Тарталетки з начинкою
Фото: depositphotos.comРубане листкове тісто в десерті можна замінити пісочним . А щоб начинка вийшла повітряний, протріть сир через сито.
Складові:
Для тіста:
- 100 г вершкового масла
- 200 г борошна
- 6 ст.л. крижаної води або молока
- 1 щіпка солі
Для начинки:
- 200 г м'якого сиру
- 1 яйце
- 2 ст.л. жирної сметани
- 2 ст.л. цукру
- цедра 1 лимона або апельсина
- половинки консервованих персиків
Рецепт приготування:
- Холодне масло змішайте з просіяного борошном і сіллю, порубати ножем в дрібну крихту. Додайте холодну воду, швидко замісіть тісто і зберіть його в кулю. Покладіть його в холодильник на 30-40 хвилин.
- Розігрійте духовку до 180 ° С.
- Змішайте всі інгредієнти для крему.
- Охолоджене тісто викласти в формочки і зробіть пальцями бортики.
- Заповніть тартинки сирним кремом, зверху покладіть по половинці персика зрізом вниз і злегка притисніть.
- Випікайте тістечка 20-40 хвилин в залежності від розміру.
- Злегка остудіть кошики в формах, перекладіть на тарілки.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом корисного бананового кексу з сухофруктами . Ми також писали, як приготувати шоколадний чізкейк в духовці .
Дивіться відео, як приготувати апельсинові оладки:
Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram
джерело: сьогодні