рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Королівська ватрушка: рецепт з сиром

  1. Королівська ватрушка: рецепт в грамах
  2. Королівська ватрушка: як приготувати

Королівська ватрушка, рецепт якої пропонуємо випробувати, стане улюбленим десертом для всієї родини. Ця страва не тільки смачне і апетитне, але і презентабельне. Тому воно прекрасно доповнить святкове чаювання.

Королівська ватрушка: рецепт в грамах

Королівська ватрушка - це варіант вишуканою і ніжною випічки з сиру. Це не звичайна ватрушка, яку готувала бабуся або мама з дріжджового тіста з відкритою начинкою посередині. У такій випічці поєднується смачне пісочне тісто і легке, соковите, повітряне суфле з сиру.

Зовні такий десерт нагадує закритий пиріг, який з легкістю можна прикрасити фруктами або шоколадними елементами. В цьому випадку ватрушка з сиром перетвориться в святковий десерт.

Ватрушки з сиром, рецепт яких пропонуємо спробувати, готувати нескладно.

Однак важливо знати і дотримуватися пропорції інгредієнтів, які складають основу цього солодкого страви. Тому практично всі компоненти представлені в грамах, щоб господині легше було дотримати смакової баланс.

Для пісочного тіста знадобиться:

  • борошно - 400 г;
  • вершкове масло - 200 г;
  • цукор - 150 г;
  • сіль - 2 г;
  • сода або розпушувач - 7 г;
  • лимонний сік - 5 мл.

Для начинки використовуйте:

  • сир - 500 г;
  • цукор - 100 г;
  • ваніль - 1-2 г;
  • яйця - 2 шт.

З такого набору продукту вийде ватрушка королівська, яка легко ділиться на 6-8 порцій.

Читайте також: Ватрушки з сиром: рецепт без дріжджів

Королівська ватрушка: як приготувати

Приготування королівської ватрушки - справа нехитра, особливо для тих, хто вміє замісити пісочне тісто.

Однак є кілька секретів, які зроблять це блюдо надзвичайно смачним. Розповімо про них докладніше.

Весь процес приготування королівської ватрушки складається з трьох етапів:

  • Приготування тесту.

Щоб зробити розсипчасту основу для ватрушки, виконайте такі дії:

  1. Розм'якшене масло посічіть ножем, перемішуючи його з борошном. Якщо забули попередньо вийняти масло з холодильника - не біда: натріть його на тертку і змішайте з борошном.
  2. Додайте в отриману суміш цукор і сіль. Все ретельно розімніть пальцями.
  3. Зробіть з суміші борошна і масла невелику гірку з поглибленням по центру. Влийте туди соду, погашену лимонним соком. Якщо додаєте розпушувач, то сік не потрібен.
  4. Перемішайте отриману масу. Тісто має нагадувати дрібні крихти.
  • Начинку приготувати так.

Зробіть так:

  1. Сир подрібнити блендером до однорідності або перетріть через сито.
  2. Збийте яйця з цукром, додайте ваніль.
  3. Отриману суміш влийте в сир і добре перемішайте.
Королівська ватрушка, рецепт якої пропонуємо випробувати, стане улюбленим десертом для всієї родини

Фото: povar.ru

  • Формування і випікання ватрушки.

Виконайте такі дії:

  1. Змастіть роз'ємну форму маслом. Посипте дно і стінки ½ отриманої крихти.
  2. Викладіть сирну масу.
  3. Зверху висипте залишилася крихту.
  4. Розігрійте духовку до 180 ° С. Випікайте десерт протягом 40 хвилин.

Після цього не поспішайте виймати ватрушку з форми. Залиште на 15 хвилин, щоб вона охолола, тоді буде простіше її різати на порційні шматочки.

Королівська ватрушка - дивовижне ласощі, яке викличе захоплення рідних і гостей. Обов'язково спробуйте цей рецепт. Таке блюдо стане улюбленим десертом дорослих і дітей.

Читайте також: Сочники з сиром: рецепт на кефірі

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com