рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно варити буряк - рецепт і поради від Шефмаркет

  1. Найпростіший спосіб варіння буряка
  2. Як зварити червоний буряк для вінегрету?
  3. Ще кілька корисних рекомендацій:

Червоний буряк - осінній овоч, джерело вітамінів і мікроелементів. Вона володіє прекрасним кольором - від рожевого до темно-фіолетового. Смакові характеристики і відтінок залежать від сорту красуні-овоча, однак користь від її споживання незаперечна.

При всіх перевагах і відмінних смакових характеристиках, тільки досвідчені господині знають, як і скільки варити буряк до готовності, щоб вона зберегла всі вітаміни, колір, залишилася пружною і смачною.

Найпростіший спосіб варіння буряка

Найпростіший спосіб варіння буряка

Як правильно зварити буряк в каструлі, щоб це зайняло мінімальний проміжок часу? Для цього візьміть за все 3 компоненти:

  • Вода - 5 л;
  • Олія - ​​50 мл;
  • Лід - за потребою.
  • Буряк - 3 великих штуки.

Далі розповімо, як правильно варити буряк, щоб вона залишилася смачною, пружною і не розвалювалася після чистки:

  1. Воду налити у велику каструлю і довести до кипіння.
  2. У киплячу рідину влити олію.
  3. Покласти промиту буряк (в шкірці).
  4. Рівно через півгодини кип'яток зливають.
  5. Гарячий овоч відправляють в лід.

Якщо в воду не додати масло, вона випарується дуже швидко. У подібному поєднанні, процес випаровування йде набагато повільніше, крім того, після різкого перепаду температур, шкірка з овоча легко знімається. Це найпростіший спосіб, як зварити буряк швидко.

Як зварити червоний буряк для вінегрету?

Вінегрет - смачний і корисний осінньо-зимовий салат, який люблять абсолютно всі діти і дорослі. Однак не кожна господиня знає, як варити буряк для салату так, щоб вона була солодкою і пружною, при цьому зберегла всі корисні властивості і пофарбувала вінегрет в неповторний, рожевий колір. Для цього візьміть наступні компоненти:

  • Вода - від 3 до 5 літрів;
  • Лимонний сік або 9% оцет - 2 стол.л .;
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Буряк - 1-2 шт.

Спосіб приготування простий:

  1. Холодну воду налити в глибоку каструлю.
  2. Додати в неї лимонний сік (оцет) і цукор.
  3. Покласти буряк.
  4. Включити середній вогонь.
  5. Накрити каструлю кришкою.
  6. Засікти 2 години і варити овоч.
  7. Перевірити готовність, проткнув буряк сірником. Якщо вона легко проколює шкірку і входить в м'якоть, вимкнути вогонь, злити окріп і залити коренеплід холодною водою.

Кілька корисних порад про те, як правильно варити свіжу буряк

Щоб вітаміни повністю збереглися, бажано спочатку ставити варити овоч на сильному вогні, після закипання переключивши на слабкий. Як довго варити в такому режимі буряк? Досить протушкувати її під закритою кришкою до 4 годин.

Досить протушкувати її під закритою кришкою до 4 годин

Ще кілька корисних рекомендацій:

  1. Щоб скоротити час приготування овоча, можна після закипання води всипати в каструлю столову ложку солі, дати розчину закипіти ще раз, тільки після цього покласти буряк, столову ложку цукру і стільки ж 9% оцту.
  2. Як варити буряк рецептів з фото існує безліч, проте для цього не потрібно бути шеф-кухарем. Наприклад, щоб прибрати характерний буряковий запах, досить покласти за півгодини до готовності в киплячу воду з коренеплодом корочку житнього хліба. Погодьтеся, просто і корисно.
  3. Зберігати варений буряк можна не більше 2 діб. Навіть в холодильнику і неочищеному вигляді, вона втрачає аскорбінову кислоту і багато мікроелементів за цей проміжок часу.
  4. Якщо сирий буряк втратила вологу, стала зморщеною і сухий, її необхідно обшпарити окропом, потім покласти в теплу рідину на годину, щоб овоч знову став пружним і привабливим на вигляд.

Способів приготування буряка маса. Можна запекти її в духовці, на грилі, в мікрохвильовій печі або мультиварці. Досить уважно прочитати рецепти.

Вечеря за 20 хвилин

Як зварити червоний буряк для вінегрету?
Як довго варити в такому режимі буряк?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com