рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Магазини Вільнюса. Торгові центри та ринки в Вільнюсі

  1. Популярні торгові точки Вільнюса


У столиці Литви працює шість великих торгово-розважальних центрів: Ozas, Panorama, Europa, VCUP, Akropolis, Parkas Outletі ін. Крім того, звичайно, тут є ще величезна кількість дрібних магазинів. жителі Вільнюса знаходять таку кількість торгових точок навіть надмірною. Сусіди-білоруси так не вважають і з задоволенням приїжджають до Вільнюса за покупками, як і росіяни.

Старе місто Вільнюса радує очі туриста прекрасними будівлями різних архітектурних стилів. Тут дуже приємно насолоджуватися поєднанням чудової архітектури і красою вітрин бутиків Prada, La Perla, Maxmara, Hugo Boss, Zara, Mango, Armani, GF Ferre. У Старому місті багато сувенірних крамниць, де можна придбати кераміку, лляні рушники, скатертини, бурштин. Відпочити і покуштувати страви литовської кухні запрошують численні кафе і ресторани.

Проспект Гедімінаса з'єднує Старе місто і берег річки Неріс. Різних магазинів на цій вулиці також досить, щоб присвятити їм весь день. Тут знаходяться торгові центри Gedemino 9 і Flagman.

Популярні торгові точки Вільнюса

  • Akropolis - найбільший ТРЦ міста. Пропонує товари і розваги для всієї родини. Свої двері тримають відкритим бутики Bershka, Cop Copine, Mango, Levi's, Esprit, Promod, Pierre Cardin, Zara, Next, Pull and Bear, United Colors of Benetton і ін. Продукти можна купити в мережевому гіпермаркеті Maxima А з супутніх розваг пропонують відвідати кінотеатр , боулінг, салон краси, точки громадського харчування, льодовий каток і ін. Тут створені всі умови для приємного проведення часу. Діти із задоволенням залишаться грати на барвистій майданчику, тата посидять в інтернет-кафе, поки мама займається покупками для всіх домочадців. По суботах близько ТРЦ відкритий сільськогосподарський ринок, де можна купити сир, сир та іншу продукцію литовських фермерів.
  • Parkas Outlet - торговий центр пропонує товари різних марок: Nike, Reebok і ін. Спортивні бренди, Eurokos, Parfum Express, Walking, Apranga і ін. З істотними знижками. Продукти харчування представлені супермаркетом Norfa.
  • Ринок Гарюнай - працює щодня, крім понеділка, до 14 годин. Ринок ділиться на автомобільну і речову частини. Купити тут можна різноманітні товари за невисокими цінами. Особливої ​​комфорту в шопінг ви тут не знайдете, торгівля ведеться переважно у вуличних наметах і тому сильно залежить від погоди. З вуличних ж лотків продають каву і випічку. Парковка біля ринку платна.

Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 08.04.2014


Фотографії магазинів Вільнюса

Популярні статті



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com