рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Королівська ватрушка з сиром. Рецепт в духовці

Дивлюся, всі тут діляться своїми рецептами. Дай, думаю, і я напишу свій улюблений рецепт королівської ватрушки з сиром в духовці. Тим більше, що цей десерт виходить завжди. І зіпсувати його неможливо)

Візьмемо для тесту пару яєць, пару столових ложок вершкового маслом, грамів 100 цукру, стаканчик сметанки, стаканчик борошна, трохи соди і, якщо ви хочете звести всіх з розуму, то ще й пару-трійку ложок какао)

Топимо масло. Я роблю це в мікрохвильовці. Збиваємо яйця з цукром і содою. Потім туди додаємо розтоплене масло і сметану. Все це ще раз ретельно збиваємо і сипем туди борошно і какао. Перемішуємо знову і залишаємо постояти.

Нехай тісто відпочине, а ми тим часом зробимо ніжну начинку. Беремо для неї 2 пачки сиру, півсклянки сахарку, парочку яєць, парочку ложок (їдалень) манки і можна ванільку для запаху.

Як ви зрозуміли, щоб зробити начинку, потрібно просто змішати ці інгредієнти і гарненько пройтися по ним міксером.

Тепер змащуємо форму маслом, відправляємо туди тісто, а в серединку накладаємо нашу сирну начинку. Не бійтеся, тісто може трохи поплисти, смаку це зовсім не зіпсує.

Ось майже і все. Залишилося ватрушку запекти. Печемо при 180 градусах близько 40 хвилин-години. Витягуємо не відразу, а трохи пізніше. І нарізаємо вже остигнула. Класна річ, реально рекомендую!

Класна річ, реально рекомендую

Автор теми: Вета (Краснодар)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com