рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Купити Інструменти для скрапбукінгу. за найвигіднішими цінами в інтеренет-магазині товарів для рукоділля "Аґрафка"!

  1. Допоміжні інструменти для скрапбукінгу

Скрапбукінг - хобі для тих, хто не любить сидіти склавши руки. Скільки ж цікавого і красивого можна зробити своїми руками, особливо, коли в арсеналі є спеціальний інструмент. заняття скрапбукінгом передбачає наявність і використання найрізноманітнішого інструментарію . Адже в поняття «скрапбукінг» сучасні умільці вкладають найширший сенс. Це і виготовлення подарункових упаковок, листівок, коробок, і створення сімейної книги, куди обов'язково входить процес брошурування і переплетення.

Допоміжні інструменти для скрапбукінгу

Давайте розглянемо докладніше, якими інструментами може користуватися скрап-рукодільниця, щоб підсумок роботи вийшов ідеально естетичним Давайте розглянемо докладніше, якими інструментами може користуватися скрап-рукодільниця, щоб підсумок роботи вийшов ідеально естетичним.

Дошка для скрапбукінгу: незамінний пристосування при виготовленні подарункових коробочок, бонбоньєрок і сувенірних щільних упаковок різного виду і форм. Така дошка допоможе скрап - умільці зробити ідеально рівні кути, згини, і в підсумку створити ідеальну форму конверта або коробки.

Установники люверсов: процес установки люверсів спрощується і прискорюється в кілька разів. Скрап-майстрині не доведеться виміряти і ставити вручну отвори для люверсів, а потім намагатися руками закріплювати кожен люверс окремо, тепер, для цього завжди під рукою професійний інструмент.

Гофріровщік паперу : Пристосування для додання паперовим частинам вироби волнистости. Являє собою два валика з рукояткою і хвилястою поверхнею, крізь які проходить папір.

Фен для емброссінга: пристосування, яке необхідно для безпомилкової роботи по наданню опуклості або об'ємності малюнка на папері. Такий фен не замінити електропраскою або звичайним феном для волосся, оскільки цей спеціальний прилад має здатність плавити пудру для емброссінга, але не роздувати її по всій поверхні картону, і не обпалювати оброблювану поверхню.

Пінцет: простий, нообязательний інструмент, який стане продовженням рук майстрині. За допомогою пінцета можна легко захоплювати і безпомилково приклеювати найдрібніші деталі.

Біндери: або, скажемо інакше - апарат для брошурування. Щоб надати естетичного вигляду пачці листів з пам'ятними наклейками і вирізками, без брошуровочно машини не обійтися. За допомогою біндера сімейний альбом можна переплести металевої або пластикової пружини. Універсальність такого пристрою полягає в тому, що крім переплетення биндер здійснює і перфорацію, після чого, в готові отвори можна вставляти люверси або інші прикраси.

Висувні скребки, механічне шило, інструменти для згинання картону і паперу, установники брадс, бордюрні системи, і навіть спеціальні інструменти для фігурної обробки країв сторінок альбому або листівки - все це можна придбати, зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині Аґрафка. Доставка здійснюється по Львову, в будь-яке місто України, Росії, по всьому світу. Перегляньте наш інтернет-каталог, в якому виставлені тільки якісні інструменти для вашого хобі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com