рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращий подарунок новонародженому своїми руками

Як оригінально прикрасити подарунок

Якщо вам потрібно запакувати подарунок, але ви не хочете використовувати обридлі бантики і стрічки для його оформлення, тоді наша стаття для вас. Сьогодні ми розповімо, як оригінально прикрасити подарунок за допомогою фламінго, виготовленого своїми руками, пише diy.ru.

Квіллінг: як робляться квіти, листівки та картини в техніці бумагокрученія Квіллінг: як робляться квіти, листівки та картини в техніці бумагокрученія

Квіллінг - не тільки захоплююче хобі, а й спосіб оригінально оформити подарунки, листівки і навіть інтер'єр свого будинку. Ця нескладна, але вимагає посидючості й акуратності техніка допоможе розвинути уяву і втілити в життя всі свої творчі фантазії, пише diy.ru.

Як зробити саморобку з фруктів своїми руками: робимо фруктові букети Як зробити саморобку з фруктів своїми руками: робимо фруктові букети

Робити вироби з фруктів зовсім не важко, до того ж, це не займе багато часу і матеріали для вироби з фруктів доступні кожному, пише tochka.net

Весняна композиція для інтер'єру Весняна композиція для інтер'єру. «Пташки в клітці»

Наближається весна. І з приходом цієї прекрасної пори року, прилітають пташки, які дарують нам своє чудовий спів! Ми будемо створювати композицію з двома пташками, які воркують на жердині в клетке.Композіція зроблена в весняних тонах, тонах коли пробуджується природа і дає перші приємні кольори. Така композиція, зроблена ...

Шкіряний браслет своїми руками: різьблення та розпис Шкіряний браслет своїми руками: різьблення та розпис

У цьому майстер класі я пропоную вам освоїти техніку нанесення візерунків на шкіру за допомогою ножа і фарб. Насправді «різьблення і розпис» звучить досить переконливо, але все не так складно.

Упаковка для подарунка на 8 березня своїми руками Упаковка для подарунка на 8 березня своїми руками

Ви приготували на 8 березня невеликий подаруночок, але не знаєте у що його запакувати? Можна купити стандартну коробочку в спеціалізованому магазині, але набагато приємніше, коли подарункова упаковка зроблена своїми руками. У цій статті ми розповімо, як зробити упаковку для подарунка на 8 березня в техніці орігамі.

Виріб з фруктів своїми руками: робимо фруктовий букет Виріб з фруктів своїми руками: робимо фруктовий букет

Робити вироби з фруктів зовсім не важко, до того ж, це не займе багато часу і матеріали для вироби з фруктів доступні кожному. Навчися робити фруктові букети самостійно. Головне - прояви фантазію.

Топ-4 подарунка своїми руками до 8 Mарта Топ-4 подарунка своїми руками до 8 Mарта

Сьогодні багато можна купити. Але подарунки, зроблені handmade, будуть завжди цінніше, адже ти вкладаєш в нього маленьку частинку себе. Такі сувеніри зберігаються довго як на поличці, так і в серці того, кому вони призначені.

19 ідей переробок зі старих сервізів 19 ідей переробок зі старих сервізів. Досить збирати пил!

Ох, вже ці бабусині сервізи! У минулі часи вони вважалися показником добробуту сім'ї. Посуд виставляли в серванті для загального огляду, а перед святами її виймали, перемивали, перетирали і ... укладали назад. Дуже редкочайние і кавові сервізи на 6 або 12 персон використовували за призначенням.

Хенд мейд ідеї по створенню брошок Хенд мейд ідеї по створенню брошок

Наші бабусі дуже люблять брошки. Вони роками зберігають їх в своїх скриньках і дістають у свята. У цій статті modagid.ru зібрав кілька варіантів по створенню аксесуарів своїми руками.

Колаж-валентинка до Дня всіх закоханих Колаж-валентинка до Дня всіх закоханих

Наближається найромантичніший зі свят, який багато хто напевно захоче зробити незабутнім. Подарунок до Дня святого Валентина не обов'язково повинен бути дорогим і практичним, головне, щоб він був зроблений з душею, а значить оригінальний сувенір вашого власного виготовлення - це саме те, що потрібно. В цьому …

«Серце Тіффані» до Дня святого Валентина своїми руками «Серце Тіффані» до Дня святого Валентина своїми руками

А ви готові обміняти романтичними валентинками? Зазвичай валентинки - це вітальні листівки у формі сердечок. Ця традиція з'явилася дуже давно, але Творча Майстерня «Барабашка» пропонує вдіяти не загальноприйняту валентинку-листівочку, а зробити крок трохи далі, і створити романтичну статуетку ...

Гаманець з фетру своїми руками Гаманець з фетру своїми руками

Фетр - дивовижний матеріал! Яскравий, податливий, дуже приємний в роботі. З нього можна створити безліч красивих, цікавих і корисних штучок. Раніше ми розповідали, як зробити брелок-ключницю, яскравий топиарий і розвиваюче панно для дітей.

Приголомшливий килимок з футболок своїми руками: мінімум сил для чудесного результату Приголомшливий килимок з футболок своїми руками: мінімум сил для чудесного результату!

Якщо у тебе вдома завалялося багато старих футболок, це зовсім не означає, що їх потрібно викидати. З них можна створити чудовий килимок, який буде радувати тебе своїми яскравими квітами і візерунком. Причому ти отримаєш його абсолютно безкоштовно, так як всі матеріали у тебе вже є.

Валентинки 2016 Валентинки 2016. В'язання гачком

Сьогодні модно робити подарунки своїми руками, досить мати бажання - і все вийде. Вас не зупинить відсутність матеріалів і навичок: все це потрібно в самому мінімальній кількості. Наближення Дня Закоханих пробуджує в наших душах романтичні нотки, бажання придумувати і майструвати валентинки.

