рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Небезпечна зона: Чому крем для шкіри навколо очей не потрібен - Wonderzine

Текст: Ірина Євдокимова

Стараннями реклами ми переконані, що «ніжній шкірі навколо очей» потрібне особливе засіб для догляду. Однак питання про реальну необхідність крему, який магічним чином прибере набряки і сліди недосипу, залишається відкритим. Ми вирішили розібратися, чому багатьом з нас, швидше за все, більше не потрібно купувати окрему банку.

Шкіра навколо очей дійсно найтонша на всьому тілі. Крістіна Зирянова, лікар-косметолог салону Le Colon , Розповідає про її відмінностях від інших зон особи: дуже тонкий епідерміс, мало колагену і еластину, немає сальних залоз, зате є сильно розвинена мережа кровоносних і лімфатичних судин. При цьому міміки теж предостатньо, так що закономірно з'являються сухість, зморшки, набряки і темні кола. Однак все це не означає, що потрібно обзаводитися черговий банкою. Шкіра обличчя в цілому вимагає грамотного догляду, який має на увазі відсутність травмуючих процедур, якісне зволоження і захист від сонця - але чомусь саме область навколо очей обросла міфами.

За словами дерматолога Саманти Бантінг, шкіра навколо очей особливо чутлива, а значить, створити крем з ефективними інгредієнтами, які давали б видимий результат без роздратування, складно. Для щоденного догляду вона пропонує вибрати зволожуючий засіб з складовими, придатними всій шкірі обличчя. Зирянова зазначає, що потрібний продукт напевно знайдеться в косметичці: якщо шкіра на обличчі суха, то для зони навколо очей згодиться звичайний живильний крем. Обережніше треба бути при схильності до набряків, оскільки щільні текстури можуть погіршити їх. Що точно не підійде, так це матирующий догляд для жирної шкіри: область навколо очей за визначенням суші і їй потрібно тільки зволоження.

Якщо поглянути на список інгредієнтів стандартного крему для шкіри навколо очей, знайти щось унікальне буде важко . У таких продуктів легша текстура, але, за рідкісним винятком, їх склад буде практично таким же, як і у базового зволожуючого крему для обличчя. Так що, якщо шкіра навколо око не вередує, спеціальний крем можна сміливо замінити звичайним - таким, який підходить вашому типу шкіри, нічим не пахне, а також не містить кислот, ретиноидов та інших активних інгредієнтів. Акуратно варто підходити і до масел в якості альтернативи крему для області навколо очей. вони можуть дратувати шкіру, не кажучи вже про те, що масло може розтікатися і доставляти масу незручностей, потрапляючи на слизову. Якщо ж шкіра навколо очей вже роздратована, зробити ситуацію гірше може що завгодно. Тому краще або допомогти собі невеликою кількістю відповідного зволожуючого крему, або не використовувати нічого.

Головним, на думку Бантінг, засобом догляду за областю навколо очей повинен стати Санскрін: вона радить наносити його аж до лінії росту вій. Його досить для попередження фотостаріння, а ось без нього толку від крему буде мало. Якщо вам не подобаються зморшки, захист від ультрафіолету для очей і губ повинна бути на першому місці. Найкраще, якщо в складі кошти не буде ароматів і органічних фільтрів, які можуть дратувати очі. Радимо звернути увагу і на універсальні стіки з високим сонцезахисним фактором: вони підійдуть не тільки для шкіри навколо очей, але і для вух, родимок і свіжих татуювань.

Радимо звернути увагу і на універсальні стіки з високим сонцезахисним фактором: вони підійдуть не тільки для шкіри навколо очей, але і для вух, родимок і свіжих татуювань

Потрібно пам'ятати, що потреби в догляді для різних типів шкіри можуть відрізнятися. Якщо вас турбують сильно виражені темні кола, мішки під очима, підвищена чутливість, сухість або алергічні реакції, варто зробити вибір на користь окремого кошти або задуматися про консультації косметолога. Пластичний хірург Мішель Ку вважає , Що навіть найдорожчі креми та мазі, які легко знайти у відкритому продажі, все-таки не зможуть зменшити пігментацію під очима. У більшості випадків допоможуть косметологічні процедури, зокрема, хімічний пілінг або мезотерапія. Якщо ж виражені синці і припухлості з'явилися через вікових змін, Ку радить задуматися про хірургічне втручання - за умови, що вони вам не до душі, звичайно.

Темні кола з'являються з різних причин: у власників дуже тонкої шкіри навколо очей вони можуть бути частиною вікових змін; щоб збільшити щільність цієї області, роблять в тому числі ліполіфтінг - пересадку жирової тканини. Нерівномірне пігментація може з'явитися внаслідок шкірних захворювань, гормональних змін або надмірного перебування на сонці. У разі якщо вам не подобається неоднорідний колір зони, зволожуючі засоби рекомендують доповнити продуктами, які освітлюють шкіру і сприяють виробленню колагену - знову ж на упаковці не потрібно шукати позначку «для області навколо очей», - а Санскрін допоможе закріпити результат.

Факторів, що провокують появу мішків під очима, нітрохи не менше . Вони можуть бути спадковими або з'явитися через весело проведеної ночі, гормональних і вікових змін, затримки води в організмі, роздратування косметичними засобами, втоми або алергії. Лікар-косметолог розповідає, що іноді «мішками» також називають грижі століття, при яких підшкірна клітковина випинається в результаті опущення і розтягнення зв'язок цієї зони. Допомогти можуть сироватки з речовинами, що підсилюють мікроциркуляцію: арніки, центелла, вітамінами PP, К, С, плацентою і кофеїном. Рекомендується поєднувати такі кошти з фізичними методами впливу: холодними компресами і лімфодренажним масажем. Крістіна Зирянова попереджає, що ці заходи спрацюють, якщо набряки з'являються через способу життя, а не внаслідок більш серйозних змін в організмі: «У разі справжньої грижі терапевтична косметологія малоефективна, і якщо це питання турбує, варто задуматися про блефаропластиці. Локальні процедури на регулярній основі надають посильну допомогу, але це не панацея. Необхідно переглянути режим харчування, сну і відпочинку, а також враховувати спадковість ».

Якщо ж ви прийшли до висновку, що окреме засіб для зони навколо очей вам все-таки необхідно, ще раз нагадаємо про важливість реалістичних очікувань. Крем для шкіри навколо очей навряд чи позбавить від зморшок, мішків і, тим більше, темних кіл. У кращому випадку він візуально згладить рельєф, зволожить шкіру і при необхідності злегка її охолодить - це і є відмінний результат. Чи варто він всіх надій і витрачених грошей - питання індивідуальне.

Фотографії: Milk Makeup, fotos-v - stock.adobe.com, khak - stock.adobe.com

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com