рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно наносити тіні на повіки

  1. Як правильно вибрати тіні для повік
  2. Кремові тіні для повік
  3. Рідкі тіні і гелі для повік
  4. Рейтинг кращих тіней для повік
  5. Відгуки про тінях для повік
  6. Євгенія, 28 років
  7. Юлія, 25 років
  8. Катерина, 36 років

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Правильно підібраний макіяж - запорука успіху на шляху до життєвих цілей

Правильно підібраний макіяж - запорука успіху на шляху до життєвих цілей. Кожна дівчина неповторно красива по-своєму ...

Головну роль в образі грають очі, так як в них відображаються всі відтінки емоцій. Очі заворожують, очі полонять, але зробити їх зброєю допоможе макіяж очей.

Як правильно вибрати тіні для повік

Сухі тіні для повік

  • Найпопулярніші тіні для повік саме сухі, тому як ними можна зробити величезну кількість макіяжів, як денних, так і вечірніх. Вони добре підходять для жирної і нормальної шкіри.
  • Матові тіні ідеальні для зрілої шкіри століття, з їх допомогою можна приховати глибину наявних зморшок, а мерехтливі тіні необхідні тільки для точкових ділянок століття (внутрішні куточки очей або подбровного лінія).
  • Але в нанесенні такої текстури тіні теж мають свої особливості. Головний недолік - це їх сипкість як при нанесенні, так і протягом усього дня.
  • Дуже гарні в використанні і по стійкості запечені тіні для повік. Технологія їх виготовлення в результаті дає продукт з високим ступенем стійкості. Обсипальність мінімальна. Але для жінок, схильних до алергії, краще використовувати мінеральні тіні для повік.

Але для жінок, схильних до алергії, краще використовувати мінеральні тіні для повік

Кремові тіні для повік

  • Кремові тіні добре підійдуть власницям сухої або чутливої ​​шкіри повік, так як в їх склад входять масла і вітаміни.
  • Тіні такої консистенції дадуть яскравий глибокий колір, але доставлять і багато складнощів в нанесенні, так як домогтися рівномірного розподілу по бажаному ділянці шкіри дуже важко, тому багато візажисти пропонують полегшити процедуру нанесення за рахунок використання замість пензля зі штучним ворсом просто палець, тому як кремова основа тіней візьме температуру тіла і відповідно буде наноситися більш рівномірно.
  • Але якщо підібрати бежеві тіні для щоденного макіяжу, їх можна використовувати замість основи під сухі тіні в разі швидкого макіяжу.
  • Тіні-олівець для повік також зроблені на кремовій основі, але зручні у використанні тим, що можна легко намалювати лінію і таким чином використовувати їх замість підводки (або розтушувати лінію за допомогою пальця або пензлика).

Тіні-олівець для повік також зроблені на кремовій основі, але зручні у використанні тим, що можна легко намалювати лінію і таким чином використовувати їх замість підводки (або розтушувати лінію за допомогою пальця або пензлика)

Рідкі тіні і гелі для повік

По стійкості рідким тіням немає рівних, але нанести їх на повіки ще важче, ніж будь-які існуючі тіні, так як в їх склад окрім всіх необхідних складових входить спирт, що робить процес висихання тіней моментальним (або на кілька секунд довше), тому нанесення має бути швидким і технічним, так як виправити отримали не буде можливим. За своїй палітрі такі тіні в основному яскраві і помітні, їх використовують тільки в вечірніх макіяжах або в макіяжах для фотосесій. Наносити їх можна скошеної пензлем з штучним ворсом, так як такий вид ворсу не має властивості вбирати, але має більш щільну структуру, що дасть можливість зробити саме нанесення швидким і чітким.

Рейтинг кращих тіней для повік

Як правильно наносити тіні на повіки - інструкція з покроковими фото

  1. Спершу необхідно очистити шкіру гелем для вмивання або міцелярної водою.
  2. Основою під тіні для повік добре послужить крем або гель для повік.
  3. Під тіні для повік нанесіть базу щільної текстури.
  4. Світлі тіні нанесіть на ділянках всього рухомого століття і під бровою.
  5. Більш темні тіні нанесіть на складку рухомого століття, для зручності під час нанесення тримайте очей напіввідкритим. У таких макіяжах завжди необхідно кілька відтінків, тому зручно мати маленькі бюджетні чотирьохкольорові палітри тіней для повік, які завжди під рукою, наприклад фірми Ейвон, які, судячи з відгуків, добре себе зарекомендували. Ну а з професійних тіней добре підійде для повік палітра фірми Make Up Me.
  6. Найтемніші тіні нанесіть на зовнішній кут верхньої повіки.
  7. Після тіней можна нанести стрілку за допомогою гелевою підводки пензликом або зручною підведенням у вигляді фломастера.
  8. Тепер профарбовуємо вії в декілька шарів, для цього добре підійде туш на кремовій основі.

