рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині

  1. Як правильно прати білі речі і білизна
  2. Спосіб №1: відбілювання перекисом водню
  3. Спосіб №2: відбілювання речей содою
  4. Спосіб №3: відбілювання сіллю
  5. Спосіб №4: відбілювання гірчицею
  6. Спосіб №5: відбілювання взуття
  7. Спосіб №6: "Білизна"
  8. Спосіб №7: молоко
  9. підводимо підсумки
  10. Чим відіпрати білі шкарпетки?
  11. Як і чим перете дорогі блузки?
  12. Питання про прання білих речей.
  13. Як відбілити біле, яке стало рожевим?
  14. При пранні підодіяльник з'їдає всі речі
  15. Прання чорних речей
  16. Каа відбілити пухову хустку
  17. Порошок псує речі: ((
  18. білі речі. як зберегти білизну?
  19. навчіть відбілити
  20. Відіпрати комірці + вивести плями ...
  21. Іржава вода і біле білизна - хелп!
  22. Навіть не знаю, як назвати ;-)
  23. Відбілити пожовклі речі
  24. Що це в пральній машині?
  25. білі речі
  26. прання постільної білизни
  27. відбілити в'язане плаття
  28. Відбілити нижню білизну ...
  29. Як ви перете білі речі? Ось наприклад

зміст:

Якщо рушники, скатертини, постільна або нижню білизну за роки експлуатації набуло сіруватий відтінок, то речі необхідно відбілити. Про те, як правильно і ефективно вибілювати світлі речі і текстиль для домашнього вжитку, читайте в нашій статті.

До змісту

Як правильно прати білі речі і білизна

Якщо у вас є речі, які поки що не набули жовтуватий або сірий відтінок, то під час їх прання необхідно дотримуватися кількох правил:

  1. Не можна прати світлий одяг або постільну білизну з речами сірого або чорного відтінку.
  2. Використовуйте під час прання спеціальний кондиціонер.
  3. Уникайте прання білих речей при високих температурах, в іншому випадку від температури вище +90 С речі потьмяніють.
  4. Використовуйте після кожного прання ополіскувачі, хоча б раз на місяць застосовуйте спеціальні склади, які забезпечують збереження кольору білизни.

В якості домашніх відбілювачів речей використовують соду, молоко, перекис водню, сіль, промислові засоби для відбілювання. Якщо річ ще й забруднена, то під час її відбілювання воду збагачують пральним порошком або милом. Тепер розглянемо, як відбілити білизну і повернути йому колишню свіжість.

Спосіб №1: відбілювання перекисом водню

Відбілити старе білизну можна за допомогою підручних методів, скориставшись звичайною перекисом водню. Щоб відновити бюстгальтер або натуральний текстиль, необхідно налити в таз 2 л чистої води, потім додати в неї 3% перекис водню (1 ч. Л. Сухої перекису), а потім замочити в рідині речі на 15 хвилин.

Кожні 5 хвилин речі перевертають, потім перуть вручну або в машинці, запускаючи програму "Делікатне прання".

Спосіб №2: відбілювання речей содою

Якщо речі посерели, то в хід йде звичайна харчова сода.

  • Візьміть 5 л теплої води.
  • Додайте в рідину 6 ст. л. соди.
  • Тепер влийте в отриманий розчин 15 г нашатирного спирту.
  • Білизна, фартух, постіль в такому розчині витримують до 2 годин, потім ретельно полощуть білизну вручну або в машинці, сушать і радіють їх білосніжності.

Чим більше комплект речей знебарвлений, тим довше його витримують в розчині. Якщо ситуація критична, то одяг або білизну кип'ятять у міцному розчині соди протягом півгодини.

Спосіб №3: відбілювання сіллю

Цей метод підійде для не дуже делікатного відбілювання - для рушників, підковдр, простирадлом.

  1. Розчиніть у воді до 2 ст. л. кухонної солі.
  2. Додайте в розчин 5 г нашатирного спирту і 15 г борної кислоти.
  3. При істотних забрудненнях додатково в розчин кладуть пральний порошок.

