рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шиємо - штори і ламбрекени | Записи в рубриці Шиємо - штори і ламбрекени | Щоденник Ніна_Кулагіна: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Шиємо ламбрекен Бандо своїми руками.

http://www.sense-life.com/hands/labriken_bando.php

Ламбрекен - декоративна частина віконного отвору з тканини, яка допомагає красиво оформити верх вікна Ламбрекен - декоративна частина віконного отвору з тканини, яка допомагає красиво оформити верх вікна. В основному їх вішають поверх штор (або чіпляють за карниз). Ламбрекен здатний приховати деякі недоліки ремонту і додати кімнаті затишний домашній вид.

Останнім часом з'явилася нова модна тенденція, замість звичайних ламбрекенов, прикрашати вікна жорсткими ламбрекенами Бандо. Бандо - виготовляється з щільного тканинної основи яка добре може тримати форму.

Для виготовлення жорстких ламбрекенів Бандо своїми руками, використовують .....

Лабрека Бандо можна виготовляти як симетричним так і асиметричним, при цьому комбінуючи різні тканини за кольором і текстурою. для прикраси бандо можна використовувати декоративні шнури, аплікації, кисті, квіти з тканини. Вельми непогано виглядає Бандо в поєднанні з різними м'якими елементами - Джабот, свагами і краватками.

Зрозуміло, що ламбрекен всього лише доповнює елегантність штор. З цього рекомендую до відеокурс з пошиття красивих штор з нуля.

Читати далі...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com