рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як роблять татуаж повік

  1. суть процедури
  2. Види татуажу століття
  3. Де можна зробити цю процедуру
  4. Де зробити татуаж в Москві
  5. Можливі наслідки
  6. Відгуки про татуаже століття
  7. Оксана, 32 роки
  8. Юлія, 26 років
  9. Олена Сергіївна, 40 років
  10. Відео для наочного знайомства з процедурою

Рейтинг: 1/5 (1) Рейтинг: 1/5 (1)   Перманентний макіяж цілком обгрунтовано все більше привертає увагу жінок своєю практичністю

Перманентний макіяж цілком обгрунтовано все більше привертає увагу жінок своєю практичністю. Однак поряд з цим мають місце і побоювання. Зокрема, це стосується ніжної зони навколо очей. Давайте поговоримо про татуаже століття, розглянемо всі за і проти.

суть процедури

Мікропігментування - це ще одне визначення татуажу очей . Назва напряму пов'язано з самою суттю процедури, при якій фарбувальні пігменти тонкою голкою вводяться в поверхню шкіри. Результат може зберігатися досить тривалий час, в середньому близько двох років, з часом лінії бліднуть.

Дана процедура допомагає візуально підкоригувати форму очей, зробити погляд глибоким і виразним. Якщо говорити про видалення татуажу століття, то це можливо, але цю тему ми торкнемося трохи пізніше. Крім того, в цій статті ви зможете знайти відгуки про татуаже століття і можливі наслідки.

Крім того, в цій статті ви зможете знайти відгуки про татуаже століття і можливі наслідки

На фото повіки, брови, губи до і після татуажу: татуаж повік у вигляді стрілки на верхньому столітті, татуаж повік у вигляді стрілки на нижньому столітті. результати комплексного татуажу брів , Губ і повік можуть бути досить вражаючими і створити дуже гармонійний образ.

Види татуажу століття

  • Заповнення пігментом межреснічного ділянок - даний вид перманенту створює ефект густоти вій. Татуаж майже не помітний, що робить його універсальним при нанесенні різних видів макіяжу.

Фото татуажу століття межреснічного простору

  • Перманент у вигляді стрілки - форма лінії, як і в класичному макіяжі, підбирається індивідуально, відповідно до особливостей форми очей.

Фото татуажу століття у вигляді стрілки

  • Перманент у вигляді розтушувати стрілки створює ефект використання тіней і підводки для очей, що робить даний вид татуажу частково зобов'язуючим до певного способу. Виконується за допомогою голки-щітки, яка також використовується в процедурі татуажу брів і допомагає акуратно розтягнути пігмент по ширині століття, наближаючись до зовнішнього куточка.

Фото татуажу століття з розтушовуванням

Де можна зробити цю процедуру

Зробити гарний якісний татуаж століття можна в тату-салонах, центрах перманентного макіяжу або салонах краси.

Де зробити татуаж в Москві

Де зробити татуаж в СПб.

  • Мережа салонів перманентного макіяжу «Eyes and Lips»: вул. Горохова, 45, літ. Б, тел. +7 (812) 643-43-60;
  • Студія Ірини Щербакової: Володимирський проспект, 17, тел: +7 (812) 602-96-14.

Де зробити татуаж в Києві

  • Центр перманентного макіяжу Вікторії Рудько: вул. Академіка Вільямса, 15, тел: +38 (067) 127-70-70, +38 (050) 425-02-72, +38 (063) 665-18-30;
  • Мережа салонів перманентного макіяжу «Eyes and Lips»: вул. Саксаганського, 36-А, Кабінет Центру ПМ «Eyes-N-Lips» в «ТАТУ 3000», тел .: +38 (044) 289-87-94.

Рекомендований догляд після татуажу століття

Результат процедури безпосередньо залежить від професіоналізму майстра і матеріалу, з яким він працює, тому варто уникати відверто занижених цін.

Можливі наслідки

Скільки заживає татуаж століття? У разі, якщо процедура була успішною, набряки сходять протягом однієї доби.

Відгуки про татуаже століття

Представляємо вашій увазі невеликий бліцопитування дівчат, на практиці знайомих з процедурою перманентного макіяжу. Кожен індивідуальний випадок прокоментує фахівець.

