рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

NEWSru.com :: Кемеровський бомж зняв фільм для Канського фестивалю

Кемеровський бомж зняв фільм для Канського фестивалю

Леонід Коновалов, відомий в столиці Кузбасу як вельми одіозне "особа без певного місця проживання", зняв фільм з інтригуючою назвою "Я + люди = ?!" і відправив його до Канн. Еротико-філософське кіно розповідає про стосунки головного героя з цивілізацією, повідомляє сайт Life.ru .

62-річний Коновалов виступив в якості продюсера, режисера, сценариста і виконавця головної ролі. У фільмі тривалістю понад дві години, знятому невідомим оператором, він грає сам себе: чи не милися цілих 19 років, з екзотичної зачіскою (волосся триметрової довжини збиті на потилиці в Колтун), ось уже сім років живе "збиранням" склотари.

За словами Коновалова, зняти фільм його підштовхнуло прагнення в творчості. "Раніше я виставляв свої портрети на вулицях. Потім мені заборонили, вважаючи, що це огидно, і я став думати, що мені тепер робити, так як без цього я не можу. Так я вирішив зняти фільм", - розповів Коновалов РІА Новини" .

Коновалов каже, що у фільмі він показав свій погляд на життя. "У фільмі дві сюжетні лінії - про цивілізацію в цілому і про те, як ця цивілізація зі мною бореться і як я в цій боротьбі перемагаю", - повідомив він, додавши, що у фільмі є "еротичні" сцени в зв'язку з тим, що за сценарієм йому потрібно було повністю роздягатися.

Він також зазначив, що намагався донести у фільмі те, що необхідно жити вільною людиною. "Смітник - це найкраща з робіт. Тут немає начальників, ти живеш так, як хочеш. Багатьом цього не зрозуміти. Тільки коли станеш самим опущеним, самим зневажали, ось тільки тоді приходить розуміння", - сказав автор фільму.

У Кемерово Коновалов відомий як завзятий театрал. Він не пропускає жодної прем'єри. Колишній військовий, інженер, з'їзд в 1990-х в Америку і повернувся на батьківщину з думкою ніколи її більше не залишати, був неодноразово помічений у фойє культурних закладів Кемерова в білому костюмі і з величезним букетом в руках, пише "Російська газета" .

Надіслати свій фільм на фестиваль Леоніду допомогла його дочка, яка живе в одній з європейських країн (вона одружена з іноземцем). З Канн Коновалову вже прийшла відповідь - фільм проходить відбірковий тур, і якщо пройде, то в другій половині квітня режисера можуть викликати на кінофестиваль.

В даний час Коновалов займається рекламою власної картини: він ходить по місту і пропонує всім бажаючим придбати копію кінострічки за 10 тисяч рублів. Тим, хто цікавиться журналістам - безкоштовно, але за умови підготовки публікації про нього. Коновалов запевняє, що як тільки реалізує 100 примірників, відразу почне працювати над наступним шедевром.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com