рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільні бонбоньєрки і Таросики

  1. Яку форму вибрати?
  2. Що покласти всередину?
  3. Коли дарувати бонбоньєрки?

Мила французька традиція дарувати гостям на весіллі невеликі подарунки - бонбоньєрки - існує вже більше чотирьох століть. Мила французька традиція дарувати гостям на весіллі невеликі подарунки - бонбоньєрки - існує вже більше чотирьох століть

У Вірменії існує традиція всім незаміжнім і неодруженим гостям весілля дарувати коробочки з солодощами - Таросики. У нас же це поки в новинку, тому ви можете приємно здивувати всіх рідних і близьких за допомогою таких маленьких недорогих презентів.

Бонбоньєрки - це коробочки з подарунком всередині. Вручаючи їх гостям, ви видаєте їм свою повагу і вдячність за те, що вони розділили з вами такий важливий для вас день. При цьому вони є ще і ефектним способом підкреслити особливий стиль торжества. Зазвичай бонбоньєрки, запрошення і деякі елементи оформлення залу являють собою єдиний декоративний ансамбль.

весілля в стилі «сакура» та бонбоньєрки у вигляді пелюстків сакури

Яку форму вибрати?

Коробочка для маленького подарунка може бути абсолютно різної форми. Об'ємне сердечко, текстильний пакетик, паперову квітку, скринька - ваша фантазія не повинна обмежуватися нічим. Часто бонбонберкі роблять у вигляді коробочки для шматочка весільного торта, адже, найчастіше, на наших весіллях мало у кого залишається можливість з'їсти ще і цей десерт.

Часто бонбонберкі роблять у вигляді коробочки для шматочка весільного торта, адже, найчастіше, на наших весіллях мало у кого залишається можливість з'їсти ще і цей десерт

бонбоньєрки для шматочка торта

якщо проводиться тематичне весілля , Доречно буде оформити бонбоньєрки відповідно до вибраного стилю.

При цьому ви можете замовити їх в спеціалізованій студії або зробити самостійно - так ви подаруєте гостям частинку своєї турботи. В інтернеті можна знайти безліч шаблонів самих різних бонбоньєрок - ви точно знайдете відповідний варіант.

В інтернеті можна знайти безліч шаблонів самих різних бонбоньєрок - ви точно знайдете відповідний варіант

Що покласти всередину?

Назва «бонбоньєрки» походить від французького bonbon - цукерка, бо спочатку було прийнято дарувати гостям саме шоколад. І до сих пір традиційно в бонбоньєрки кладуть мигдаль в шоколаді в кількості п'яти штук. Така точність не випадкова - кожна цукерка означає своє побажання: здоров'я, родючості, щастя, багатства і довголіття.

Така точність не випадкова - кожна цукерка означає своє побажання: здоров'я, родючості, щастя, багатства і довголіття

традиційні весільні бонбоньєрки з мигдалем в шоколаді

Але ви можете вибрати і інші варіанти. Це можуть бути:

  1. шоколадні цукерки;
  2. фрукти;
  3. пам'ятні сувеніри;
  4. невеликі кімнатні квіти;
  5. мило ручної роботи з ініціалами молодих.

часто в якості невеликих презентів гостям виступають горщики з квітами

Пам'ятайте головне: влітку небажано дарувати вироби з шоколаду - від спеки вони можуть розплавитися і втратити свій первісний вигляд, замініть шоколад печивом.

в спеку замість шоколаду в бонбоньєрки краще покласти печиво

Зараз дуже популярні різнокольорові макаруни з їстівними фотографіями, де ви можете розмістити свої, наприклад, з предсвадебной зйомки Love Story.

Коли дарувати бонбоньєрки?

У вірменській традиції прийнято в кінці весілля зібрати всіх гостей, які ще не обзавелися другою половинкою, в коло і кожному вручити Таросики, як би бажаючи цій людині швидше такого ж радісного події в житті.

В цілому ж, вибір часу залежить тільки від вас. Ось лише деякі з варіантів:

  • Піднести бонбоньєрки на початку вечора, коли гості будуть дарувати вам свої подарунки, і явно не чекатимуть, що їх так віддячать.
  • Покласти невеликі іменні презенти кожному на тарілочку перед банкетом - в цьому випадку вони виступлять в якості іменних рассадочние карток .

бонбоньєрки-рассадочние картки

  • Іменні бонбоньєрки можна використовувати в якості ескорт-карток із зазначенням столу і пропонувати перед входом в зал.

іменні цукерки-бонбоньєрки як ескорт-карток

  • Виділити під бонбоньєрки окремий невеликий столик, щоб гості могли взяти своє частування в зручний час протягом усього вечора.
  • Подарувати бонбоньєрки особисто в кінці торжества при прощанні в знак подяки за приємний вечір.

Маленькі гарні подаруночки - запорука того, що ваше весілля запам'ятається як грандіозна подія з теплою і душевною атмосферою.

11 червня 2018

Яку форму вибрати?
Що покласти всередину?
Коли дарувати бонбоньєрки?
Що покласти всередину?
Коли дарувати бонбоньєрки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com