рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ремонт брюк: підшити, вшити, поставити латочку, заштопати, замінити блискавку, підкладку, переставити пояс - мережа ательє Подшіваем.ру

  1. Ремонт розриву на брюках фото
  2. Фото розриву на брюках після ремонту. Вид з виворітного боку
  3. Фото розриву на брюках після ремонту. Вид з лицьового боку

"Дві пари чоловічих брюк" - вкоротити дві пари чоловічих брюк або джинсів - знижка 10% в усіх ательє мережі "Подшіваем.ру"

Московська мережа ательє Подшіваем.Ру пропонує скористатися нашими можливостями по ремонту брюк будь-якої складності. Ми однаково успішно виконаємо роботи по ремонту виробів як з тканини так і з шкіри. У нашому ательє ви зможете перешити, вшити, вкоротити, підшити брюки, замінити або вставити блискавку, відремонтувати або замінити підкладку, виконати штопання, поставити латочку, в загальному, виконати будь-який каприз за назвою «ремонт брюк».

Навіть самі зносостійкі речі мають свою межу. Особливо прикро, коли найшвидше зношуються улюблені брюки, і це закономірно, адже улюблені брюки ми зазвичай одягаємо на багато частіше. І тут виникає дилема: викинути, відвезти на дачу або спробувати відремонтувати. Вирішувати Вам, але на нашій практиці ми запропонували б третє - проконсультуватися з фахівцями про можливість і вартості відновлення брюк. Консультації в Подшіваем.Ру безкоштовні. Прислухайтеся до думки фахівця і самі прийміть рішення, щоб потім не шкодувати про витрачений час і кошти.

Прислухайтеся до думки фахівця і самі прийміть рішення, щоб потім не шкодувати про витрачений час і кошти

Ми не знаємо, з якими труднощами ви зіштовхнетеся, якщо вирішите відремонтувати, підшити або вшити брюки своїми руками. За те ми точно знаємо, що в наших ательє штани підшиють, перешиють, відремонтують і підженуть по фігурі професійно, якісно, ​​в обумовлений термін.

Ми робимо все, щоб довести на ділі, що Ваші улюблені речі можуть знайти друге народження. Більшість наших клієнтів стають постійними. Якщо ви задалися питанням де підшити брюки - приєднуйтесь до нашої великої компанії!

Не забудьте зазирнути на сторінку Акції !

ШТАНИ / вид послуги Вартість послуги (грн.) Термін вип. послуги (днів) Підшити штани рядком від 500 від 3 Підшити штани потайний рядком від 480 від 3 Підшити штани з тасьмою від 650 від 3 Підшити штани з тасьмою і манжетою від 750 від 3 вшити брюки по бічних швах від 900 від 3О вшити брюки по кроковим швах від 900 від 3 вшити брюки по середньому шву від 1200 від 3 Заміна блискавки в брюках від 850 від 3 Заміна підкладки штанів від 2400 від 5 Робота з ускладнюють елементами 1200 руб / год -

ШТАНИ ТРИКОТАЖНІ / вид послуги

Вартість послуги (грн.) Термін вип. послуги (днів) Підшити трикотажні штани подвійною строчкою від 650 від 3 Підшити трикотажні штани на підкладці з гумками від 900 від 3 Робота з ускладнюють елементами 1200 руб / год - ШТАНИ ШКІРЯНІ / вид послуги Вартість послуги (грн.) Термін вип. послуги (днів) Укоротити шкіряні штани від 950 від 3 вшити шкіряні штани по бічних швах від 1350 від 3 вшити шкіряні штани по кроковим швах від 1350 від 3 вшити шкіряні штани по середньому шву від 1350 від 3 Заміна блискавки в шкіряних штанах від 1200 від 3 Робота з ускладнюють елементами 1200 руб / год -

послуги (днів) Укоротити шкіряні штани від 950 від 3 вшити шкіряні штани по бічних швах від 1350 від 3 вшити шкіряні штани по кроковим швах від 1350 від 3 вшити шкіряні штани по середньому шву від 1350 від 3 Заміна блискавки в шкіряних штанах від 1200 від 3 Робота з ускладнюють елементами 1200 руб / год -


Ремонт розриву на брюках фото

Фото розривів на брюках до ремонту

Фото розривів на брюках до ремонту

Фото розриву на брюках після ремонту. Вид з виворітного боку

Вид з виворітного боку

Фото розриву на брюках після ремонту. Вид з лицьового боку

На жаль, не завжди є можливість відновити вашу улюблену одяг до стану нової, тому ми настійно запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію до майстра або просто зателефонуйте +7 495 374 94 07 або напишіть нам в WhatsApp +7 (906) 724-95-75 з додатком фотографії проблеми, і можливо майстер підкаже в який ательє мережі Подшіваем На жаль, не завжди є можливість відновити вашу улюблену одяг до стану нової, тому ми настійно запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію до майстра або просто зателефонуйте +7 495 374 94 07 або напишіть нам в WhatsApp +7 (906) 724-95-75 з додатком фотографії "проблеми", і можливо майстер підкаже в який ательє мережі "Подшіваем.Ру" Вам краще під'їхати, щоб отримати найбільш кваліфіковану допомогу по відновленню Вашої улюбленої речі!

Приходьте і ви не пошкодуєте!
Чекаємо Вас і будемо дуже раді зустрічі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com