Тепер профарбовуємо вії в декілька шарів, для цього добре підійде туш на кремовій основі

Перед тим як визначитися з відтінками в макіяжі подивіться кольору яких тіней підходять для будь-віч . На представлених картинках показані всі теплі і холодні відтінки, які будуть краще гармоніювати з кольором Ваших очей.

Відгуки про тінях для повік

Читачки нашого блогу поділилися з нами своїми враженнями про тінях різної консистенції у відгуках.

Євгенія, 28 років

Придбала тіні Chubby Stick ™ Shadow Tint For Eyes золотистого і темно-синього кольорів. Золотисті добре лягають, наносити зручно і швидко, що не може не радувати, коли рано вранці бігом збираєшся на роботу. Але при нанесенні темного відтінку я зіткнулася зі складністю в нанесенні. Лягає напівпрозорої, при натисканні бгають і нерівномірно розподіляється пігмент. Пробувала і на базу і без, але зовнішній куточок фарбувати не вдається. Що я роблю не так?

Коментар спеціаліста: Нанесіть один шар напівпрозорої і рівно, після, злегка припудривши тіні на столітті, нанесіть другий шар так само. Якщо за інтенсивністю кольору хочеться ще яскравіше, то виконайте цю процедуру кілька разів.

Юлія, 25 років

Як фарбувати очі тінями у вигляді крему, я розібралася і вирішила спробувати для виразного вечірнього макіяжу використовувати гелеві тіні. Завдавала звичайної тонким пензликом, дуже акуратно вийшло. Якщо я часто буду ними користуватися, це може якось позначитися на моїх століттях через склад? Чи може бути алергія?

Коментар спеціаліста: Всі кошти пройшли дерматологическую перевірку, але, звичайно, косметика викликає реакцію, якщо у Вас є алергія на компонент, що входить до складу основи тіней. Від частого використання це, як правило, не залежить, але якщо у Вас чутлива шкіра навколо очей, то краще використовувати тіні на мінеральній основі.

Катерина, 36 років

Мені подруга подарувала розсипчасті тіні Oriflame The ONE Featherlight, але я ніколи не користувалася раніше такими тінями, тільки в твердому варіанті. Вони у мене довго лежали, і я все не наважувалася ними скористатися, так як боялася зіткнутися зі складнощами в нанесенні. Але після вивчення цього питання я зуміла з ними впоратися. Тіні виявилися дуже красиві і трималися майже 5 годин ідеально, але вони з мерехтливими частинками і дають сильне сяйво, а я б хотіла трохи слабше. Може, їх використовувати тільки для подбровной лінії?

Коментар спеціаліста: Для приглушення ефекту мерехтіння можна також використовувати напівпрозору пудру легкої текстури. Окремо змішайте трохи пудри з рівною кількістю тіней. Нанесення під брову таких тіней небажаний, так як буде обсипатися, для таких цілей краще використовувати олівець.

Для того щоб сухі тіні зробити більш стійкими, нанесіть їх за допомогою мокрої кисті або аплікатора. Але після такого нанесення їх буде складніше розтушувати. Таким способом добре промальовувати стрілки або окремі лінії.

Тіні для повік добре підкреслюють красу очей. Чи часто ви користуєтеся тінями для повік? Які виробники є фаворитами вашого особистого рейтингу? Який текстурі тіней ви віддаєте перевагу?

Оцініть статтю

Що я роблю не так?
Якщо я часто буду ними користуватися, це може якось позначитися на моїх століттях через склад?
Чи може бути алергія?
Може, їх використовувати тільки для подбровной лінії?
Чи часто ви користуєтеся тінями для повік?
Які виробники є фаворитами вашого особистого рейтингу?
Який текстурі тіней ви віддаєте перевагу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com