувати цю страву? Все дуже просто! Перед вами класичний рецепт:

Вінегрет - інгредієнти:

  • Буряк-400 грамів.
  • Морква-300 грамів.
  • Картопля-400 грамів.
  • Капуста (безумовно, квашена) - 200 грамів.
  • Огірки (солоні або мариновані) - 200 грамів.
  • Лук-150 грамів.
  • Горошок (заморожений або консервований) - 200 грамів.
  • Сіль і перець - за смаком.
  • Олія - ​​так само, за смаком.

Олія - ​​так само, за смаком

Неочищена буряк вариться до готовності або запікають у духовці. Так само, неочищеними, варяться окремо моркву і картоплю - до м'якості. Якщо горошок заморожений, його відварюють. Зачекайте, поки овочі охолонуть.

Лук поріжте дрібно. Огірки ріжуть кубиками, капуста дрібно шинку.

Картопля, буряк, і морква повинні бути очищені, після чого їх акуратно нарізають невеликими кубиками.

Перемішуєте всі продукти, соліть й перчимо - на свій смак, заправляєте соняшниковою або іншим рослинним маслом. Перед тим, як подавати на стіл, вінегрет добре прикрасити свіжою зеленню і з'їсти на здоров'я. І не турбуйтеся: у вінегрету калорійність відносно низька, вона не зіпсує вашу фігуру.

Чим корисно таке блюдо, як вінегрет, і яка у вінегрету калорійність?
Як приготувати цю страву?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com