рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно зберігати одяг

  1. проводимо ревізію
  2. Підготовка до зберігання
  3. Зберігання одягу на плічках
  4. Одяг з трикотажу і шерсті
  5. Хутряні вироби

Чи замислювалися ви коли-небудь, чи правильно ви зберігаєте свої речі? Але ж від цього залежить термін їх служби! При необережному поводженні будь-яка, навіть найдорожча і якісний одяг втрачає свій вигляд. Зараз, на стику сезонів, коли ми міняємо гардероб і перебираємо речі, дуже до речі познайомитися з маленькими секретами, завдяки яким ваш одяг зможе довше зберегти свій первозданний вигляд.

Зараз, на стику сезонів, коли ми міняємо гардероб і перебираємо речі, дуже до речі познайомитися з маленькими секретами, завдяки яким ваш одяг зможе довше зберегти свій первозданний вигляд

123RF / georgerudy

проводимо ревізію

Перш ніж складати речі на зберігання, повністю звільніть шафа від вмісту і протріть вологою ганчіркою його стінки, полички і висувні ящики. Після цього проведіть невелику ревізію , Позбудьтеся від порваній, поношеного, вилинялій і занадто старого одягу. Весь залишився гардероб розділіть на дві групи по сезонах. Несезонні речі акуратно складіть на далекі полиці або повісьте на перекладину відповідно до нашими подальшими рекомендаціями.

Частину, що залишилася сезонний одяг розділіть ще на кілька категорій: речі, які ви носите часто, тільки час від часу і в особливих випадках. Одяг з останньої категорії складіть в шафу першої, слідом за нею - з другої категорії. Найулюбленіші і часто надягають наряди розмістіть в доступних і зручних місцях. У шафі їх можна сортувати за кольором або за типом виробів.

123RF / Kaspars Grinvalds

Підготовка до зберігання

Ніколи не зберігайте в шафі брудні речі. Перш ніж складати одяг на тривале зберігання, її необхідно випрати, вивести плями, пришити відсутні гудзики і зашити, якщо це потрібно. верхню і вовняний одяг обов'язково потримаєте якийсь час на свіжому повітрі, щоб вона провітрилася, або ж віддайте в хімчистку. Одяг не повинна бути вологою під час зберігання, інакше на ній може з'явитися цвіль, яка глибоко проникає в тканину.

Ретельно перевірте вміст кишень і видаліть з них сторонні предмети, застебніть всі гудзики (блискавки, гачки, кнопки). Зніміть пояси й ремені, отстегніте брошки і шпильки, щоб на одяг не потрапила іржа.

Місце для зберігання одягу повинно бути сухим і чистим. Не варто складати одяг поруч з сильно пахнуть речовинами, оскільки тканини, хутра і шкіра відмінно вбирають запахи.

Зберігання одягу на плічках

В платтяних шафах на плічках повинні висіти сукні, спідниці, брюки, блузи, піджаки і речі з мнеться тканини. Для кожного предмета повинна бути окрема вішалка, по кілька штук можна зберігати тільки сорочки.

123RF / erstudiostok

Плаття упакуйте в спеціальні чохли для одягу, щоб не зачепити і не забруднити ніжну тканину. При цьому для світлих речей використовуйте чохли з темної тканини, так як в інших вони можуть пожовтіти. Верхній одяг слід тримати в окремій шафі або виділити для неї свій куточок в гардеробі.

Переконайтеся, що плечики правильно підібрані до розміру наряду: на занадто великих за розміром одяг буде деформуватися і розтягуватися, а на маленьких провисати і м'ятися. Піджаки, жакети, пальто рекомендується зберігати на широких плечах контурної форми. Штани складають штанина до штанини по стрілках і перекидають через перекладину на вішалці. Спідниці чіпляють на гачки за петельки, які є на готових виробах з виворітного боку, або пристібають прищіпками на спеціальних вішалках.

Довгі сукні найкраще підвішувати, перекинувши через перекладину для брюк, тоді їх поділ НЕ буде торкатися дна шафи, на якому може збиратися пил. Краватки зберігайте розв'язаними, підвісивши на спеціальній вішалці.

Одяг з трикотажу і шерсті

Трикотажні і вовняні речі на плічках зберігати не варто, особливо тривалий час, оскільки вони витягуються, деформуються і провисають під власною вагою. Після шкарпетки їх бажано згорнути, помістити в целофанові пакети і акуратно скласти на полицю шафи. Більш важкі речі укладіть знизу, а легкі зверху, так вони не будуть придавлює і м'ятися.

При зберіганні вовняних речей особливу увагу приділіть захисту від шкідливих комах. У місці зберігання розкладіть спеціальні засоби від молі.

У місці зберігання розкладіть спеціальні засоби від молі

123RF / Igor Filatov

Хутряні вироби

Хутряні вироби , А також дублянки, шкіряні речі і пуховики повісьте на плічках оптимального для них розміру, причому вони не повинні висіти занадто щільно, щоб не пом'яти і забезпечити достатню циркуляцію повітря. З тієї ж причини ці вироби не виносять поліетиленових упаковок - для збереження гарного зовнішнього вигляду їм необхідно «дихати». Відсутність повітря призводить до пожовтіння, від якого неможливо позбутися. Температура повітря має бути невисокою, а вологість достатньою, тому що в противному випадку хутро пересохне і втратить вигляд.

Спеціально для хутряного одягу підберіть тканинний або паперовий чохол темно-синього кольору, всередину нього покладіть маленький мішечок з травами від молі.

Періодично хутряний одяг рекомендується провітрювати, але не варто вивішувати її під прямі сонячні промені, інакше хутро пересохне, вигорить або пожовтіє. Робіть це в тінистому місці при температурі в 10-15 градусів тепла в суху ясну погоду. Вироби з пофарбованого і незабарвленого хутра краще зберігати окремо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com