рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

З чим носити сірі штани

  1. Сірі штани в офісі
  2. Сірі штани для прогулянки

З ерий колір - один з найбільш універсальних кольорів. Він позбавлений власного характеру, позбавлений впливу на людину сам по собі, у нього немає такої властивості як насиченість. Все це робить його першим кандидатом на роль ідеального фону до всіх інших квітів і принтам. Використовуючи сірий колір в ансамблі, потрібно прагнути до вираженого контрасту по світлин. Ступінь контрасту окремих предметів в образі залежить від ступеня контрастності зовнішності.
Безкоштовний Курс Преображення, який переверне Ваше життя

Крім того, сірий колір дуже вимогливий до якості матеріалу і фактури. Він не допускає вільностей з посадкою по фігурі. Тобто силует і посадка сірих речей повинні бути ідеальними. Не виняток тут і штани. Якщо Ви вибрали брюки саме сірого кольору, переконайтеся, що сидять вони чітко по фігурі, ніде немає заломів і непотрібних складок.

Сірі штани дуже поширені в діловому стилі . Штани такого кольору більш універсальні і менш формальні, ніж чорні. Якщо потрібно створити строгий, але не надто офіційний образ, вони будуть дуже до речі.

Деякі намагаються уникати сірого кольору, вважаючи його не цікавим. Так, він спокійний, нейтральний. Але, його можна використовувати як полотно, на який можна нанести будь-які фарби. Своє звучання він набуває поруч з хроматическими квітами. Сірий колір - ідеальна база для Вашого гардеробу. Особливо його можна порекомендувати жінкам з холодним напрямком зовнішності (Кольоротип літо і зима ). Дамам з теплою зовнішністю (Кольоротип весна і осінь ) Стилісти найчастіше рекомендують замінити сірий на бежевий в якості бази для гардероба. Хоча, навіть для них, сірий колір не забороняється.

Сірі штани в офісі

Штани для офісу сірого кольору можуть бути як однотонні, так і з класичним візерунком: клітина, "лапка", "ялинка" і т.п. Довжину краще вибирати класичну або "Англійську", тобто 7/8 . Хороший спосіб повинен виглядати строго, але актуально. Темно-сірі брюки більш доречні в холодну пору року, світло-сірі брюки - в тепле.

Слід пам'ятати, що великі візерунки додають обсяг, особливо на стегнах. Враховуйте це при покупці. Коли вибираєте сірі штани в клітку, уважно вивчіть своє відображення в дзеркалі: клітина ніде не повинна перекошуватися і викривлятися.

Класичний комплект - сірі штани і біла сорочка. Строго і лаконічно. Даний образ не має виражену родзинкою, але дуже підходить саме в діловому середовищі, де, найчастіше, важливо показати свою нейтральність клієнту або замовнику.

Даний образ не має виражену родзинкою, але дуже підходить саме в діловому середовищі, де, найчастіше, важливо показати свою нейтральність клієнту або замовнику

Для кожного колориту зовнішності бажано підібрати правильний верх комплекту. Як вже було написано вище, в першу чергу необхідно враховувати ступінь контрастності зовнішності і передавати її в ансамблі. Крім того, яскраві типи зовнішності можуть дозволити собі носити більш яскраві відтінки верху. м'які типи , - більш приглушені. Не забувайте і про вироблене враження. Наприклад, червона сорочка або блуза з сірими брюками розповість оточуючим про серйозну дівчині з активною життєвою позицією.

Наприклад, червона сорочка або блуза з сірими брюками розповість оточуючим про серйозну дівчині з активною життєвою позицією

Більш спокійний спосіб можна створити за допомогою зеленого кольору. Такий діловий вигляд викликає довіру.

Такий діловий вигляд викликає довіру

Цікавими фарбами заграє образ, в якому сірі штани поєднуються з бірюзовим кольором.

Цікавими фарбами заграє образ, в якому сірі штани поєднуються з бірюзовим кольором

Сірі штани для прогулянки

Звичайні сірі штани можна надягати не тільки в офіс. Вони стануть основною нотою в образі, якщо проявити сміливість в поєднаннях. Лаконічні брюки в комплекті з чоловічим взуттям на жіночій фігурі виглядають дуже ефектно.

Лаконічні брюки в комплекті з чоловічим взуттям на жіночій фігурі виглядають дуже ефектно

Елегантний образ створюється завдяки цікавому топу і лаконічною взуття. Грайливість є в нотах 70-х: Брюки кльош , Бахрома. Прості лінії крою дозволять зробити акцент на настрої, яке Ви створюєте.

Сірий колір - зовсім не нудний. Він - база для будь-яких експериментів. І в останньому образі видно, як він розведений життєрадісною взуттям та цікавою біжутерією.

Підводячи підсумок всьому вищесказаному, зауважимо, що сірі брюки - чарівна паличка для базового і капсульного гардероба жінки. З ними можна експериментувати або, навпаки, створювати класичні комплекти.






ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com