рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт приготування Королівської ватрушки з твором з фото

  1. Класичний рецепт приготування Королівської ватрушки з сиром в духовці
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. Відеорецепт приготування класичної Королівської ватрушки
  5. Рецепт Королівської сирної ватрушки з абрикосами
  6. складові
  7. покрокове приготування
  8. Відеорецепт приготування Королівської ватрушки з сиром і абрикосами
  9. Рецепт з фото Королівської ватрушки з сиром в мультиварці
  10. складові
  11. покрокове приготування
  12. Відеорецепт приготування Королівської ватрушки в мультиварці
  13. Як можна прикрасити блюдо
  14. Як правильно подавати блюдо і з чим
  15. варіанти приготування

Королівська ватрушка - це тертий пиріг з красивою назвою, ніжним і яскравим смаком. Ватрушка - тому що з сиром, а королівська тому, що таку випічку не соромно подати і на розкішний святковий стіл. Розміри, смак і зовнішній вигляд цієї ватрушки воістину королівські. А з приготуванням впорається навіть недосвідчений кулінар.

Сьогодні я детально розповім про те, як швидко і просто спекти Королівську ватрушку в духовці і в мультиварці. У всіх трьох рецептах для приготування пісочної крихти необхідно охолоджене вершкове масло. Щоб було зручно натирати на тертці, перед початком готування, відправте його на півгодини в морозильну камеру.

Класичний рецепт приготування Королівської ватрушки з сиром в духовці

Кухонне приладдя: глибока миска, погружной блендер, терка, форма для випікання 22-23 см в діаметрі, силіконова лопатка, духовка.

складові

цукор 160-200 г борошно (вищий сорт) 480 г масло вершкове 200 г ванілін 0,5 г цукор 80-160 г сир 9% 480 г сіль 3 г яйця 4 шт. сода 3 г

покрокове приготування

  1. У глибокій мисці змішайте 480 грам сиру, 4 яйця і півсклянки цукру.
    Королівська ватрушка - це тертий пиріг з красивою назвою, ніжним і яскравим смаком
  2. Перебити все до однорідної маси занурювальним блендером.
  3. Додайте ванілін (на кінчику ножа) і знову все перемішайте.
  4. Натріть 200 грам охолодженого масла на крупній тертці.

  5. Додайте туди 480 г борошна, склянка цукру, половинку чайної ложки соди і дрібку солі.
  6. Розітріть масу руками до стану крихти.

  7. Увімкніть духовку розігріватися до температури 180 ° С. Змастіть форму вершковим маслом.
  8. Викладіть половину крихти і руками сформуйте бортики.
  9. Вилийте підготовлену начинку.
  10. Зверху посипте крихтою. Верхівку акуратно розрівняйте ложкою або лопаткою.
  11. Поставте в розігріту духовку і випікайте при температурі 180 ° С 40 хвилин.
  12. Дістаньте готовий, рум'яний пиріг з духовки. Дозвольте йому охолонути, поріжте на шматочки вже в охолодженому вигляді і можна кликати всіх до столу.

Ми також підготували для вас класичний рецепт чізкейку з сиру і матеріал про те, як швидко і просто приготувати шарлотку з сиром і яблуками .

Відеорецепт приготування класичної Королівської ватрушки

На цьому відео рецепт приготування Королівської ватрушки. Подивіться, щоб приготувати пиріг правильно і ефективно.

Рецепт Королівської сирної ватрушки з абрикосами

Час приготування: 2 години.
Кількість порцій: 10.
Кухонне приладдя: сито, щоб просіяти борошно, глибока миска, терка, харчова плівка, віночок, погружной блендер, форма 24 см в діаметрі, духовка.

складові

сметана 15-20% 130 г цукор 70 г сир 9% 450 г борошно пшеничне вищого гатунку 400 г вершкове масло 160 г сіль 1/2 ч. л. абрикосове варення 250 г кукурудзяний крохмаль 1 ст. л. яйця 2 шт. цукор пісок 70 г ванільний цукор 1 ст. л. свіжі або консервовані абрикоси 10 шт.

