рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вийшов кліп Каті IOWA на пісню з мультфільму «Вовки та вівці»

Солістка інді-поп-групи IOWA Катерина Іванчикова записала пісню для саундтрека до російського мультфільму «Вовки і вівці: бе-е-е-зумное перетворення», а також озвучила одного з головних персонажів - ділову овечку Ліру. Солістка інді-поп-групи IOWA Катерина Іванчикова записала пісню для саундтрека до російського мультфільму «Вовки і вівці: бе-е-е-зумное перетворення», а також озвучила одного з головних персонажів - ділову овечку Ліру

Вийшов кліп Каті IOWA на пісню з мультфільму «Вовки та вівці»

Наступного тижня в російський прокат виходить сімейний мультфільм «Вовки і вівці: бе-е-е-зумное перетворення» . До п'єси Островського його сюжет не має ніякого відношення: сценарій був написаний Нілом Ландау і Максимом Свєшнікова . Музику до картини написав Олександр Лессертісье, а одна з пісень саундтрека - «Залишайся собою» (музика Олександра Лессертісера, слова Євгена Довідайтіса) була записана Катею Іванчиковій, солісткою популярної білоруської групи IOWA.

Катя також озвучила одну з головних героїнь мультфільму - овечку Ліру. Свої голоси персонажам подарували також Сергій Безруков , Єлизавета Боярська , Олександр Петров , Андрій Рожков і Юрій Гальцев . В англомовній версії до дубляжу були залучені такі зірки, як Том Фелтон , Рубі Роуз і Чайна Енн Макклейн , Причому остання також записала пісню Raised High для саундтрека до картини.

Сама Іванчикова так відгукнулася про своє персонажа:

Сюжет мультфільму розповідає про пригоди вовка на прізвисько Сірий, який несподівано перетворюється в барана. Йому належить не тільки заново реабілітуватися в очах своєї зграї, перебуваючи в овечій шкурі, а й довести свій авторитет в цьому стаді, а також заслужити любов найпрекраснішою вовчиці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com