рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різдвяні та новорічні розпродажі в Вільнюсі: одяг і продукти

У Вільнюсі ще не почалася велика різдвяна тиждень розпродажів, а місцеві магазини вже відкрили рахунок першим зниженими акціях. У цьому особисто переконався оглядач www.interfax.by , Який відправився на уїк-енд до Вільнюса за новорічними подарунками для друзів і родичів. Отже, чим можна порадувати себе в столиці Литви на різдвяних розпродажах?

Вино, шампанське, цукерки: мінус 25%

Милі презенти у вигляді пляшок італійського шампанського і хитромудрих французьких цукерок продаються в литовських супермаркетах у величезній кількості Милі презенти у вигляді пляшок італійського шампанського і хитромудрих французьких цукерок продаються в литовських супермаркетах у величезній кількості. І що найцікавіше, відрізняються від білоруських «творів» не лише тарою і складом, але і ціною. Придбати, наприклад, пляшку італійського шипучого вина можна за ціною від Lt15 (Br18 000), місцевого досить пристойної шампанського - до Lt12 (Br14 500). Крім цього, на деякі «різдвяні» алкогольні напої є спеціальні новорічні знижки до 65%. Тільки не захоплюйтеся з покупкою міцного: в Білорусь дозволено ввозити не більше 2 літрів алкоголю на персону.

До речі, знижки до 30% можна відшукати практично на весь спектр продуктових товарів для різдвяного столу. Зрозуміло, не рахуючи прості і ходові продукти на кшталт молока. Цукерки, печиво, торти, соки, води і особливі новорічні «присмакі» реалізуються зі спеціальними різдвяними знижками.

Парфуми в подарунок: мінус 45%

Придбати справжні аромати Франції або Італії в Мінську нескладно. Але дорого. Ось і доводиться купувати чесним білоруським громадянам туалетні води і духи або в DutyFree, або в столицях інших країн. Всесвітньо відома мережа парфумерних магазинів Douglas - найкраще тому підтвердження. поки оглядач www.interfax.by вишукував подарунок черговий родичці, на території «Акрополіс» були помічені кілька білорусів, які видавали свою національність обговоренням того, що в Мінську дорожче, а що ні.

Знижки на парфум дуже навіть пристойні: від 20% до 45%. Безумовно, під знижкові ціни підпадають не всі марки парфумерії, але по різдвяним Дискаунт можна придбати і Burberry, і Lanvin, і MaxMara. Для Lancome можна знайти знижку до 50%. Таким чином, придбати майже 100 мл якісного європейського парфуму можна за ціною від Lt100 (Br120 000). Знижки на парфум дуже навіть пристойні: від 20% до 45% Наприклад, один оглядача www.interfax.by купив в подарунок своїй дівчині дуже милий запах від MaxMara за Lt150 (Br180 000). До речі, знижки на актуальні колекції жіночих і чоловічих ароматів є не тільки в Douglas.

Побутова техніка: мінус 60%

Напередодні новорічних свят і затяжних подарункових сезонів литовські виробники побутової техніки, а також розквартировані в Литві відомі технобренди вирішили не розмінюватися на дрібниці на знижки і разом приступили до розвантаження своїх складів. Практично всі полки побутових відділів найбільших супермаркетів Вільнюса заставлені кавоварками, прасками, микроволновками, електропечами, фритюрницями і іншими кухонними гаджетами з великими червоними бирками у стелажів. На бирках - великі перекреслені цифри, які свідчать про тотальне знижкових сезоні. На деякі групи побутових товарів можна знайти знижки до 60%.

Вельми показовою дискаунт-акцією, яка користувалася підвищеним попитом у вільнюському супермаркеті, виявилася розпродаж посуду відомої «побутової» марки Berghoff. Каструлі, сковорідки і інші металеві предмети кухонного начиння буквально «відлітали» з магазинних прилавків по знижкам 50-60%. Чи жарт: при вартості в Lt250 (Br303 000) за елітну сковорідку у пересічних покупців з'являється можливість придбати дорогущую посудину за Lt100 (Lt120 000). До моменту, коли оглядач www.interfax.by підійшов до стійки виробника дорогих каструльок, на полицях залишилося лише кілька предметів з колекції Berghoff. Решта розмели.

Одяг, взуття та аксесуари: мінус 40%

За сім днів до початку великої різдвяного тижня розпродажів (з 19 по 24 грудня) магазини одягу в Вільнюсі вже почали поступове зниження цін на найбільш ходові зимові товари За сім днів до початку великої різдвяного тижня розпродажів (з 19 по 24 грудня) магазини одягу в Вільнюсі вже почали поступове зниження цін на найбільш ходові зимові товари. Знижки до 40% вже значаться на актуальних нарядах від VeraModa, Ecco, Zara, Bershka і Apranga. Курс на зниження взяли також бренди більш високого цінового сегмента - MaxMara, Zegna, Marc O'Polo, Hugo Boss і Armani. Однак, як розповіли оглядачеві www.interfax.by працівники магазинів вільнюського торгового центру Europa, максимальних значень знижкові суми на одяг і взуття досягнутий в період з 19 по 24 грудня.

Куди поїхати за знижками в Вільнюсі?

Самий «розпіарений» торговий комплекс Вільнюса «Акрополіс» (Akropolis) розташовується в одному з нових районів міста (Ozo str., 25). Дістатися з центру Вільнюса до «Акрополіс» можна на маршрутці від готелю Novotel, який знаходиться на центральній вулиці литовської столиці - проспекті Гедиміна. Або на тій же маршрутці, але вже прямо від залізничного вокзалу. У «Акрополісі», крім магазинів брендового одягу, є різні кафе і ресторани, цілий льодовий каток, а також мегамаркет Maxima. Час роботи торгового центру: 10.00-22.00. сайт - www.akropolis.lt .

Торговий центр Europa, не менший за розміром, ніж «Акрополіс», розташовується в діловій частині Вільнюса на іншому від Старого міста березі річки Неріс (Konstitucijos ave., 7а). Час роботи торгового центру: 8.00-24.00. сайт - www.europa.lt .

Дуже зручно для цінителів міського туризму знаходиться торговий центр Flagman (Gedimino ave., 16), який легко виявити, здійснюючи прогулянку по проспекту Гедиміна. Час роботи торгового центру: 10.00-20.00. сайт - www.flagman.lt .

Вдалих вам покупок в Вільнюсі!

Читати по темі:

- Різдвяні розпродажі Мінська: що, де, як

- Передноворічні знижки: дешеві купальники і парасольки

Тимур Кресник

Отже, чим можна порадувати себе в столиці Литви на різдвяних розпродажах?
Куди поїхати за знижками в Вільнюсі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com