Спосіб хороший для відбілювання товстих натуральних тканин, ось нейлонові або гіпюрові вироби від цього складу можуть зіпсуватися.

Спосіб №4: відбілювання гірчицею

Якщо рушники поміняли початковий відтінок, то в домашніх умовах повернути їм колір допоможе звичайна гірчиця. Для цього необхідно розмішати з 2 л води 1 ст. л. гірчичного порошку, потім занурити туди рушники, почекати 30 хвилин і випрати їх в машинці при делікатному режимі.

Спосіб №5: відбілювання взуття

Коли необхідно відбілити взуття в домашніх умовах, на допомогу приходить лимонний сік.

  1. Видавіть сік з половини лимона, змочіть в ньому спонж і накладіть на забруднення.
  2. Також можна накласти на постраждалу ділянку половину лимона, почекати 10-15 хвилин, а потім промити забруднення водою.

Спосіб допоможе позбутися від плям бруду, жиру, пилу або жовтизни, що виникає на взуття з-за тривалого часу експлуатації. Для видалення подряпин нанесіть на пошкоджені ділянки вазелін, який витягне з них бруд, а потім зніміть мазь серветкою.

Пам'ятайте про те, що сік лимона здатний на кілька відтінків знебарвити тканину, тому застосовуючи його, будьте обережні і стежте за часом.

Спосіб №6: "Білизна"

Якщо ваші білі речі придбали жовтуватий відтінок, то вони подають вам знак про те, що пора використовувати "Білизну". Це засіб підходить для освітлення щільних тканин, а для тонкого тюлю або ніжного льону цей відбілювач небезпечний. Давайте навчимося використовувати "Білизну".

  • Нагрійте воду до температури + 35 С.
  • У нагріту воду влийте 15 мл "Білизни".
  • Додайте 20 г прального порошку.
  • Занурте в підготовлений розчин білизна, витримаєте його 15 хвилин.

Все, білизну можна випрати в стильній машині в режимі "Швидко 30" або "Полоскання". І ще одне гарне народний засіб для відбілювання речей пов'язаний з виварювання: в 4 л чистої води додайте 15-20 мл "Білизни" і 20 г прального порошку, виварювали білизну протягом 25 хвилин. Після виварювання білизна полощуть у великій кількості чистої води.

Спосіб №7: молоко

Відбілювання білосніжних речей можна зробити за допомогою кислого молока. В сироватку річ занурюють мінімум на 8 годин, щоб пляма відійшло, потім перуть в машинці і полощуть у великій кількості води. Молоко очищає м'яко, тому підходить для делікатних речей, таких як льон або бавовна.

До змісту

підводимо підсумки

Як бачите, білосніжні речі, схильні до змін відтінку, можна швидко освітлити і відновити за допомогою підручних засобів. Але перед використанням різних відбілювачів рекомендуємо почитати, як вони вплинуть на ту чи іншу тканину.

Автор

Fiksy

огляд

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині"

Чим відіпрати білі шкарпетки?

Чим відіпрати білі шкарпетки ?. Прання, чистка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової Чим відіпрати білі шкарпетки? Прала з Ванішем, натирала госп. милом і залишала на ніч, не відіпралася до кипельно білизни.

Як і чим перете дорогі блузки?

Дівчатка, підкажіть, чим і як перете дорогі блузки? Прання білих речей. Дівчатка! Чим перете білі речі? Я стираю хорошими порошками, але все одно через якийсь час речі сереют, плями від дезодоранту залишаються ...

Питання про прання білих речей.

Питання про прання білих речей .. Прання, чистка. Господарство. Питання про прання білих речей. У мене білого в гардеробі і взагалі в текстилі дуже багато. На прання часу йде пристойно, так як воду у нас жорстка і без відбілювання не відпираються речі навіть на кип'ятінні.

Як відбілити біле, яке стало рожевим?

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Про те, як правильно і ефективно вибілювати світлі речі і текстиль для домашнього вжитку, читайте в нашій статті.

При пранні підодіяльник з'їдає всі речі

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Як правильно прати світлі речі та білизна. Якщо у вас є речі, які поки що не набули жовтуватий або сірий відтінок, то під час їх прання Цей метод підійде для ні ...