покрокове приготування

  1. Просійте 400 грам борошна через сито в глибоку миску.
  2. Додайте туди все сипучі продукти: 1 чайну ложку ванільного цукру, 70 г цукру, половину чайної ложки солі і розпушувач (чайну ложку). Перемішайте лопаткою.
  3. Дістаньте з холодильника вершкове масло (160 грам), обваляйте його в борошні і натріть на великій тертці (масло в борошні натирати простіше).
  4. Масло добре перемішайте разом з борошном.
  5. Візьміть 2 яйця і акуратно відокремте білки від жовтків. У тісто знадобляться жовтки. Білки відкладіть в сторону, вони будуть потрібні для приготування начинки.
  6. У борошняної суміші зробіть лунку і Відведіть туди 2 жовтки, 130 грам сметани.
  7. Замісити тісто. Довго місити його не потрібно. Досягніть того, щоб маса стала однорідною і зібрала всю муку. Тісто не повинно бути крутим і забитим.
  8. Скачайте з нього ковбаску, розділіть на 5 рівних частин, оберніть харчовою плівкою і приберіть в морозильну камеру на 1 годину.
  9. В окремій мисці збийте два яєчних білка віночком з додаванням чайної ложки ванільного цукру. Коли утворюється піна, зупиніться (сильно збивати не потрібно).
  10. Додайте до білків 250 грам абрикосового варення і 450 грам сиру.
  11. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
  12. В кінці додайте столову ложку кукурудзяного крохмалю, і начинка готова.
  13. З абрикосів дістаньте кісточки і розділіть кожну на 4 частини.
  14. Дістаньте тісто з холодильника. Приготуйте форму і натріть на крупній тертці тісто прямо у форму. Для нижньої частини пирога вам знадобиться 3 частини тесту.
  15. Рівномірно розподіліть тісто по всій формі і зробіть невеликі бортики.
  16. Поверх цього шару викладіть начинку. Розрівняйте лопаткою і додайте часточки абрикосів. Викладіть їх рівномірно по всій площині пирога, при цьому трохи утопите в начинці.
  17. Зверху натріть 2 залишилися шматочки тіста на тертку. Рівне розподіліть його.
  18. Поставте пиріг в розігріту до 180 ° С духовку випікатися на 40 хвилин.
  19. Коли його верхівка позолотою, дістаньте ароматне, апетитне чудо з духовки і залиште до повного охолодження. Пора ставити чайник. Розріжте на шматочки і отримуйте задоволення.

До класичних рецептах такого пирога додають і інші інгредієнти, які здатні прикрасити й урізноманітнити його смак. Наприклад, готують смачний пиріг з сиром і яблуками . Так само швидко і просто, при бажанні, можна зробити чудовий -творожний пиріг в мультіварке-.

Відеорецепт приготування Королівської ватрушки з сиром і абрикосами

На цьому відео дуже докладний рецепт Королівської сирної ватрушки. Подивіться, щоб зрозуміти всі нюанси приготування.

Рецепт з фото Королівської ватрушки з сиром в мультиварці

Знадобиться часу: 1 годину 15 хвилин.
Кількість порцій: 8.
Кухонне приладдя: папір для випічки, сито, щоб просіяти борошно, глибока миска, терка, силіконова лопатка, контейнер-пароварка для мультиварки, мультиварка, блюдо для подачі.