Мідна шпилька своїми руками Мідна шпилька своїми руками

Багато дівчат з довгим волоссям люблять створювати різні незвичайні зачіски. У хід йдуть заколки, резинки, стрічки, гребені та інші пристосування. А я з недавнього часу полюбила шпильки - це швидко, зручно, вони надійно тримають волосся. І можуть бути дуже гарними і оригінальними, а ще можна зробити їх самостійно, ...

Яскрава текстильна іграшка з елементами декупажу своїми руками Яскрава текстильна іграшка з елементами декупажу своїми руками

Авторська іграшка - це не просто звичайна лялька, це самовираження автора, відображення його внутрішнього світу через образ, текстиль, колір і форму. Вона може бути виконана в різних техніках і бути призначена: для колекції, подарунка або прикраси інтер'єру.

Мідне дерево-талісман своїми руками Мідне дерево-талісман своїми руками

Дерево займає центральне місце в багатьох міфах і переказах, втілюючи ідеальний світопорядок і символізуючи життя у всій її складності і різноманітті.

Обкладинка на паспорт своїми руками Обкладинка на паспорт своїми руками

Паспорт - це одна з тих речей, з якими ми практично не розлучаємося. Він завжди повинен бути під рукою. Звичайно ж, все це не кращим чином позначається на його зовнішньому вигляді. Через рік-другий після отримання він найчастіше буває вже досить пошарпаним. Уникнути цього дуже допомагає обкладинка на паспорт. Можна купити …

Декоративна коробочка своїми руками Декоративна коробочка своїми руками. кавовий млинок

Аромат кави тонізує, піднімає настрій, надихає на творчість і роботу. А фігурки, оформлені зернами кави, створюють в інтер'єрі чудову атмосферу затишку, надають пікантність і закінченість вашій їдальні або кухні.

Як зробити свічник для коротких свічок своїми руками Як зробити свічник для коротких свічок своїми руками

Чим прохолодніше і похмуріший погода, тим більше хочеться затишної атмосфери в будинку. Створити затишок прохолодним осіннім вечором вам допоможуть свічки. У цій статті ми розповімо, як зробити свічники для коротких свічок своїми руками.

Як зробити ляльку своїми руками Як зробити ляльку своїми руками

Якщо вам набридли пластикові ляльки, які продаються в магазинах іграшок, оригінальну ляльку-фею можна виготовити своїми руками. Для виготовлення лісової феї використовуються екологічно чисті та природні матеріали, до того ж, у вас є можливість по-максимуму проявити свою фантазію в декорі.

15 способів перетворити старі футболки в стильні прикраси 15 способів перетворити старі футболки в стильні прикраси

Ти - господиня-розумниця і вчасно робиш в шафі ревізії. Але як бути з купою речей, що стали непридатними? Дещо віддай соціальним службам - там це визначать куди слід, ну а старі футболки нам ще знадобляться!

25 креативних ідей для використання скляних пляшок після свят 25 креативних ідей для використання скляних пляшок після свят

Після свят в кожному будинку залишається пара-трійка скляних пляшок від шампанського або інших алкогольних напоїв. Ми викидаємо їх, навіть не замислюючись, що вони можуть перетворитися в незамінні речі для дому!

15 чарівних ідей для упаковки подарунків на Новий рік 15 чарівних ідей для упаковки подарунків на Новий рік

Новий рік - це чарівний час подарунків і сюрпризів для дорогих тобі людей. Тобі буде необхідно не тільки підібрати правильний презент, а й вибрати для нього святкову упаковку, адже хто не любить розпаковувати свої подарунки?

Намиста за півгодини Намиста за півгодини. Для тих хто хоче виглядати модно і сучасно

Для тих хто хоче виглядати модно і сучасно, а головне кожен раз по новому, предлогаю цікаві варіанти бус і браслетів зі стрічок і намистин. Подивіться уважно на фото і ви зрозумієте, що зробити їх дуже просто.

Кулі в техніці темари своїми руками Кулі в техніці темари своїми руками

Темарі - це традиційний вид японського рукоділля, декоративний куля, розшитий орнаментальним візерунком. Саме слово «темари» з японської перекладається як «м'яч принцеси», а історія цих м'ячів починається в восьмому столітті.

Бонбоньєрки у вигляді сердечок з лавандою Бонбоньєрки у вигляді сердечок з лавандою

Красива традиція підносити гостям милі подаруночки - бонбоньєрки - все частіше і частіше зустрічається на весільних урочистостях. Але щоб дійсно здивувати ваших гостей, варто заздалегідь продумати, що саме ви будете їм дарувати. Звичайними бонбоньєрками у вигляді цукерок або коробочок з солодощами вже нікого не вразиш. ...

Майстер-клас з виготовлення букета з цукерок Майстер-клас з виготовлення букета з цукерок

Букети з цукерок - ідеальний подарунок для панянки будь-якого віку. І виявляється їх зовсім нескладно зробити своїми руками. Ми підготували простий і зрозумілий майстер-клас з виготовлення квітів з цукерок і кольорового паперу, з яких потім можна скласти букет, цікаву композицію або прикрасити коробочку цукерок до Дня ...

Кольє з великої кількості шнурів Кольє з великої кількості шнурів

пасма вощеного шнура з бавовни (пішла майже повністю)

сторінки:

Але як бути з купою речей, що стали непридатними?
Тобі буде необхідно не тільки підібрати правильний презент, а й вибрати для нього святкову упаковку, адже хто не любить розпаковувати свої подарунки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com