рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Використання фатину в декорі

Легкий і повітряний матеріал - фатин, часто недооцінюють

Легкий і повітряний матеріал - фатин, часто недооцінюють. Багато хто вважає, що цей матеріал підходить тільки для пошиття різних суконь і спідничок. Але це одна з найбільших помилок. Фатин знаходить своє застосування в багатьох областях дизайну та інших видів творчих поривів.

Найчастіше, фатин зустрічається на весіллях, в найнесподіваніших виконаннях. Звичайно ж це може бути плаття або фата нареченої, але це ще не все. Фатінможно використовувати, замість мережива або флористичної сітки, для букета, обворачівая їм квіти і ручку. Також він підходить для оформлення бутоньєрок, браслетів, прикраси у волосся для подружок нареченої.

З фатину можна зробити декоративні кулі, їх ще називають помпонами. Вони дуже легкі і при цьому пишні. Варіантів створення таких прикрас кілька. Можна відрізати смужку матеріалу, і прошити його голкою і ниткою, з одного боку. Далі затягуємо ниточку, і збираємо всю смужку фатину в одну велику кулю, фіксуємо нитку і її можна не відрізати, а залишити для того, щоб помпон можна було підвісити до стелі або меблів.

Помпон з фатину можна зробити і точно так же, як і з ниток. Для цього потрібно два однакових кільця з картону і довгий відрізок повітряного матеріалу. Наметовому фатин на всю поверхню круга, поки не закриється внутрішнє коло. Потім фатин розрізається по зовнішньому картонному колі, протягіваеться між двома заготовками міцна нитка або ж декоративний шнур, і все завязиваеться в щільний вузол. Таким чином вийти гарний, пишний кульку з фатину.

Можна також використовувати пінопластові кулі, на які приклеюють відрізки фатину Можна також використовувати пінопластові кулі, на які приклеюють відрізки фатину. Цей варіант підійде не тільки для створення невагомих кульок, а й для топіарія. « Флористика Київ »- ще один популярний запит, який часто шукають разом з фатином. Адже безліч варіантів декору, найкраще виглядає з квітами. Це і прикраси на машину, і декору залу для свята, просто для створення затишку вдома.

Фатином можна драпірувати весільні арки, столи і стільці. Дуже ніжними виходять гелеві кульки, якщо їх обернути фатином, зав'язати в підставі на стрічку, з довгими кінцями, прикрасити це невеликим квіткою. Фатин може закінчуватися відразу біля підстави кулі, або ж спускатися до низу, створюючи ніжне хмарка.

З фатину виходять дуже милі бонбоньєрки, їм прикрашають листівки, запрошення листи і картки для розсадження гостей. Різні атрибути, як весілля, так і звичайного домашнього декору можна доповнити фатином. Це можуть бути свічки, шкатулки, коробки, прилади для торта, подушечка для кілець. Додаткові матеріали, такі як стрічки, намистини, стрази, різна фурнітура продається в інтернет-магазинах. Щоб знайти потрібний саме Вам, можна скористатися запитом в мережі - « інтернет-магазин хенд-мейд ». Магазини для рукоділля та творчості мають в своєму асортименті всі матеріали, які використовуються разом з фатином, а також сам фатин в різних розмірах і кольорах.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com