рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де краще шопінг: Москва, Київ, Вільнюс, Варшава?

Поки норми митного ввезення товарів, придбаних за кордоном, в Білорусі не опустилися до планки в € 200, купувати одяг, взуття та аксесуари в суміжних нашій країні столицях можна на досить вигідних умовах Поки норми митного ввезення товарів, придбаних за кордоном, в Білорусі не опустилися до планки в € 200, купувати одяг, взуття та аксесуари в суміжних нашій країні столицях можна на досить вигідних умовах. Тим більше що Мінськ явно не переповнений магазинами американських і європейських мас-маркет брендів, таких популярних у просунутої молоді і модною столичної тусовки. Куди ж краще їхати в шопінг тур: столицю Росії Москву, український Київ або вже європейські Вільнюс і Варшаву - дізнавався оглядач www.interfax.by .

Москва: всі бренди під одним дахом

Величезні торгові центри, такі незвичні рядовим білорусам, в Москві не рідкість. В одному місці можна отоваритися практично всіма торговельними марками, представленими на європейському ринку. Якщо пощастить потрапити в період дії новорічних або святкових знижок, то на дозволену митну суму можна буде накупити цілу сумку речей від Zara, Mango і Lacoste. Безумовно, в пошуках хороших знижок і оптимальних цін на одяг краще вийти за межі Садового кільця, інакше доведеться залишити всю суму в одному магазині за одні джинси або кофточку.

Можна вибрати, куди податися на шопінг в Москві. Головне - враховувати московські відстані і потік людей, які, як правило, у вихідні виїжджають на штурм найбільших торгових центрів Москви. Для того щоб оптимізувати свої пошуки, заздалегідь визначитеся, який торговий центр російської столиці ви хочете відвідати. У Москві їх як грибів після дощу. Вибрати відповідний торгово-розважальний центр можна в Інтернеті, попередньо розібравшись, які магазини входять в його структуру. Одним з найпопулярніших моллов Москви є мережа ТЦ "Мега". "Мегі" розташовуються в столиці Росії на виїздах з міста (як і в будь-яких пристойних містах). Ознайомитися з асортиментом мега-шопа можна заздалегідь на його офіційному сайті.

Дістатися до Москви - для білоруса завдання досить проста. Достатньо лише купити квиток на один з численних потягів, що курсують між двома братніми столицями. Правда, купувати заповітний квиток на шопінг-тур в Москву краще заздалегідь. І не забувайте про ціну. Деякі фірмові поїзди стоять досить дорого. Найоптимальніший варіант для вихідного подорожі по магазинах: вечірнє відправлення в п'ятницю поїздом Брест-Москва і зворотний шлях в неділю ввечері тим же складом з Москви. У цьому випадку ваші сукупні витрати на переїзд не перевищать BYR170 000.

Київ: антикризова вартість

Серед білорусів існує думка, що придбати одяг в Києві можна зі значними знижками. Але не слід забувати, що Київ не Москва, багата супер-моллами, в яких можна практично жити, купуючи одяг, обідаючи, вечеряючи і катаючись на ковзанах. Одні з найпопулярніших шопінг-центрів Києва - підземні ТЦ "Глобус" (під Майданом Незалежності) і ТЦ "Метроград" (під Бесарабської площею на Хрещатику).

Переходячи по Хрещатику від "Глобуса" до "Метрограду", також можна заглянути на розташовані по обидва боки головного проспекту Києва магазини. Такі бренди, як Zara, Mexx, Levi's, Carlo Pazzolini, 4YOU, можна знайти в достатній кількості на вулицях української столиці. Однак, як відзначають шопоголіки, які віддають перевагу отоварюватися, наприклад, в Москві, асортимент в тих же мережевих casual-магазинах недостатньо широкий. Але білорусам скаржитися на київські торгові центри в цьому відношенні не доводиться. Мінські магазини одягу, які можна перерахувати по пальцях, явно не можуть зрівнятися з київськими.

Спортивний одяг культових брендів Nike, Adidas і Reebok в Києві можна купити в ТЦ "Плазма" неподалік від станції метро "Петрівка". Можна зазирнути і в ЦУМ на Хрещатику. Там можна придбати не дуже дорогі дизайнерські речі.

Вільнюс: європейський шик і великі знижки

Жителі Литви, на думку багатьох туристів, явно одягаються в якісних стоках або секонд-хендах, так як ціни на речі, наприклад, в литовській столиці, досить високі в порівнянні з іншими країнами ЄС. Це незважаючи на те, що деякі модні європейські бренди, наприклад, Vero Moda, мають власні швейні фабрики в Литві (так виразно дешевше для італійських виробників).

Отоваритися в Вільнюсі можна як в заміських торгових центрах, так і в центрі Старого міста. Мабуть, самий розрекламований торговий комплекс Вільнюса - "Acropolis". Більшість покупців з Білорусі щодня прибуває саме сюди і активно розкуповує асортимент, представлений в місцевих магазинах одягу. Ціни на мас-маркет бренди відсотків на 20-30% більше, ніж в Москві і Києві. Практично цілий рік литовські магазини готові порадувати вас знижками від 20 до 60%, які надаються тільки при покупці товарів дешевше $ 50. У разі, якщо модний аксесуар дорожче і якісніше, його вартість зі знижкою буде чомусь такий же, як якщо б знижки не було. Такий парадокс пояснюється досить просто: одяг в Литві нез'ясовно дорога.

До загального списку витрат на одяг і взуття додайте вартість візи та переїзду до Вільнюса.

Варшава: краще з усієї Європи

Як і в багатьох американських містах, у Варшаві великі торгові центри розташовуються буквально на центральних вулицях. Так, на перетині Єрусалимської алеї і Маршалковської вулиці знаходиться один з найбільших торгових центрів польської столиці - "Centrum". Йти туди потрібно з туго набитим гаманцем, інакше у шопоголіків може статися серцевий напад від великої кількості товарів з привабливими цінами.

А ось ціни в польських магазинах європейського одягу, взуття, аксесуарів і біжутерії дійсно прийнятні. У звичайні дні можна вигадати 20-30% вартості кожної речі, а в передноворічні та сезонні дисконтні тижні - 50-70%.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com