Прання чорних речей

Як правильно прати білі речі? Підготовка до автоматичному пранні білих речей. Лелеченя стираю або Веснянкою, з тих пір, як з'явився у мене синок - коштує 18 р. за пачку, а речі після прання не сідають і не пахнуть А у нас навпаки - часто стираю білі і чорні ...

Каа відбілити пухову хустку

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Коли необхідно відбілити взуття в домашніх умовах, на допомогу приходить лимонний сік. Спосіб допоможе позбутися від плям бруду, жиру, пилу або жовтизни, що виникає на взуття ...

Порошок псує речі: ((

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Порошок псує речі: ((Білі речі блакитними стають. На жаль, рушники швидко стають брудними, від цього псується не тільки зовнішній вигляд кухні, але і настрій ...

білі речі. як зберегти білизну?

власне питання, що ви робите, щоб зберегти білизну у білих речей? може засіб яке чарівне? я і стираю тільки біле (тобто ніяких інших квітів більше немає) і попередньо замочую зі спец засобами щадними (босом користувалася і ...

навчіть відбілити

Існує величезна кількість способів ефективно відбілити речі. Наприклад, при постійному використанні хлорного відбілювача тканину сильно стоншується і рветься. Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині.

Відіпрати комірці + вивести плями ...

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. існують засоби для комірців і манжет, у мене якесь японське. білі сорочки неминуче виходять з ладу або Деякі плями він не прати, але якщо напшікаешь ...

Іржава вода і біле білизна - хелп!

Прала білі речі в машинці і з крана пішла іржава вода, ось результат. Забруднену частина тканини необхідно помістити в цей розчин, і коли пляма зійде, ретельно випрати тканину у воді з додаванням нашатирного спирту (на 1 літр води 3 столові ложки ...

Навіть не знаю, як назвати ;-)

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Все, білизну можна випрати в стильній машині в В сироватку річ занурюють мінімум на 8 годин, щоб пляма відійшло, потім перуть в машинці і полощуть у великій кількості води.

Відбілити пожовклі речі

Відбілити пожовклі речі. Одежа взуття. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і І в машинку можна, і вручну, при пранні до порошку додається. У мене не відразу, але після кількох таких прань речі явно біліше стали.

Що це в пральній машині?

З деяких пір з'являється всередині барабана і виявляється з випрати білизною :( якась гидота. Мені здавалося накип якось інакше виявлялася раніше .. Ніхто таке не проходив? Що з цим робити ?? Найприкріше це в дитячих речах виявляти

білі речі

білі речі. Прання, чистка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової техніки, ремонт, сантехніка. Як правильно прати білі речі? До змісту. Основні правила прання білих речей.

прання постільної білизни

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Як правильно прати світлі речі та білизна. Якщо у вас є речі, які поки що не набули жовтуватий або сірий відтінок, то під час їх прання Цей метод підійде для ні ...

відбілити в'язане плаття

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Тепер розглянемо, як відбілити білизну і повернути йому колишню свіжість. Як бачите, білосніжні речі, схильні до змін відтінку, можна швидко освітлити і ...

Відбілити нижню білизну ...

Як правильно вибілювати речі в домашніх умовах: 7 найкращих способів для господині. Відбілити старе білизну можна за допомогою підручних методів, скориставшись звичайною перекисом водню. Спосіб №7: молоко. Відбілювання білосніжних речей можна ...

Як ви перете білі речі? Ось наприклад

Допоможіть, весь час псування білі речі :( після прання в машинці вони стають сірими ... Спробуйте змінити порошок (на Фрош, наприклад, краще - рідкий), підвищити градус там, де це можна, до 40 хоча б, прати білу білизну виключно тільки з білим білизною.

Як і чим перете дорогі блузки?
Як відбілити біле, яке стало рожевим?
Як ви перете білі речі?
Чим відіпрати білі шкарпетки ?
Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової Чим відіпрати білі шкарпетки?
Як і чим перете дорогі блузки?
Дівчатка, підкажіть, чим і як перете дорогі блузки?
Чим перете білі речі?
Як відбілити біле, яке стало рожевим?
К зберегти білизну?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com