Оксана, 32 роки

Для мене весь процес виявився дуже болючим на відміну від перманентного макіяжу брів . Набряк після татуажу століття протримався цілих три дні, що доставило масу незручностей в першу чергу через відсутність можливості взяти на роботі вихідні дні. В процесі загоєння скоринки сходили з деякою кількістю війок. В цілому результатом залишилася задоволена, але сам процес виявився дуже неприємним. Найближчим часом мені доведеться корекція татуажу століття, зізнаюся, що вирішила робити її в іншого майстра. Про всяк випадок уже погодила з начальством відгули.
Для мене весь процес виявився дуже болючим на відміну від   перманентного макіяжу брів

Коментар спеціаліста: Сильна чутливість до процедури може свідчити про низький больовому порозі у дівчини. Довгий термін загоєння може бути наслідком як надчутливості шкіри, так і низькою компетенції майстра. Тому консультація іншого фахівця в даному випадку - це вірне і обгрунтоване рішення. Рекомендую дуже грунтовно підійти до вибору майстра.

Юлія, 26 років

Татуаж став для мене справжнім порятунком. Як ви розумієте, працюю я в поті чола, аж ніяк не в переносному сенсі. Як будь-якій дівчинці, мені хочеться виглядати добре в будь-якій ситуації. Навіть найдорожча косметика не витримувала «навантаження» вже в середині дня. Тому зважилася на перманентний татуаж брів, татуаж губ з розтушовуванням і татуаж очей одночасно. В цілому все задоволення зайняло близько чотирьох годин і пройшло майже безболісно. Незручність доставила тільки процедура на нижньому столітті, так як потрібно було виключити моргання. На роботі домовлялася про заміну на два тижні, по виходу була вже в досить пристойному вигляді. Зізнатися, я очікувала більших набряків, але на практиці все виявилося набагато краще. Ні на хвилину не пошкодувала про те, що зважилася на цю процедуру.
Татуаж став для мене справжнім порятунком

Коментар спеціаліста: Однозначно Юлія потрапила в руки професіонала. Однак я б не рекомендувала робити зразу кілька процедур під час першого візиту, адже майстри бувають різні.

Олена Сергіївна, 40 років

До вибору майстра я підходила дуже грунтовно. Детально свій досвід описувала неодноразово на форумах краси. Якщо говорити коротко, то спочатку шукала майстра в інтернеті і була трохи засмучена. Так як я візуал, мені дуже важливо, щоб і сайт салону виглядав відповідно. Половину описів я навіть не читала, дивлячись на оформлення і фотографії. В результаті звернулася до рекомендацій знайомих. Вибрала майстра, але з побоювання вирішила почати з татуажу межреснічного простору. Процедура пройшла безболісно. Після деякого часу, коли корочка зійшла, я побачила порожні непрофарбовані ділянки, чому їй стало дуже прикро. Майстер все виправив на корекції, яка, на мій подив, виявилася набагато болючіше. Після корекції результат був відчутно краще.
До вибору майстра я підходила дуже грунтовно

Коментар фахівця: Як правило, саме на корекції усуваються деякі недоліки. Швидше за все, друга процедура була хворобливою через більш глибокого введення голки.

Відео для наочного знайомства з процедурою

  • Хороший спеціаліст дорівнює гарного результату. Підсумок процедури, яка проведена професійно, дуже вражає як своєю практичністю, так і естетичністю:
  • Що ж робити, якщо перманент набрид або ж має похибки, які необхідно виправити? Татуаж століття можна видалити або відкоригувати за допомогою лазера. Судячи з відео, процедура майже безболісна, так як використовується знеболююче:

На сьогоднішній день тату-індустрія стрімко зростає, і це стосується не тільки перманентного макіяжу. Різноманітність видів татуювань дивує все більше і більше. Цікаво, як довго протримається цей бич сучасної культури і чи зможемо ми побачити щось кардинально нове безпосередньо в перманентному макіяжі?

Оцініть статтю

Цікаво, як довго протримається цей бич сучасної культури і чи зможемо ми побачити щось кардинально нове безпосередньо в перманентному макіяжі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com