складові

цукор 110-125 г борошно 320 г масло 200 г ванільний цукор 16 г яйця 2 шт. розпушувач 5 г цукрова пудра 60 г сир 9% 500 г

покрокове приготування

  1. Увімкніть на 5 хвилин будь-яку програму, щоб трохи розігріти чашу. Так буде простіше змастити її маслом. Відокремте від 200 грам масла маленький шматочок (20 грам) і змастіть їм дно і краї теплою чаші.
  2. Борти посипте цукром, на дно покладіть змащену маслом папір для випічки.
  3. Просійте 2 склянки борошна в глибоку миску.
  4. Решта 180 грам масла натріть на тертці.
  5. Перемішайте масло з борошном, додайте пакетик (8 г) ванільного цукру, чайну ложку розпушувача і 110-125 грам цукру.
  6. Руками перетріть масу в крихту. Якщо ви любите дуже солодке і додасте більше цукру, то врахуйте, що від його великої кількості, крихта стане твердою.
  7. Насипте в окрему миску 80 г цукру, 8 грам ванільного цукру, перемішайте.
  8. Вбийте 2 яйця і покладіть 500 грам сиру. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідного стану.
  9. Перекладіть більшу частину крихти (2/3) в чашу (третю частину залиште в мисці).
  10. Розрівняйте рукою і викладіть зверху начинку. Підрівняйте поверхню лопаткою.
  11. Зверху посипте крихтою.
  12. Поставте чашу в мультиварку. Закрийте кришку. Виберіть режим «Випічка», встановіть час - 60 хвилин. Натисніть на «Старт» - процес пішов. Кришку під час випічки не відчиняйте.
  13. Коли пройде година і прозвучить сигнал, відкрийте і перевірте готовність пирога дерев'яною паличкою: застроміть її в ватрушку, якщо паличка вийде сухою, це означає, що вона добре пропеклась. Залиште пиріг з відкритою кришкою до повного охолодження. Тільки після цього можна його виймати.

    Гарячий або теплий пиріг дістати цілим практично нереально.

  14. Дістаньте ватрушку за допомогою контейнера для приготування на пару. Встановіть його зверху на чашу і переверніть її.
  15. Приберіть папір для випічки і перекладіть на блюдо для подачі.
  16. Зверху прикрасьте ароматний шедевр цукровою пудрою. Вам знадобиться її близько 60 грам.
  17. Розріжте пиріг на шматочки і можете кликати всіх до столу.

Відеорецепт приготування Королівської ватрушки в мультиварці

На цьому відео представлений вищеописаний рецепт. Можете подивитися всі подробиці приготування цього чудового блюда.

Як можна прикрасити блюдо

Королівська ватрушка виходить досить симпатичною, тому що верх її прикрашений крихтою. Але пиріг з мультиварки виходить трохи блідим, тому його прикрашають цукровою пудрою або посипають тертим шоколадом.

Святковий варіант ватрушки можна декорувати свіжими ягодами і шматочками фруктів. Можна полити пиріг зверху шоколадною і білою глазур'ю і викласти красиво горішки або мармелад. Відмінно підійдуть для наших цілей також чарівні квіти з мастики.

Як правильно подавати блюдо і з чим

Цей пиріг, як правило, ріжуть на шматочки і подають порційно на десерт. Він також відмінно підійде для сніданку або приємного перекусу. Гарний як теплим, так і повністю остиглим. Приємним доповненням до нього буде чашка гарячого чаю, кави або какао. Підійде також стаканчик фруктового, ягідного соку, морсу або компоту.

варіанти приготування

Для приготування пісочної крихти деякі господині використовують маргарин замість масла. Іноді до складу входить ще і какао. Тоді пиріг виходить шоколадного кольору з білою сирною прошарком.

У начинку при бажанні додають яблука, родзинки, подрібнені горіхи і лимонну цедру. Щоб приготувати королівську ватрушку в дієтичному варіанті, крихту роблять з вівсяної муки, меду, соди і кориці. А в начинку, крім сиру, кладуть бананове пюре і яйце.

Чи сподобалися вам пироги з моїми рецептами? Надсилайте свої враження, коментарі та доповнення. Готуйте з любов'ю!

Чи сподобалися вам пироги з моїми рецептами?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com